Şimdi Ara

park halindeki arabaları çizenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce ofisten dışarı çıktım, 5 aylık arabamın sol ön arka ve sağ arka kapısını komple çizmişler şeref yoksunları

bilerek yapıldığı belli, çünkü düz bir hat üzerinde çizilmiş

araba siyah olduğundan sırıtıyor fazlaca

derin çizmiş şeref yoksunu

şimdi bunu yapanı yakalasan ya da o sırada tesadüfen görsen katil olmaz mısın ?

geçen gün bizim bir arkadaş anlattı, bir bayanın arabasına herifler açık saçık küfür yazmışlar komple kapısına çiviyle

eh ben bunu yapanı, bana veya bir başkasının arabasına eşşek sudan gelinceye kadar dövmezsem bana da kerem demesinler

sıkıldım, yazıyım istedim, gözümüz gibi baktığımız arabalarımıza hiç sebep yokken böyle şeyler yapanların Allah hakkını versin

kaza yaparsın, kendin kaldırıma sürtersin o ayrı, kendin yapmışındır ama bu insanı çok sinirlendiriyor

bu arada bu çizikler için neler yapılabilir ? pasta cila işe yaramaz çünkü derin

ya rötuş olacak ki o da sırıtır biraz ya da komple boya

birde bu anadolu sigorta nın mini onarım imkanı var auto king yapıyormuş , Allahtan kasko anadolu sigorta

bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

• Walla Sigortayi bilemem ama Bizim de arabayi cizmisti ......ler Hemde cizme degil adam kaportayi alip goturmek istemis Tornavidayi bi uctan sokup obur uctan cikarmis . Ne yapacaksin iste Allah cezalarini versin.
  • valla benim arabamı çizeni görürsem vururum.
  • Arkadaşım, geşmiş olsun. Yazdıklarına aynen katılıyorum. Helal süt emmemiş insan kılığındaki yaratıklar işi işte. Sen tut, çalış, çabala, yeme, içme, gezme, borç harç bir araba al sonra iğrenç bir yaratık ona bilerek zarar versin. Olacak şey mi? Şimdi komple boyatsan bir türlü, boyatmasan bir türlü. İlerde satarken bu boya olayı başına çok iş açar. En iyisi ziebart türünden bir yere gidip konuş, belki bir şekilde hallederler. Tekrar geçmiş olsun...
  • sen sımdı bu adamı sakat kalana kadar dovsen
    ınsan hakları devreye gırer...
  • benim arabamı çizenin bende kestanesini çizerim....
  • ya arkadaşlar bende bu olaya uyuz oluyom genelikle plakaya bakıp yaparlar örnek fb gs bjk ts bunları bilerek ciziyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karışık bir durum.Bir kaç orum yapmak isterim bu konuda ;

İlk önce olayın toplumsal boyutu var.Eğer aranızda hiç bir sorun yok.Hiç tanımadığınız biri bunu yaptıysa ; Muhtemelen arabası olanlara zengin gözüyle bakıyor.Kendi arabası yoktur.Belki çocuguna götürecek yemek bulamıyordur ve bir nevi öc almıştır.Ama bunun yöntemi bu değil.Eğer aç isen gider kendini yönetenleri protesto edersin.Malum oy çoğunluğuda ülkemizde maddi durumu kötü olanlardadır.Her şeye boyun eğmezsin ve böyle bir şerefsizlik(şeref yoksunluğu demiyorum dikkatinizi çekeyim)Madem bu kadar yüreklisin gider hakkını ararsın.Yok eğer o arabayı senden öyle veya böye çaldığını düşünüyorsan(sömürerek vs) o zaman adamı kenara çeker bir güzel konuşur ve döversin.

İkinci durum , Eğer ki siz adama bir şey yaptıysanız.Mesela kız arkadaşına baktıysanız(veya sahil kenarında kız arkadaşıyla yürüyen birine arabanın içinden yanındaki kızı becereyim işareti yaptıysanız ki bizzat başıma geldi) veya buna benzer herhangi bir haksızlık yaptıysanız kusura bakmayın hak etmişsiniz.Muhtemelen bunu yapanda ufakken dövdüğünüz veya başka bir şey yaptığınız biri olabilir.İşin bu tarafından bakıncada onlar haklı görünüyor.Tabii ilk haksızlığı siz yaptıysanız.
    Mesela biri yağmur kar arabayla yanımdan geçip beni sırılsıklam ederse yaptığı suçtur.Gidip onu polise şikayet etmem.adem o beni adamdan saymıyor bende gider onun arabasına denk gelirse zarar veririm.Mesela çizerim.Veya lastiğini patlatırım......

Haaa bide yok yere çizenler var.Sadece zevk(kıllık için) onlara bir şey demiyorum bile.

• abi alarm yerine verceksin arabaya elektrigi kömür yapcan şerefsizi
  • bende istemeyerek kötü bir olay yaşadım.

geçen sene okula gidiyorum sabahın köründe.Uyuya uyuya gidiyorum.okula giderken geçtiğim sokaklarda arabalar dik park ediliyor.bende kenardan kenardan çantamı sallaya sallaya giderken bir aracın plakasına çantamı çarptım yanlışlıkla.bi fena oldum,bi kötü oldum.dedim adam ağzıma .... .özür diledim filan adam bişey demedi...
  • benimde arabamı ilk aldığımda çizmişlerdi kıskanıyorlar heralde

yada yeni araba görmeye alışık değil hanzolar
  • Öncelikle geçmiş olsun maalesef böyle hain, servet düşmanı kıskanç insanlar var.Umarım zararını kasko karşılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Karışık bir durum.Bir kaç orum yapmak isterim bu konuda ;

İlk önce olayın toplumsal boyutu var.Eğer aranızda hiç bir sorun yok.Hiç tanımadığınız biri bunu yaptıysa ; Muhtemelen arabası olanlara zengin gözüyle bakıyor.Kendi arabası yoktur.Belki çocuguna götürecek yemek bulamıyordur ve bir nevi öc almıştır.Ama bunun yöntemi bu değil.Eğer aç isen gider kendini yönetenleri protesto edersin.Malum oy çoğunluğuda ülkemizde maddi durumu kötü olanlardadır.Her şeye boyun eğmezsin ve böyle bir şerefsizlik(şeref yoksunluğu demiyorum dikkatinizi çekeyim)Madem bu kadar yüreklisin gider hakkını ararsın.Yok eğer o arabayı senden öyle veya böye çaldığını düşünüyorsan(sömürerek vs) o zaman adamı kenara çeker bir güzel konuşur ve döversin.

İkinci durum , Eğer ki siz adama bir şey yaptıysanız.Mesela kız arkadaşına baktıysanız(veya sahil kenarında kız arkadaşıyla yürüyen birine arabanın içinden yanındaki kızı becereyim işareti yaptıysanız ki bizzat başıma geldi) veya buna benzer herhangi bir haksızlık yaptıysanız kusura bakmayın hak etmişsiniz.Muhtemelen bunu yapanda ufakken dövdüğünüz veya başka bir şey yaptığınız biri olabilir.İşin bu tarafından bakıncada onlar haklı görünüyor.Tabii ilk haksızlığı siz yaptıysanız.
    Mesela biri yağmur kar arabayla yanımdan geçip beni sırılsıklam ederse yaptığı suçtur.Gidip onu polise şikayet etmem.adem o beni adamdan saymıyor bende gider onun arabasına denk gelirse zarar veririm.Mesela çizerim.Veya lastiğini patlatırım......

Haaa bide yok yere çizenler var.Sadece zevk(kıllık için) onlara bir şey demiyorum bile.

Ne olursa olsun, mala zarar vermek yanlış... Bu devletin polisi, zabıtası, jandarması... var.

• İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA OLANLAR BİLİRLER EL ARABASI İLE ÇÖP TOPLAYAN ŞOPARLAR VAR. PAZAR GÜNÜ BU O.Ç'LARINDAN BİR TANESİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE O İÇİNE ETTİĞİMİN EL ARABASININ GİREMEYECEĞİNİ GÖRÜYOR, BEKLE ARABAYI ÇEKİYİM DİYORUM VE ÇEKMEMİ BEKLEMEDEN B.K VAR GİBİ O ARAYA GİRİP 1 AYLIK ARABAYI ÇİZDİ. ANASININ NE İŞ YAPTIĞINI SÖYLEYİNCEDE SİNİRLENİP TORNAVİDA ÇEKİYOR BİRDE ŞEREFSİZ ŞOPAR. ALLAH BU SERVET DÜŞMANI O.Ç'LARININ GANİ GANİ BELASINI VERSİN......

KEREM KARDEŞ SANA DA GEÇMİŞ OLSUN, YAKIN ZAMANDA BENİMDE BAŞIMA BENZER BİRŞEY GELDİĞİ İÇİN ÇOK SİNİRLİYİM.
  • ıkısı arasında buyuk celıskı var,
    bırınde gıt konus dov dıyosun
    dıyerınde cızerım patlatırım dıyorsun...

ıslattıysa o zamanda gıdıp konussana.
    kac tane ınsan evladı ( dıkkat ınsan evladı dedım ) yagmur da bır baska ınsan evladını bılerek ıslatır ? valla ben ınsanların yanından gecerken duruyorum nerdeyse yerde su varsa, ama bazen kazalar olabılır... zaten kendımı bunun dısında tutuyorum.
    ama sankı sende araba cızmıs havası gordum ben....

afedersın ama yanında kı kızı bılmem ne ısaretı yapan adamın arabasını degıl kafanı cızmek gerekır...

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: boss71

az önce ofisten dışarı çıktım, 5 aylık arabamın sol ön arka ve sağ arka kapısını komple çizmişler şeref yoksunları

bilerek yapıldığı belli, çünkü düz bir hat üzerinde çizilmiş

araba siyah olduğundan sırıtıyor fazlaca

derin çizmiş şeref yoksunu

Otopark mafyası da yapmış olabilir.
  • Madem o kadar delikanlısın adamın aracından ne istiyorsun?

quote:

• valla tamamen kıllığına çizilmiş, ne kimseyle husumetim var ne başka birşey

zaten evin orada değil ofisin mahallinde oldu, yani evimin olduğu yerde bu tip şeyler olmaz herkes tanır birbirini

olmuşla ölmüşe çare olmaz, bir tarafa giren şemsiye açılmaz malum

olan oldu

şimdi çözümler şöyle

- yetkili serviste rötuş ki yakından belli olur deniyor
    - yetkili serviste 3 kapı komple boya ki tutarı tahminen 650 mio
    kasko ödüyor ama %40 hasarsızlık %15 e düşüyor seneye

yetkili servis olayına girersen boya / paslanmazlık garantin yanmıyor

diğer çözüm

küçükyalı'da auto king e gidiyorsun, anadolu sigorta kasko poliçen varsa, 5 kuruş almadan yapıyorlar ama rötuş değil, mini boya onarımı olarak yapıyorlar, 1 yıl garantili ve belli olmuyor onarım olduğu

yani rötuştan daha iyi

ama, boyanan o parçalar ile ilgili olası bir boya probleminde, servise gidersen o parçalar garanti dışında kalıyor

en son olasılık

tekrar çizilebilir olduğundan elletmiyorsun böylece çizik gören bir daha çizmiyor büyük ihtimal ama arabayı her yıkattığında gözünü alıyor o çizikler zebra gibi

gel de çık işin içinden

kasko dan yapsam garanti devam ediyor, ama seneye 250-300 mio fazla prim öderim

auto king e gitsem 0 maliyet ama o parçalarda garanti gidiyor

ama bir de şu var, o kapılardaki boya garantisi gitse, o kapılardan bir sorun çıksa boya ile ilgili biliyorum ki 3 kapı boya işi 650 mio tutuyor yani Allah korusun birşey olsa çıkacak para belli, o zamanda kasko devreye girer zaten

siz olsanız ne yaparsınız ?

hiç elletmemek de bir çözüm ama 5 aylık araba daha yazın baharın keyfini çıkarmadan çizikli çuzuklu içim almıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

ıkısı arasında buyuk celıskı var,
    bırınde gıt konus dov dıyosun
    dıyerınde cızerım patlatırım dıyorsun...

ıslattıysa o zamanda gıdıp konussana.
    kac tane ınsan evladı ( dıkkat ınsan evladı dedım ) yagmur da bır baska ınsan evladını bılerek ıslatır ? valla ben ınsanların yanından gecerken duruyorum nerdeyse yerde su varsa, ama bazen kazalar olabılır... zaten kendımı bunun dısında tutuyorum.
    ama sankı sende araba cızmıs havası gordum ben....

afedersın ama yanında kı kızı bılmem ne ısaretı yapan adamın arabasını degıl kafanı cızmek gerekır...

quote:

bende bu arkadaşda bir araba çizmiş edası hissettim.ha bide insan arabasını o halde görünce toplumsal boyut filan gelmiyor aklına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi custun -- 8 Şubat 2006 13:44:47 >

• otopark mafyası falan değil, burası gayet sakin bir sokak, apartmanlar içinde caddebostan sahilde, en kötü araba bmw, mercedes.

4 yıl boyunca eski arabamı da buraya bıraktım birşey olmadı, sadece yazın oluyor bazen çünkü bu sahilde açılan plajlara gelen birbirinden tipsiz ve belalı adamlar ve çocuklar bunu yapıyorlar

park ettiğim yerde kapattığım bir apartman girişi de yok, kaldırımın kenarı, üstü de değil

o tip olaylara dikkat ederim çünkü bende kaldırımlara yayaların geçemeyeceği şekilde araba bırakan, apartman kapılarına 0 yanaşıp oradan çıkmaya çalışan yaşlı, sakat veya çocuk arabalı annelere eziyet çektiren sürücülere saydırırım, en fazla siliceğini kaldırırım

ama bu öyle değil, tamamen zevk için çizmiş o.ç
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.