Şimdi Ara

park halindeki arabaları çizenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çizmeleri yine iyi benim arabanın üstüne yanan sigara atmış anasını bilmem ne yaptıklarım. yanmamış allahtan araba
  • Daha bu haftasonu aynı olayı yaşadım, silivri sahilinde arabayı park etmiştim; akşam, 7 - 8 gibi, birkaç saat işim vardı..
    Döndüğümde karşılaştım ben de; sağ arka kapıya camın hemen altına bi çarpı atmışlar şerefsizler. Resmen kazımış it oğlu it...
    İkinci kez başına gelince insanın daha da kötü oluyor.. Etrafa bakındım, sinirden ne yapacağını da bilemiyorsun.. Bağırdım çağırdım kendi kendime.
    çay bahçesi vardı yakında; elemanın tekine sordum kim yapar bu işi diye.. Bilmem dedi tabi ne diyecek.
    Tanıdık polis arkadaşlar vardı; onlara da telefon ettim. Park mafyası filan mı diye.. Pek bi bilgileri yokmuş anasını satıyım.
    Şimdi orada o it oğlunu yakalasam, bi de böyle tam yaparken, elinde anahtarla..
    heralde kıvılcım çıkarana kadar kafasını kaldırıma sürter denize sallardım..
    Ama olduğuyla kalıyosun böyle.

quote:

Karışık bir durum.Bir kaç orum yapmak isterim bu konuda ;

İlk önce olayın toplumsal boyutu var.Eğer aranızda hiç bir sorun yok.Hiç tanımadığınız biri bunu yaptıysa ; Muhtemelen arabası olanlara zengin gözüyle bakıyor.Kendi arabası yoktur.Belki çocuguna götürecek yemek bulamıyordur ve bir nevi öc almıştır.Ama bunun yöntemi bu değil.Eğer aç isen gider kendini yönetenleri protesto edersin.Malum oy çoğunluğuda ülkemizde maddi durumu kötü olanlardadır.Her şeye boyun eğmezsin ve böyle bir şerefsizlik(şeref yoksunluğu demiyorum dikkatinizi çekeyim)Madem bu kadar yüreklisin gider hakkını ararsın.Yok eğer o arabayı senden öyle veya böye çaldığını düşünüyorsan(sömürerek vs) o zaman adamı kenara çeker bir güzel konuşur ve döversin.

İkinci durum , Eğer ki siz adama bir şey yaptıysanız.Mesela kız arkadaşına baktıysanız(veya sahil kenarında kız arkadaşıyla yürüyen birine arabanın içinden yanındaki kızı becereyim işareti yaptıysanız ki bizzat başıma geldi) veya buna benzer herhangi bir haksızlık yaptıysanız kusura bakmayın hak etmişsiniz.Muhtemelen bunu yapanda ufakken dövdüğünüz veya başka bir şey yaptığınız biri olabilir.İşin bu tarafından bakıncada onlar haklı görünüyor.Tabii ilk haksızlığı siz yaptıysanız.
    Mesela biri yağmur kar arabayla yanımdan geçip beni sırılsıklam ederse yaptığı suçtur.Gidip onu polise şikayet etmem.adem o beni adamdan saymıyor bende gider onun arabasına denk gelirse zarar veririm.Mesela çizerim.Veya lastiğini patlatırım......

Haaa bide yok yere çizenler var.Sadece zevk(kıllık için) onlara bir şey demiyorum bile.

Sana da bravo, bu kafayla.. Bu ülkede polis mi yok? Ya da karşısına geçip ne yaptıysa konuşmak yemiyor mu?
    Yarın birinin ayağına basarsın; ertesi gün aynı it gelir evini ateşe verir; görüşürüz o zaman..
    Birileri çıkarsa yine; "İlk haksızlığı sen mi yaptın" diye yazarsa alınmayacaksın..
    Onun için, kurtulun bu gereksiz düşüncelerden. Kız arkadaşına hareket yaptıysa, arabasını çizip seviyesine düşeceğine beklersin başında, gelince halledersin ne sorunun varsa.
    delikanlılık o kadar kolay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 23 Aralık 2007; 21:56:55 >

• psikolojik rahatsızlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

psikolojik rahatsızlık.

yanlışa yanlışla cevap vermek çok yanlış fikrini paylaşıyorum.

Bu arada benim sorularıma cevap veren olmadı ki konuyu bu yüzden hortlatmıştım :)
  • garip bir ruh hali,psikolojik rahatsızlık v.s sosyopatlık durumu,aynı zamanda korkaklık. cansız ve sahibi orada olmayan bir maddeye şiddet eğilimi
  • şeref ve namus yoksunları bunlarr
    araba çiz sonrada namuluyum diye ortada gez
  • Zaten türkiyedeki hayat şartlari agir,bide böyle kişiler var insanin hayatini daha zor yapiyorlar....
  • Arkadaslar bende bu gun benzer bır olayla karsı karsıya kaldım besıktas iskelesinin oraya arkadaslarla sahıle gıttık.Aracımı herkesın park ettıgı otopark fılan olmayan bi yer burasu park ettım ve ayyas elemanın tekı yanastı benden para ıstedı.Ne parası ıstıyosun kardesım deyınce burda arabalara goz kulak oluyorum gibi artist artist konustu benle. bende 2 metre ılerde bankta oturucam ben araba goz kulak olurum vermıyorum para mara diyerek 5 metre atıp arkamı donmemle elınde bı cısımle aracımın sol on kapısına bı cızık attı arkadaslarla kostuk yakaladık bunu kafasını kopartıp elıne verıcem ama etrafımızda da polısler var her neyse napıyosun sen ne edıyosun derken polısler fılan geldı karakola gıttık sıkayetcı oldum bu .. cocugundan kelepceledıler bunu fılan sonra tutanak tutuldu arabaya bakıldı tespıt edıldı vs vs vs bu arada saat gece 11 sularında oluyo saat gecenın 3 u oldu hala karakoldayız arkadaslarında ıfadesı alındı sonra adam bana tutanak ve aracın cızıldıgıne daır bıseyler yazılan bı kağıt verdı sıgortandan yaptırabılırsın ıstersen dedı.Sımdı arkadaslar boyle bı olay yasadım bılgınz varsa sızlerede bır sey sormak ıstıyorum..
    Birincisi arac kaskolu,sıgortalı fakat kaskomu deldırmek ıstemıyorum cızık ıcın bunu sıgortadan yaptırabılıyomuyum yaptırırsam benım ıcın bı dezavantajı varmı kaskoya bı zararı olurmu..
    İkinci sorum cızılen yer şöför kapısı 40 cm cızık kapıyı boyatmak pek mantıklı degıl cızık cok derındegıl ama cokta hafıf durmuyo rahatsız edıyo rutusla duzeltılebılırmı ılla komple boyamı ıster sızce bu ıslerı en ıyı neresı yapar..

Tesekkurler bu tur olayları yasayan arkadaslarada gecmıs olsun bu ulkede boyle o.cocukları bıtmez devlette bısey yapmıyor ıkı gun sonra salarlar

• Ya varya bunların araçta attığı çizikle eşdeğer bi tarafını çiziceksin aslında!
    Şerefsiz itler!!!
  • aynı sıkıntı bendede var ama yapacak bir şey yok malesef
    demek ki heryerde var servet düşmanları,,,,,,,,
  • vatan haini bunlar. ülke bütcesine verdigi zararın haberinde degil. serfsizlikten baska bi sey degil. her ne sekilde olursa olsun hatalı parkta olsa, diger aracın haklarınıda gasbetse , birinin otoparkının önünede cekilse cizmek insan işi degil. ya bekle aracın sahibini bul tartıs onunla yada üzerine bi not yaz ve hatalı aracın saibine küfür et. cizen insanların kesinlikle psikolojik tedaviye ihtiyacları var diye düsünüyorum....
  • korkak, ezik ve sorunlu insan psikolojisi. Kendini koruyabilecek araç sahibine zarar vermek yemediği için tamemen savunmasız zavallı otomobilllere zarar veriyorlar.
  • Evet aynen katılıyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: MASTER_E

quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

yapana aynen bunu yapcaksın

/>

kesinlikle yapmalı
  • daha bu sabah komşunun arabasının sağ ön camını patlatmış şerefsizler.ulan bi tarafınıza mı batıyo duran araba.Yazık günah milli servet ya.Allahtan esnaftan birileri farketmiş kırıldığını adama haber verdiler yoksa araba da gidiyordu nerdeyse.
  • polis raporunda kimin yaptığı belli olduğuna göre kaskonun bozulmaması gerekir. sonuçta kasko sizin paranızı ödedikten sonra o hayvandan parayı takır takır tahsil edecek. bizimde arabaya hırsız girdi sigortacının sölediğine göre adam yakalanırsa kasko delinmemiş olacakmış.

quote:

Orjinalden alıntı: andore

Arkadaslar bende bu gun benzer bır olayla karsı karsıya kaldım besıktas iskelesinin oraya arkadaslarla sahıle gıttık.Aracımı herkesın park ettıgı otopark fılan olmayan bi yer burasu park ettım ve ayyas elemanın tekı yanastı benden para ıstedı.Ne parası ıstıyosun kardesım deyınce burda arabalara goz kulak oluyorum gibi artist artist konustu benle. bende 2 metre ılerde bankta oturucam ben araba goz kulak olurum vermıyorum para mara diyerek 5 metre atıp arkamı donmemle elınde bı cısımle aracımın sol on kapısına bı cızık attı arkadaslarla kostuk yakaladık bunu kafasını kopartıp elıne verıcem ama etrafımızda da polısler var her neyse napıyosun sen ne edıyosun derken polısler fılan geldı karakola gıttık sıkayetcı oldum bu .. cocugundan kelepceledıler bunu fılan sonra tutanak tutuldu arabaya bakıldı tespıt edıldı vs vs vs bu arada saat gece 11 sularında oluyo saat gecenın 3 u oldu hala karakoldayız arkadaslarında ıfadesı alındı sonra adam bana tutanak ve aracın cızıldıgıne daır bıseyler yazılan bı kağıt verdı sıgortandan yaptırabılırsın ıstersen dedı.Sımdı arkadaslar boyle bı olay yasadım bılgınz varsa sızlerede bır sey sormak ıstıyorum..
    Birincisi arac kaskolu,sıgortalı fakat kaskomu deldırmek ıstemıyorum cızık ıcın bunu sıgortadan yaptırabılıyomuyum yaptırırsam benım ıcın bı dezavantajı varmı kaskoya bı zararı olurmu..
    İkinci sorum cızılen yer şöför kapısı 40 cm cızık kapıyı boyatmak pek mantıklı degıl cızık cok derındegıl ama cokta hafıf durmuyo rahatsız edıyo rutusla duzeltılebılırmı ılla komple boyamı ıster sızce bu ıslerı en ıyı neresı yapar..

Tesekkurler bu tur olayları yasayan arkadaslarada gecmıs olsun bu ulkede boyle o.cocukları bıtmez devlette bısey yapmıyor ıkı gun sonra salarlar

• araçlara sebepsiz yere zarar verenlerin bu yazılanları okumasını isterdim ama bu isteğim temenni den öteye geçmezdi herhalde.
  • Şu an kullandığım arabamı ilk aldıktan tam iki hafta sonra evin otoparkında sağ tarafını bir baştan bir başa çizmişlerdi. Gece arabamı park ederken normaldi ancak sabah işe gitmek için bindiğimde o manzarayı görünce kan beynime sıçradı. Bazı yerler derin, bazı yerler belli belirsiz. Gidip boya koruma yaptırdım, belirsiz ince yerler çıktı, derin yerler kaldı öyle.
    Ve bu sabah, evden gayet güzel neşe içinde çıktım kaput üzerinde neredeyse 1m. boyunda bir çizik. Bağırdım, çağırdım avaz avaz. Ağzıma geleni söyledim.
    Yani çok merak ediyorum, bu araba sana ne yaptı da sen onu çizdin? Çok daahım şahım bir arabam da yok yani, herkes de olan sıradan bir araba neteicede. Yani ne geçti eline acaba arabayı çizince. Benden bir sürü beddua aldı. İnşallah bu sabah kalkamaz, arabamı hangi eliyle çizdiyse o eli felç olsun. Sayesinde Pazartesi gününü, yeni haftaya kötü başladım. Boya koruma var bu sefer araba da, inşallah yenilettiğim zaman korumayı çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 10 Mart 2008; 8:35:23 >

• quote:

bu arada bu çizikler için neler yapılabilir ? pasta cila işe yaramaz çünkü derin

ya rötuş olacak ki o da sırıtır biraz ya da komple boya

birde bu anadolu sigorta nın mini onarım imkanı var auto king yapıyormuş , Allahtan kasko anadolu sigorta

bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Arkadaşım tamiri yapılıyo ama biraz tuzlu.Biz S320 ye yaptırdık ön tarafı özellikle komple taş çarpmasından dolayı zedeliydi.Önce rutuş yapıyorlar fakat rutuşa kattıkları ithal özel bir madde var boyayla bütünleşmeyi sağlıyor bu çok pahalıymış.Arabanın kaputu ve rutuşlanan yerler benek benek olmuştu.Sonradan siliyorlar ve hiçbirşey kalmıyor.Orjinal boya gibi oluyor fakat dediğim gibi biraz tuzlu.
  • boss71 arkadaşım olayın akideti nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.