Beher şart değil, havaya girmek isterseniz daha disiplinli hazırlamak isterseniz vs kullanabilirsiniz.
Mantık, beherin üzerindeki oranlar uzerinden karışımı hazırlamak. İsterseniz bardağa koyun. Kaç ml koyduğunuzu bilin diye.
Ben şöyle yapıyorum, Önce oranları belirliyorum, not alıyorum. 70 ml alkol koyacaksam behere ekliyorum. 30 ml esans ekleyeceksem pastör pipet yardımıyla esansi çekip, beherdeki alkolün üzerine ekliyorum. Sürekli karıştırarak bu işlemi yapıyorum. En son siseye ekleyip dinlenmeye bırakıyorum.
oguz151O
kullanıcısına yanıt
İzopropil alkol tavsiye edilmiyor, Etonol tercih ediliyor.
Yaparsanız ne olur bende bilmiyorum. Etil alkol için size bir öneri tekel bayiilere uğrayın efenim. Eczane eczane vs gezmenize gerek yok. Bilindik bir tekel işinizi çözer.
Kapıdan içeri etil varmı diye girmeyin ama muhtemeldirki yok çeker
piluthhP
kullanıcısına yanıt
Direkt izopropil alkol degil ama etili icilebilir halden cikarip denature etmek icin belli oranda izopropil eklendigini soyluyor satici. Satilabilmesi icin gerekliymis bu durum. Bilmiyorum siparis verdim bakalim insallah guzel olur.
Arkadaşlar selamlar. Saf etil alkolün hiç kokusu yok mu? Esans.com.tr den temin edenlerin deneyimi nasıl bu konuda acaba? Ben de bir esans ile stein kimyanın alkolünü kullanarak karisim yaptim. Ancak alkolün kokusu var ve yaptigim karisimi ilk siktigimda alkol kokusu aliyorum. Zamanla alkol kokusu ucup esans kokusu baskinlasiyor. Alkolümde mi sorun var acaba yoksa karisim bekledikce duzelir mi ne dersiniz? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
oguz151O
kullanıcısına yanıt
Alkol kokusu vardır, alkol kokar yani...
İlk sıktığınızda yoğun bir şekilde alkol gelmesinin bence iki sebebi olabilir, Birincisi esans yoğundur hemen çözülememiş olabilir biraz bekleyerek gözlemlemeli, düzelebilir. İkincisi alkolü esans oranına göre fazla eklemiş olabilirsiniz..
Alkolünüzün derecesini biliyormusunuz?
oguz151O
kullanıcısına yanıt
Esnas.com dan alıp denedim, bir sorun yaşamadım. Firmanın iletişim problemi var yalnız. İlgili firmadan alışveriş yaparsanız eğer kargonuzu açmadan önce video ile kayda almanızı öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme