< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Parfüm Yapımı (4. sayfa)
-
-
İzopropil alkol tavsiye edilmiyor,
Etonol tercih ediliyor.
Yaparsanız ne olur bende bilmiyorum.
Etil alkol için size bir öneri tekel bayiilere uğrayın efenim.
Eczane eczane vs gezmenize gerek yok.
Bilindik bir tekel işinizi çözer.
Kapıdan içeri etil varmı diye girmeyin ama muhtemeldirki yok çeker
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direkt izopropil alkol degil ama etili icilebilir halden cikarip denature etmek icin belli oranda izopropil eklendigini soyluyor satici. Satilabilmesi icin gerekliymis bu durum. Bilmiyorum siparis verdim bakalim insallah guzel olur.
Teşekkürler hocam, birşeyler öğrendikçe, tecrübe ettikçe paylaşırım bende sağolun.
Arkadaşlar selamlar. Saf etil alkolün hiç kokusu yok mu? Esans.com.tr den temin edenlerin deneyimi nasıl bu konuda acaba? Ben de bir esans ile stein kimyanın alkolünü kullanarak karisim yaptim. Ancak alkolün kokusu var ve yaptigim karisimi ilk siktigimda alkol kokusu aliyorum. Zamanla alkol kokusu ucup esans kokusu baskinlasiyor. Alkolümde mi sorun var acaba yoksa karisim bekledikce duzelir mi ne dersiniz? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
Alkol kokusu vardır, alkol kokar yani...
İlk sıktığınızda yoğun bir şekilde alkol gelmesinin bence iki sebebi olabilir,
Birincisi esans yoğundur hemen çözülememiş olabilir biraz bekleyerek gözlemlemeli, düzelebilir.
İkincisi alkolü esans oranına göre fazla eklemiş olabilirsiniz..
Alkolünüzün derecesini biliyormusunuz?
Esnas.com dan alıp denedim, bir sorun yaşamadım.
Firmanın iletişim problemi var yalnız.
İlgili firmadan alışveriş yaparsanız eğer kargonuzu açmadan önce video ile kayda almanızı öneririm.
Bunların sonucu nasıl oldu hocam. Çok faydalı yazmışsınız her şeyi tüm mesajları okudum elinize sağlık.
ben de esans.com.tr den alkolü ve ysl black opium ile erba pura esansı aldım deneyimlerimi yazacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim 🙏
Öncelikle şunu belirteyim,
en önemli tespitim karışım elde edildikten sonra beklettikce koku oturuyor sanki.
Örneğin, ilk fıs'da bazı notalar çok şiddetli geliyordu,
şuan da 1 aydır bekliyorlar.
İlk hafta daha iyi karışsın diye her gün çalkaladım sonraki günler hafta bir çalkaladım ve şuan serin karanlık bir yerde beklemedeler. Hatta İlk başta beğenmediğim kokuyu bugün üzerime sıkıp çıktım, koku kaldıkça daha rahatlamış gibi geldi bana..
Kesin böyledir demiyorum ama genel kanı bu yöndeydi, benim gözlemimde böyle oldu belki de psikolojiktir.
Bu arada chatgpt den çok faydalandım, edindiğim bilgilerin sağlamasını orada yaptım, önerilerini aldım googlede kendim araştırdım. Sizede tavsiye ederim..
Aynı soruyu tersine şekilde sorarak ters köşe yapın bazan yanlış bilgi verebiliyor çünkü..
Black opium esansı bende de var, ilk fırsatta deneyecegim.
Yapınca oranları paylaşırsanız memnun olurum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
Fotoğrafta ve videolarda 0 dan yapım filan göstermedim, bu le beau le parfum esans.com.tr den almıştım kokusunu beğenmemiştim, yasemin esansı kattım içine biraz fazla katmışım baskın hale geçti. Bu yüzden tekrardan le beau le parfum esansı ekledim ve alkol ile seyrelttim. Fotoğraf olarak eklemek istedim.
-Fotoğraflarda; şırıngada hava kabarcığı görülüyor onu ben çıkartıp koyuyorum bilginiz olsun. Sonra şırıngada hava kabarcığı var fialn demeyin
-
-
Esanstan parfüm yapımıyla ilgili içerik barındıran ve formülleri olan kaliteli bir site. Amca veya dayınızın yolundan gitmeyin, gözünüz açılsın.
-
Merhaba hocam sanırsam parfum yaparken yayilimdan sikayetcisiniz le baeu orijinalinde yayılımı pek fazla olmayan bi parfüm fakat jpg le male elixir parfümüne bakarsak içinde benzoin bulabiliriz benzoin birkaç özelliği arasında bazı notaları uçucu yapma etkisi var örneğin elixirin ilerleyen zamanda ciltte kuruması bal aromasini benzoin ile birlikte fazlasıyla uçucu yapıyor buda le male elixirin asıl yayılım övgüsü yapıyor. Denediğini parfümlerini fragrantica dan notalarina bakın ambroxan bazı parfümlerde nota olarak bulunur.
Onun haricinde kendi parfumunuzu yapmak istiyorsanız aromachemicalslara göz atabilirsiniz seçeceğiniz madde notalarla birlikte eş olması lazım ve ön plana çıkarmak istediğiniz nota ile eşleşmesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maliyet ne kadar tutu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X