Bildirim
Pardus Şifresini Unuttum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kurbak0
Arkadaşlar Pardus'un şifresini unuttum. Bu şifreyi Windows üzerinden öğrenebilme gibi bir ihtimalim var mı ve nasıl öğrenebilirim? Nasıl girileceğini söyleseniz de olur
benim tavsiyem önemli bilgilerin yoksa yeniden yükle olmaz diyorsan bir desitesine yaz orada daha çok yardımcı olurlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevap için sağol. Üşendiğimden tekrar yüklemek istemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: kurbak0
Cevap için sağol. Üşendiğimden tekrar yüklemek istemedim
Sen de sağol. Konu PARDUS olunca akan sular duruyor ama gel gör ki bilgim sınırlı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ulen ben bu linux un içine edeyim her basit kurulum veya sorun için kodlarla uğraşıp duruyoruz,benimde açılışta şifre sormazdı ama sormaya başladı,dahası şifreyide kabul etmiyor. -
Hocam merak ediyorum windows da şifrenizi unutunca ne yapıyorsunuz -
Aradaki fark şu ben şifremi unutmadım ama linux öyle diyor.. -
merhabalar, sorunun üzerinden epey bir zaman geçmiş ama belki bir gün tekrar lazım olabilir.
Yenisini Belirle - Uygulamalı Video
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s4lihyucel -- 21 Temmuz 2019; 18:8:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X