|
Bildirim
|
Adamın telefonunu wc duvarına "nataşa" diye yazacaksın. Rahatlayacaksın
|
Bizim sitede de park etmis araclarin onune cekme olayi var. Bir kere doktor veya hastanede calisan birinin onune cekmisler yani bu kasitli adam oldurmeye kadar gitmeli bence. 5 metre yurumemek icin milleti oyaliyorlar.
Duzgunce ozur dilemiyorlar zaten ozur dileyecek insan olsalar baska aracin onune birakip gitmezler. |
Geçen gün biri gidiş, biri geliş yönünde iki ticari yolu kaplamış, sohbet ediyorlar. Biraz geride boş alan var, ama bunlar tam yolun ortasında duruyorlar. Karşıdan bir polis aracının geldiğini gördüm. "İşte şimdi tam zamanı hadi ötün bakalım" diye düşündüm. Polis aracı geldi, zorlanarak, tek tekeri kaldırıma çıkarak sessiz sedasız geçti,gitti. Artık, ben ne diyeyim!
|
Ortadoğuya hoşgeldiniz.
|
Üniversite ve para insanları kaliteli ve kültürlü yapmıyor.
Eğitim sektöründeyim, üniversite öğrencilerine eğitim verenlerin halini de görüyorum çöp tenekesine çöp atmaya üşenen çöpün dışına atan, sürekli bel altı ve çoluk çocuk muhabbeti yapan muhteşem 'eğitimli' bir kitlenin ortasında çalışıyorum. Azınlık olan kültürlü insanlar bunların içinde, Davarlar ile olan mücadelemizde hepimize sabır diliyorum |
Hocam inan bana takmaniza gerek bile yok, o adamın yaptığı davarligi siz niye takıyorsunuz ki?
Artik bendeki talihsizlikler öyle bir hal aldı ki geçen gün aynisi basima geldi, adam bırakmış aracı gitmiş dedim yürürüz ya spor olur nolucak.. 15 dk yürüme mesafeli yere araçsız gittim hiç umrumda da olmadi. Bu tür olaylar için canımı mi sikicam? Tahlil sonuçları sorunsuz çıktıysa önemli olan nokta bu, gerisi gelip geçer unutulur. Günümüzde artık insana karşı zarar vermek o kadar basitlesti ki, trafikte kavga bile etmeye tenezzül etmiyorum. Hani dalasirsiniz ya, yol verememe vs. durumu inanin umrumda değil, sağdan araç mi giricek girsin, 10sn kaybettirir bana. Diğer türlü insanlarla uğraşmak çok zor.. Herkes yaşamın, koşuşturması içinde ve artik kimsenin, kimseye tenezzülü, sabri kalmamış o yüzden bence en iyisi hiç oralı olmadan uzaklaşmak. |
Böyle aracın olacak, tomarla da paran. Böyle park eden tiplere geçireceksin Allah ne verdiyse, sonra araçtan inip "pardon pedal takıldı" diyip parayı fırlatacaksın yüzüne.
|
belki komik gelecek ama ben bu tür davranışlarım nedeniyle eş dosttan bile çok tepki çektiğim için psikoloji ye başvurdum :)
kötü şeyleri görmemek için ilaç almak durumuna düştük işin ilginci tuhaf bir doktora rastladım ve sende problem var ,ben görmüyorum sende görme diye ilaç yazdı yani normal insan kötü şeyleri görmezmiş :) 1 yıl sonra raporu yenilemek için gittiğimde doktor değişmiş ,bana durumunu anlatman şart deyince aynılarını anlattım ,doktor şok oldu ama siz normalsiniz ben rapor veremem ,hatta ilaçta yazamam deyince gülme tuttu ya artık bir karar verin ,normal miyim anormal miyim dedim :) tüm dünya mı bu halde geldi ,yoksa sadece bizim ülkemiz travma mı geçiriyor hala çözemedim :) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 19 Şubat 2020; 0:12:55 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 19 Şubat 2020; 0:25:29 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|