Şimdi Ara

park halindeki arabaları çizenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili resmonse sence bu devletin polisi jandarması adaleti var mı? Adam çocuğa tecavüz edip 6 ay sonra serbest kalıyor.Adam öldürenler serbest kalıyor ben kalkıp bunu şikayet etsem gülerler.

sevgili RSS002 ; çelişki yok.konuşabilecek dövebilecek güçte arkası sağlam olan döver.Yok sağlam değilse gidip konuşsa ne kar.Konuştuğuyla kalır bide kurşun yer bacağına.Hani bazen kazalar olur demişsin ya.Her kesin bu kazayı yaptığını düşünsene.kaldırımda yürüyorum.Yanımdan yüzlerce araç geçiyor 10 daa 1 i o kaza dediğin olursa baştan aşşağı sırılsıklam olurum.Bilerek yapar demiyorum(bilerek yapanlar hakkında yorum bile yapmıyorum) ama yoldan yürüyeni adam yerine koyup dikkatli olmak lazım.Yoksa oda adam yerine koymaz.Ben kazayla olsun veya olmasın ıslatana ana avrat düz gidiyorum.Beni adam yerine koyup orda yavaşlamak zorunda(su birikmesi belediyenin suçu filan demeyin.O belediyeyle araba kullanan arasındaki suçtur)
    Kız olayına gelince.Sahil ylunda 50 km hızla giden adamın peşinden nasıl koşayım.Plakasını görürüm bir gün denk gelir.Yaparım yapacağımı.
    Bende araba çizmiş edası bulmuşsunda.Çizmedim ama bana bir haksızlık yapan olursa ve bunu yasal yollarla veya konuşarak veya nazikçe halledemiyorsam çizmak ne kelime arabasını haşat ederim.Herkes ektiğini biçer unutmayın.

Sevgili mustafakilic bir şerefsiz yolda beni ıslattı diyelim.Kimin ne olduğu belli değil.Delikanlılık delikanlı olana yapılır.Bilsem adam orda inip benimle kavga edecek ve dövecek gider adamla lene kadar kapışırım.Ama kimin ne olduğu belli değil.Adam çıkartır bıçağı çıkartır silahı vurur beni.Çünkü hapse girme korksu yok.Beni bıçaklasa 2 gün sonra serbest kalacak.Veya adamın zaten hayattan umudu yok.Çıkartır beni vurur.Ben bu adama delikanlılık yapsam ne olur yapmasam ne olur.

• peki sevgili kardeşim
    HAKLISIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: microchild

benim arabamı çizenin bende kestanesini çizerim....

oha
  • Haklıyım tabi ki ;
    Yerinde hareket yapanın arabası çizilmez :)

şaka bir yana boss arkadaşım geçmiş olsun.Sen o kadar para ver kullan güzel güzel bak.Yeri geldiğinde taaaa diplerine kadar çiz şerefsizin teki gelsin durduk yere çizsin.Pasta cila yaptırsan ne farkedecek bir kere arabanın ikinci el değeri gitti.gerçi elbet bir gün çizilecekti ama seninki biraz erken olmuş geçmiş olsun.
  • Arkadaşım geçmiş olsun.
    Benim anlamadığım neden bu zarar verme isteği. Ben tanıdıklarım mal edinince sevinirim daha çok. Ama bu insanlarda sanırım "Neden onda var da bende yok!" mantığı işliyor. Ülkeye yazık be.
  • bizim arabanın kaputuna tipeks ile (affadersiniz) "o... selin sen görürsün gününü" yazılmıştı. çıkartmak için bi kaportacıya götürdük adam kaynar su ,banyo lifi ve pasta cila ile en az 45 dk uğraştu anca çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

quote:

Orjinalden alıntı: microchild

benim arabamı çizenin bende kestanesini çizerim....

oha

• boss71 geçmiş olsun, gerçekten üzüldüm ve sinirlendim. Bizde eskiden Tipo vardı gece mavisi renkte, ışıl ışıl çok güzel bir rengi vardı. Babam olan her arabasının yıllarca Tarlabaşı'nda işyerinin yakınındaki otoparka bırakırdı. Ama birgün hatırlayamadığım bir sebepten büyük kavga ettiler ve babam oraya bırakmamaya başladı.

Bir hafta sonra ise o kız gibi arabanın üzeri harita gibiydi Babam görür görmez bağara bağara çok büyük küfür etmiş, otopark da yakın olduğundan bu herifler duymuşlar. Yıllar oldu hala ne babamın ne de çalışanların yüzüne bakamazlar. Bizimkini yapanı biliyorduk ama o utanç onlara yeter diye düşündük.

Eğer bana denk gelseydi o adamların ne namusu kalırdı ne başka bir şeyi..(şeref olayına karışmıyorum, çünkü bunu yapan, hatta aklından geçirenlerin şerefli, haysiyetli kişiler olduğuna inanmıyorum.)

Şu anki arabamıza gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz. Çünkü o arabayı alırken ne zorluk çektiğimizi, devam eden kredi taksidini nasıl ödediğimizi biz biliyoruz. Eğer benim gözüm önünde birisi arabama kasti zarar verirse veya görmesem bile kimin yaptığını biliyorsam o kişiyi yaşadığına pişman ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

yapana aynen bunu yapcaksın

/>

kesinlikle yapmalı
  • tinerci çocuklarda park ettiğin anda yanında bitip para istiyorlar
    aksi takdirda arabanı çizmekle tehdit ediyorlar

• dövsek daha iyi
    o iş tehlikeli gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

tinerci çocuklarda park ettiğin anda yanında bitip para istiyorlar
    aksi takdirda arabanı çizmekle tehdit ediyorlar

haklısın ee ne yapacaksın başına bela almamak için 3.5 ver gitsin
  • rutus kalemi var araba siyah demissin once kalemle doldur sonrada pasta cek kapanacaktir.
    yeni arabayi komple boyatmak onu oldurmek demektir bunuda ii bil
  • Ben bir keresinde alışveriş merkezinin otoparkında, benim aracımın kapısına girilmeyecek kadar yanaşan, benim çok zorlanarak çıkmamı gerektirecek şekilde yamuk park etmiş bir adama çok sinirlenmiştim. Arabayı çıkardıktan sonra çizmeye karar verdim. Gittim arabasının etrafında dolandım ama içim el vermedi. Dedim belki de acelesi vardı dikkat edemedi park ederken falan içim sinmedi, geri döndüm. Ama bir kaç gün sonra farkettim, benim kapımın tam ortasında belli ki mavi renkli bir aracın kapısını açarken vurmuşlar, koskocaman bir boya izi ve büyük ihtimalle o günkü araçtı bu. Hem kendime hem de o adama bir sürü küfür ettim, eğer o izi otoparkta görseydim hiç acımazdım çizerdim arabasını. İnsan hakları vs. karşıdakine zarar vermeyinceye kadar geçerlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbo_diesel

rutus kalemi var araba siyah demissin once kalemle doldur sonrada pasta cek kapanacaktir.
    yeni arabayi komple boyatmak onu oldurmek demektir bunuda ii bil

evet bunu da deneyebilirim, gerçi becerebilir miyim bilmiyorum ama komple kapıların boyanmasi işinden vazgeçtim çünkü herkes aynı şeyi söylüyor, gerekmez diyorlar

hatta eşim akşam güzel dedi, o kadar boyatacan alacan ee 3 gün sonra yine çizecekler bir daha mı boyatacan dedi

haklı

ben önce rotüş + pasta olayına bir gireyim olmadı auto king e

yorumlarınıza ve cevaplarınıza teşekkürler

umarım kimsenin başına böyle sinir bozucu birşey gelmez, valla o çizikleri görmemek için bugün arabayı çıkartmadım otoparktan yürüyerek geldim işe

• Arkadaşlar kına gecesi, düğün vb gibi gittiğiniz davetlerde mümkünse arabanızı bir kaç sokak öteye bırakın.
    ne olur ne olmaz,
    1 yıl önce kına gecesi için kız evine gelen erkek tarafının tüm arabaları kızın eski yavuklusu ve arkadaşları tarafından çizilmişti..

• Gerçektende çok moral bozucu bi olay. İnsan ne yapacağını bilemiyor üzüntüsünden. geçmiş olsun. Kul Hakkı diye birşey kalmamış insanlarda. Birde hepimiz müslümanız diyoruz. Artık bu nasıl müslümanlıksa. Allahdan korkmaz, kuldan utanmaz bu pisliklerden dolayı nedir bu çektiğimiz yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 8 Şubat 2006 17:32:27 >
  • Selam,

konu hortlucak ama yeni konu açmaktan iyidir.

Rotüş kalemi nerde bulunur?

Rotüş yaptıktan sonra rotüşlenen yere pasta cila mı yapmak lazım? Ne kadar zaman sonra yapılmalı? Makine ile mi elle mi?

Konu hakkında bilgisi olanlardan yorumlarını bekliyorum. Tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 23 Aralık 2007; 20:37:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MASTER_E

quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

yapana aynen bunu yapcaksın

/>

kesinlikle yapmalı

• milli serwete zarar wermek çok yüzsüzce yapılan bir iştir kınıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.