Bildirim
pardusu usbden nasıl kurabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iso dosyasını indirdiysen
http://blog.oguzkirat.com/usb-aktarici/
linkteki programla iso yu usb ye yazacaksın.USB ye yüklendikten sonra BIOS ayarlarından bilgisayarı USB’den açılacak (boot) şekilde ayarlayıp yükleyeceksin. -
yüklemeni tavsiye etmem -
quote:
Orijinalden alıntı: mucahit66
yüklemeni tavsiye etmem
Pardusun desteğe ihtiyacı var hepimiz böyle yaparsak pardus hiç bir yere varamaz.Direkt sistem olarak değilde xp-win7-vista vb. yanına ikinci bir sistem olarak kullanabilir.Hem daha iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: swearer
quote:
yüklemeni tavsiye etmem
Pardusun desteğe ihtiyacı var hepimiz böyle yaparsak pardus hiç bir yere varamaz.Direkt sistem olarak değilde xp-win7-vista vb. yanına ikinci bir sistem olarak kullanabilir.Hem daha iyi olur.
haklısınız ama yazılımcıların destek olması lazım.
kullanıcılar en fazla bug kaydı veya öneri ya da arayüzde iyileştirmeler yapabilir.
yazlımcı kadrosu kadar bu kadroyu iyi koordine eden bir yönetici de lazım.
tabii tübitak bu işi son 3 yıldır gözüne bulaştırmış durumda. -
quote:
Orijinalden alıntı: umut_baris
quote:
quote:
yüklemeni tavsiye etmem
Pardusun desteğe ihtiyacı var hepimiz böyle yaparsak pardus hiç bir yere varamaz.Direkt sistem olarak değilde xp-win7-vista vb. yanına ikinci bir sistem olarak kullanabilir.Hem daha iyi olur.
kullanıcılar en fazla bug kaydı veya öneri ya da arayüzde iyileştirmeler yapabilir.
tabii tübitak bu işi son 3 yıldır gözüne bulaştırmış durumda.
o konuda haklısınız.4-5 ay önce bir çalıştay yapıldı orada çok kararlılardı.ilerleyen zamanda bakalım ne olacak
-
up ! -
quote:
quote:
quote:
yüklemeni tavsiye etmem
sizde haklısınız ama gerçekten kulanılacak gibi değil yani
-
quote:
quote:
quote:
quote:
yüklemeni tavsiye etmem
sizde haklısınız ama gerçekten kulanılacak gibi değil yani
ne bakımdan kullanılacak gibi değil?
güncel olmaması diyorsanız projenin duraklamasından o.
kde ram düşmanı bir masaüstüdür fakat ben gnome a bir türlü alışamadım.
gnome stabil netbook dostu ama ben biraz görselliği seven biri olduğum için.
sistemin tam türkçe olması da gayet güzeldi.
pardusta eskiden kısa süre içerisinde yardım da alabiliyorduk. o zamanlar ekip en iyi sürümlerinden birini çıkartmıştı. 2008.2
sonra ekip ne olduysa dağıldı. parasal sıkıntılar mı yoksa birilerinin başına buyruk davranması mıdır bilemem ama bu projeyi adam gibi koordineli bir şekilde yürütselerdi ubuntunun esamesi okunmazdı türkiye de. belki diyeceksiniz ubuntunun bilmem kaç paketi var diye ama kurduğumuz paketlerin sayısıdna gelecek olursak çoğu birbirinin alternatifi olmuş bir ton çöp diyebileceğimiz uygulamalarla dolu.
bir türk programcı vardı. adını hatırlamıyorum ama. babam yaşında. işletim sistemi çekirdeği yazmak için araştırma çalışmalarına başladığını söylüyordu. inşallah o başarılı olur. bu yazılım sektörü cidden iyi bir maddi kaynağa sahip olmak zorunda. sonuçta maden işçisi muamelesi yapamazsın bu adamlara. adamlar saatlerini feda ediyor kodlar uğruna.
cidden zor iş. ben html belgesi oluşturmaya çalışırken sıkılıyordum. zor meslek. Allah kolaylık versin bu sektördekilere.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- bios şifresi nedir
- press any key to boot from usb
- vk film izle
- video boyutu küçültme
- klavye kısayolları
- komut istemi
- telefon şarj olmuyor
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X