Şimdi Ara

park sensörü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
14.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hezerfen

hocam görünümü farklı yeni arka tamponların amma.....kafam iyice karıştı(gerçi içi boş öyle karışacak pek malzeme yokya neyse)....

Görünümü farklı değilki
    Sadece alt kısmına siyah plastik bişey yapıştırmışlar hoş görünsün diye, geriye kalan kısım aynı(ben öyle biliyorum)

Senin araçın tamponları boyasız oldugu için o parça ile aynı renk oldugu için bi bütünmüş gibi görünüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

hocam görünümü farklı yeni arka tamponların amma.....kafam iyice karıştı(gerçi içi boş öyle karışacak pek malzeme yokya neyse)....

Görünümü farklı değilki
    Sadece alt kısmına siyah plastik bişey yapıştırmışlar hoş görünsün diye, geriye kalan kısım aynı(ben öyle biliyorum)

Senin araçın tamponları boyasız oldugu için o parça ile aynı renk oldugu için bi bütünmüş gibi görünüyor...

araba.com dan resimler buldum ekleyebilirsem daha iyi anlatabilirim.pardon,HERKESE GÜNAYDIN....

• maalesef bende resim ekle butonu çalışmıyor...sorun bendemi forumdamı bilemiyorum..
  • uğur bildiğim birebir bana söylenen:sensör takılabilmesi için tamponun(arka)değişmesi gerektiği.....dahasını bilemiyorum
  • quote:

uğur bildiğim birebir bana söylenen:sensör takılabilmesi için tamponun(arka)değişmesi gerektiği.....dahasını bilemiyorum

Gözümle gördüm Glx'lerde olan orjinal parksensörününde takıldıgı tampon demir(bizdekiyle aynı)

Belki park sensörü taktırmak isteyen çok oluyor diye plastik tamponda üretmeye başladı ford(pek sanmıyorum) senin araç yeni zaten dede bi bak tampon plastikmi demirmi diye...
  • quote:

quote:

uğur bildiğim birebir bana söylenen:sensör takılabilmesi için tamponun(arka)değişmesi gerektiği.....dahasını bilemiyorum

Gözümle gördüm Glx'lerde olan orjinal parksensörününde takıldıgı tampon demir(bizdekiyle aynı)

Belki park sensörü taktırmak isteyen çok oluyor diye plastik tamponda üretmeye başladı ford(pek sanmıyorum) senin araç yeni zaten dede bi bak tampon plastikmi demirmi diye...

uğur tamponum geniş demir ve plastik kaplama.park sensörü takılı olanlara baktım(yüzeysel tabii)benim tamponla akrabalığı bile yok..
    dediğin gibi aracım yeni kasa amma standartlara belki öbür tamponu takmıyorlar...
    tıpkı göstermelik sis farı yeri(sis farı takılmayan)gibi.

• eveet bugün inceledim,park sensörü takılan tampon PLASTİK.servis doğrusunu söylemiş...hemde sert kemik gibi plastik.
  • belki benim gibi merak edip taktırmak isteyen olur.sağ arka kapının tutamağı var,standart serilerde yeri var 10 liralık şey takılmamış.
    meraktan taktım amma pişman oldum.aslında hiç amma hiç gereği yokmuş..düşünenlerin bilgisine.
  • quote:

belki benim gibi merak edip taktırmak isteyen olur.sağ arka kapının tutamağı var,standart serilerde yeri var 10 liralık şey takılmamış.
    meraktan taktım amma pişman oldum.aslında hiç amma hiç gereği yokmuş..düşünenlerin bilgisine.

o parçayı bende takacaktım ama delikleri olmadıgı için takarsak ilerde sorun çıkartabilir dedi servis bende vazgeçtim...

Arkada oturanlar bazen bi yere tutunmak istiyor o iş için işe yarayabilir birde kapıtı kapatırken belki kolaylık saglaya bilir. Bazı kişiler kapıyı nerden tutup kapatacaklarını bulamıyor

Senin araçtaki tampon plastikmi peki? yoksa sadee GLX lerdeki parksensörü olanmı plastik?

• quote:

quote:

belki benim gibi merak edip taktırmak isteyen olur.sağ arka kapının tutamağı var,standart serilerde yeri var 10 liralık şey takılmamış.

o parçayı bende takacaktım ama delikleri olmadıgı için takarsak ilerde sorun çıkartabilir dedi servis bende vazgeçtim...

Arkada oturanlar bazen bi yere tutunmak istiyor o iş için işe yarayabilir birde kapıtı kapatırken belki kolaylık saglaya bilir. Bazı kişiler kapıyı nerden tutup kapatacaklarını bulamıyor

Senin araçtaki tampon plastikmi peki? yoksa sadee GLX lerdeki parksensörü olanmı plastik?

benim tampon demir(sac).baktığım araç plastikti kemik gibi plastik.hatta ben demira benziyor deyince aldı bıçağı eline kazıdı plastik....tıpkı benim tamponun plastiği.yani ek filan deyil.
    o tutamağın hiçbir yararı yok gibi..sadece sağ arkada oturan giderken bazen tutunur..onun yerine kapı üstüne tutamak yapılabilir....kapı açıkken hiç kullanılmıyor çünkü gizleniyor.yine kilitten tutup kapatmak lazım...öyle kapıda delik açayım takayım gibi bir şeyi hiç tavsiye etmiyorum.hatta yeri olanlara bile....

• quote:

quote:

Ben taktım benimkinde delikleri vardı servis 2 dakikada taktı tanesi 10TL

• tek sensör mü 10 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamikara -- 2 Nisan 2011; 11:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anjinsan75

Benim sensörler
    http://img716.imageshack.us/i/fotoraf172.jpg/
    http://img508.imageshack.us/i/fotoraf173.jpg/

orijinal takılımıydı....

• quote:

quote:

quote:

Ben taktım benimkinde delikleri vardı servis 2 dakikada taktı tanesi 10TL

10 tl takma parasımı(adet başına)yoksa sensör fiyatımı.bana getirecekler sesli uyarı sadece.fiyatta galiba 50-60 tl arası...çocuk getireceği için sormadım.sadece internetten baktığım fiyat bu....

• İhtiyar baaareee mesaj at manisalı değilsen..
  • buzlu cam görünümündeki "tekirdağ" çok nefis.....
  • quote:

quote:

Benim sensörler

orijinal takılımıydı....

Hayır, servise sonradan taktırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamikara

tek sensör mü 10 lira

Hayır, arka sürgülü kapının tutamağı..
  • quote:

quote:

quote:

Benim sensörler

orijinal takılımıydı....

Hayır, servise sonradan taktırdım.

servis tamponu(arka)değiştimi.cenmak mı takılan sensör.
    birde tutamağı ben 13 liraya aldım.her sağ kapıya baktığımda gereksiz adavat gibi gözüme takılıyor.gereksiz bir şey bana göre.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.