Şimdi Ara

Paristen iphone5 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cuma günü Parise gidicem 2 haftadır araştırıyorum bu konu başlıklarını fakat tamamen netleşmedi kafamda bazıları kesinlikle bulamazsın diyor bazıları hala satılıyor diyor onun için başlık açıp size sormak istedim rezervasyon yapıp gitmeden bir gün önce almam mümkün müdür veya nerden ne şekilde alabilirim deneyimleri olan biri yardımcı olabilir mi acaba?

• yok mu yardım edebilicek kimse?
  • guncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben her gün paris ve amsterdam'dan rezervasyon yaptırıyorum ama malesef geri dönüş olmuyor.geçen hafta italya'dan geldik aramadığımız yer kalmadı hiç bir yerde yok malesef iphone 5...şimdi hergün mail bekliyoruz ki gidip alalım...paris'ten gelirse mail çok daha iyi apple store en merkezi yerde...eğer gidip de bulursanız burdan yazar mısınız biz de gidip alalım???bu arada İspanya'da da hiç bir yerde yoktu...ne zaman normal iphone'lar gibi satılmaya başlıycak bu tel.?bir fikri olan var mı?ömrümde böyle bir saçmalık görmedim de!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sin82

ben her gün paris ve amsterdam'dan rezervasyon yaptırıyorum ama malesef geri dönüş olmuyor.geçen hafta italya'dan geldik aramadığımız yer kalmadı hiç bir yerde yok malesef iphone 5...şimdi hergün mail bekliyoruz ki gidip alalım...paris'ten gelirse mail çok daha iyi apple store en merkezi yerde...eğer gidip de bulursanız burdan yazar mısınız biz de gidip alalım???bu arada İspanya'da da hiç bir yerde yoktu...ne zaman normal iphone'lar gibi satılmaya başlıycak bu tel.?bir fikri olan var mı?ömrümde böyle bir saçmalık görmedim de!!!

kro.
  • Dişiniz ağrısa uğraşmazsınız gider hemen bi dolgu devam

İphone 5 olunca millet japonyaya bile gidiyo demek

Vayyy anasını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum benim bir tanıdığım Lyon'daki Apple Store'dan 4 güne evvel aldı..Bayram için oraya gitmişlerdi..Hatta 170 euro'ya yeni ipod nano da aldı..Oraya gitmişken cihazın aparatlarını extra şarj kablosu vs al çünkü burda 1 kablo 80 tl satıyorlar nerdeyse..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    12 yıl önce açıldı
    Çinden iPhone almak!
    17 yıl önce açıldı
    Almanya'dan iphone almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :))

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Dostum benim bir tanıdığım Lyon'daki Apple Store'dan 4 güne evvel aldı..Bayram için oraya gitmişlerdi..Hatta 170 euro'ya yeni ipod nano da aldı..Oraya gitmişken cihazın aparatlarını extra şarj kablosu vs al çünkü burda 1 kablo 80 tl satıyorlar nerdeyse..

saol bilgi için beşiktaş biraz daha bekleyelim normal satış olduğu zaman gideriz böyle riske girmeyelim belli olmaz belki tanıdığınız rezerve yaptırıp almıştır bigün önceden...yada onun şansına vardır biz gideriz kalmaz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sin82 -- 31 Ekim 2012; 22:01:30 >
  • Parisden iphone 5 almak, cicekden bal almaya benzer.

• Kulağa ne hoş geliyor.

Paris ve iPhone 5. Vay be
  • Loure muzesinin karsisindaki store baya genis rezerve yaptirip ordan alabilirsiniz

• saol evet daha önce iphone 4 ü de ordan almıştık çok güzel bir store amaç yine gidip ordan almaktı ama rezerve yapılmıyor günlerdir bir dönüş olmadı neyse 2 ay sonra falan bir tura katılırsak denk gelirse alırız
  • Ben Pazartesi günü Paristen geldim 5 gün kaldım hergün yeniden rezervasyon yapmaktan sabah turlarını kaçırıyorduk:/ rezervasyonu 09-17:00 arası yapabildiğimizden 9 dan önce otelden çıkamıyordum (WLAN için :)) ama sonuç hüsran bizimle beraber başvuran hiç kimseye de çıkmadı Arkadaşın bahsettiği Loure Müzesinin ordaki bayiye hergün gidip sorduk ama her seferinde stok konusunda olumsuz yanıt aldık. :/
    Bilgi için söyleyeyim İngilterede arkadaşa rezervasyon yaptırdım ilk günde çıktı telefonu ordan birisine aldırdım.. UK daTanıdığı olanlara bu şekilde bir tüyo vermiş olayım.
  • çok teşekkürler bilgi için anlaşılan apple ne zaman stokları arttırıcak biz o zaman alabilicez...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.