Şimdi Ara

park halindeki arabaları çizenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nedir şu çocuklardan çektiklerimiz.. şuursuzca etrafta koşturup yaptıkları deli ediyor insanı.. oğlum toprakta yerde araba sürmek varken sen neden arabanın üstünde araba sürmecilik oynarsın.. offf offf
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

quote:

Orjinalden alıntı: MASTER_E

quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

yapana aynen bunu yapcaksın

/>

kesinlikle yapmalı

• ben sokakta oynayan çocuklar diye konu açtığımda herkes bana sakin ol diyodu ama olunmuyo işte
  • Bu konu insanı direk küfüre teşvik ediyor o çocukları bi yakalasam zaten var ya
  • benim eski arabami mahvettiler..

koca mustafa pasa malum serseri cok hepsi ipsiz sapsiz..

mahalleden kimseyle gozgoze gelmisligim yok okula gidip gelirim sadece.. arabamda ford fusion gecen sene yeniydi tabi.. bir sabah uyandim ne goreyim kaputta kocaman pasa yaziyor ama devasal boyutlarda.. bicakla kazimislar.. bakkal var hemen karsida sordum bilmiyorum dedi..

polis bir tanidigi aradim sagolsun geldi mahalledekileri sorguladi falan bise cikmadi.. diger gun bakkala girdim ekmek aldm cikarken arkamdan senin ugrasabilecegin tipler degil dikkat et kendine dedi..

diger gun; kaputun 4 kosesine civi cakmislar.. arabayi yakasim geldi yaz tatilindede babama iade edip su anki aracimi aldim.. su anki arabami durtmuyorlar mutevazi geldi heralde gozlerine.. bu hareketleri gurbette okuyoruz tek basimizayiz diye sineye cektik bunu her kim yapiyorsa Allah cezasini versin..
  • benim aracımın üstünde tavada yapılmış yumurta buldum ve lekesi hala çıkmıyor
  • benim eski aracımın üzerine yumurta atmışlardı aman diyip hemen gidip silin çünkü boyayı mahvediyor.
  • Gerçekten çok kötü bir olay okurken bile sinirlendim. Hele bir arabanıza düşkünseniz ve sakınıyorsanız gerçekten çok kötü.

quote:

Orjinalden alıntı: emtue

benim eski arabami mahvettiler..

koca mustafa pasa malum serseri cok hepsi ipsiz sapsiz..

mahalleden kimseyle gozgoze gelmisligim yok okula gidip gelirim sadece.. arabamda ford fusion gecen sene yeniydi tabi.. bir sabah uyandim ne goreyim kaputta kocaman pasa yaziyor ama devasal boyutlarda.. bicakla kazimislar.. bakkal var hemen karsida sordum bilmiyorum dedi..

polis bir tanidigi aradim sagolsun geldi mahalledekileri sorguladi falan bise cikmadi.. diger gun bakkala girdim ekmek aldm cikarken arkamdan senin ugrasabilecegin tipler degil dikkat et kendine dedi..

diger gun; kaputun 4 kosesine civi cakmislar.. arabayi yakasim geldi yaz tatilindede babama iade edip su anki aracimi aldim.. su anki arabami durtmuyorlar mutevazi geldi heralde gozlerine.. bu hareketleri gurbette okuyoruz tek basimizayiz diye sineye cektik bunu her kim yapiyorsa Allah cezasini versin..

• Benimde benzin deposu kapağının olduğu yere resmen imza atmışlar düz bi çizikte değil karma karışık...

Tutucaksın adam akıllı dövüceksin anca öyle akıllanıcaklar.
  • İzmir'de yumurta atmayı sünnet çocuğunu gezdirirken yapıyorlar.Bizim 98 Bmw'nin üstüne atmışlardı da o sıcakta resmen pişmişti
  • 24 saat kayıt yapan kamera koymak lazım araçlara.
  • aynısını düşündümde bit türlü uygulamaya geçiremedim
    quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

24 saat kayıt yapan kamera koymak lazım araçlara.
  • ben mümkün mertebe kapalı otoparklara koyuyorum. Oraya sadece arabası olan giriyor. Sıradan insan girmiyor. Ayrıca bazı otoparklarda güvenlik kamerası var. Eğer kafe tarzı bir yere gidersem, mümkün mertebe yakın bir yere park ederim.

Aracımda derin çizik oluşursa, gerekirse komple boyatırım. Hiç çekinmem. Ben arabamı binmek için aldım satmak için değil. Bu boyalı almam diyen çıkarsa hiç şeyimde olmaz. Zaten nerden baksan uzun süre binmeyi düşünüyorum. Zaten bir araba alırken o parayı yok sayın tabiri caizse. Ev gibi kazandıran bişey değil. Sürekli zarardasın
  • Arakdaşlar geçmiş olsun. Bunun bir çözümü var ama biraz uçuk kaçık olacak. ARacın tepesine polis sirenin gibi 4 kamera yerleştireceksin sürekli kayıtta olacak.Çizene ,çarpanı her şeyi gösterecek. Bunun başka bir çözümü ok.Birde bu opel vectralara piskopatların özel ilgisi var. Bir kaportacının yanıdan geçiyordum adam opel vectrasını sağını solunu boydan boya çizmişler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.