Şimdi Ara

Parfümler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
32.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RyanOReilly

quote:

Orjinalden alıntı: canss89

black xs bayadır kullanılan güzel ve yoğunluğu oldukça fazla esmer arkadaşların kullanabileceği koku...

bakırkoy carusel bakırköy özgürlük meydanı sevil ve galeria dan alabilirsiniz..100cc 100ytlnin üzerinde fiyatı..

saol adamım alıyorum o zaman bakırköyden.teşekkür ettim :)

kredi kartı tavsıyemdır ama

• niye kredi kartı la 100 ytl üzeri değil mi :S
  • 212 Men Favoridir.
  • 212 men baharat mı meyva mı çiçek mi ağırlıkta ve kalıcılığı nasıl?
  • 212 baharat degil ama çiiçege benzer olabilir. aslında çok farklı koku. gariptir ki burun alışmıyor. sürekli o koku geliyor
  • o zaman bütün parfumler kaliteli :) yorumlar iyi ya olmasa denerim aldığım zaman beğendimi alırdım.paco rabanne black xs bunu cok merak ediyorum.
  • quote:

paco rabanne black xs bunu cok merak ediyorum

hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum buram buram çilek kokuyo bu. Black olmayan XS daha güzel bence.
  • Parfüme çok fazla para vermicek kişilere bir tavsiye vereyim..Geçen Sansiro'nun E9 Armani kokusunu denedim gerçekten 10 liraya göre çok güzel kokuyor ve kalıcı da..Parfüm güzel,kalıcı ve ucuz olsun diyenlere öneririm..
  • hala kafam karısık 212 men diye dürdütüor bi tarafım armani black code vsvs :S söyleyin birşeyler o kadar para heba olmasın.
  • 212 MEN al.
  • quote:

hala kafam karısık 212 men diye dürdütüor bi tarafım armani black code vsvs :S söyleyin birşeyler o kadar para heba olmasın

gidin bir parfümeriye deneyin kokuları neden para heba olsun ki beğenmeyeceğiniz şeyi almazsınız.
  • Kimse basenotes da 2 yıldır birinci seçilen parfüm Terre d'Hermes den bahsetmemiş. Çok kalıcı bir parfüm ve etrafımdaki bir çok kişi bana parfümümüm markasını soruyor. Fakat herkesin beğeneceği bir koku değil. O yüzden önce deneyin sonra bana küfür etmeyin.
     Parfümler
  • 212 Men hakikaten güzelmiş 5-6 saat kaldı ve duştan sonra bile hafif kokuyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

212 Men hakikaten güzelmiş 5-6 saat kaldı ve duştan sonra bile hafif kokuyordu.

boşa konuşmuyoruz kardeşim.
  • 212 ye benzer tavsiye edebileceğiniz başka marka var mı? Lacoste Essential denedim uçtu gitti. 212 ile karşılaştırma yapmak istiyorum.
  • up
  • versace blue jeans
    paco rabanne black xs
    paco rabanne ultravıolet(çok övuyorlar bunu)ben denemedim
  • quote:

versace blue jeans
    paco rabanne black xs
    paco rabanne ultravıolet(çok övuyorlar bunu)ben denemedim

versace yi bilmiyorum. black xs ve ultraviolet denedim. ikisini de beğenmedim. black xs çilekliydi sanırım ultraviolet de kenzo ya benziyordu.
  • 212
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

212

212 için adam akıllı fiyat linki bulamadım...Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 6 Ekim 2008; 1:30:57 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.