Şimdi Ara

park sensörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
14.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonradan park sensörü taktıran varmı.takan varsa memnunmusunuz.marka ve nasıl taktırdığınız hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
    servis demeyin sıcak bakmıyor.hemde pahallı.
    aracım connect.90 ps.2009 standart yeni kasa.

• demek sonradan taktıran kimse yok......
  • Vay dede nerelerdeydin

Ben taktırdım ama sonradan lazım olmadıgı için boşyere ötmesin diye kablosunu çıkardım

Marka konusunda bi bilgim yok (birçok marka ve model var piyasada) Senin aracında en uygun nokta bagaj kapagının hemen altında olan küçük bölüm, Glx'lerde orjinal takılı olan yere taktırmak için ek olarak plastik tutuculardan almak gerekiyor

Bu arada fiyatları birazdaha pahalı ama kameralı olan modeller var onlarıda bi araştır istersen...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Vay dede nerelerdeydin

Ben taktırdım ama sonradan lazım olmadıgı için boşyere ötmesin diye kablosunu çıkardım

Marka konusunda bi bilgim yok (birçok marka ve model var piyasada) Senin aracında en uygun nokta bagaj kapagının hemen altında olan küçük bölüm, Glx'lerde orjinal takılı olan yere taktırmak için ek olarak plastik tutuculardan almak gerekiyor

Bu arada fiyatları birazdaha pahalı ama kameralı olan modeller var onlarıda bi araştır istersen...

nerede taktırdın.bugün rizeye gidebilirim.bizim fahrettin usta biraz burun ucuyla başka adres gösterdi.kameralı istemiyorum.sadece sesli uyarı.
    birde yakında istanbula gideceğim orda taktırırım diyorum.kararsızım.

• Rizede marka konusunda fazla çeşit yok ve fiyat biraz yüksek, Rizedeki sanayide taktırdım parçacıdan aldım elektirikçiye gittim taktırdım ben...

Önemli olan park sensörünün kaliteli olması, montajı çokta zor değil kendinde yapabilirsin...
    Nasıl monte edilecegi hakkında bilgi veriyor peşinde, gerekli olan delme aparatınıda
  • Bu arada benım araç şuanda pazar'da dede

Noter yada PTT'nin yakınlarında biyerde park halinde duruyor olması lazım, sattıgımız eski aracımızın devrini almamıştı(babamın yakın arkadaşı oldugu için) tahinini burdan pazara aldırınca ne olur ne olmaz diye devrini aliyim dedi artık devir işlemleride daha uygun fiyatta hallediliyor çünkü..
  • uğur sağol.
    birazdan pazara ineceğim oradan rizeye geçebilirim.en azından bilgim olsun.yalnız parçanın elektrikçilerde olmaması sencede tuhaf deyilmi.
    ed:aracını belki görebilirim.yanında kim var.vede kaçtım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezerfen -- 20 Ekim 2010; 10:41:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Park Sensörü Hoparlörü
    12 yıl önce açıldı
    Park sensörü çalışmıyor
    6 yıl önce açıldı
    Park sensörü tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

uğur sağol.
    birazdan pazara ineceğim oradan rizeye geçebilirim.en azından bilgim olsun.yalnız parçanın elektrikçilerde olmaması sencede tuhaf deyilmi.

60 yaşlarında beyaz saçlı zayıf uzun boylu biri olması lazım(babam yani)

Elektirikciler çok satılan bişey olmadıgı için stokta bulundurmuyorlar zaten parçacılar hemen yanlarında ordan alıyorlar

Rize devlet hastahanesine çıkan yol ayrımının(ışıkların) 10-15 m. ilerisinde(rize tarafında) sol tarafta modifiye aksesuarları satan yer var ordada olabilir park sensörü...

• quote:

quote:

uğur sağol.

60 yaşlarında beyaz saçlı zayıf uzun boylu biri olması lazım(babam yani)

Elektirikciler çok satılan bişey olmadıgı için stokta bulundurmuyorlar zaten parçacılar hemen yanlarında ordan alıyorlar

Rize devlet hastahanesine çıkan yol ayrımının(ışıkların) 10-15 m. ilerisinde(rize tarafında) sol tarafta modifiye aksesuarları satan yer var ordada olabilir park sensörü...

göz doktoruna randevu vardı.şehri pas geçtim.amma babanı görmek isterdim.iki beyaz saçlı konuşurduk.
    bir iki yere sordum rizede bizde yok dediler.dediğin yere bakmadım.teknosaya uğradım.monitör baktım.
    neyse 10-15 gün sonra istanbula gideceğim.benim torun geliyor.(siz torun yeğene diyorsunuz.bu kızımın kızı).orda bakarım.oğlumun arkadaşı ford servisinde ona bile uğrayabilirim.hatta dışardan alıp orada taktırabilirim.

• quote:

göz doktoruna randevu vardı.şehri pas geçtim.amma babanı görmek isterdim.iki beyaz saçlı konuşurduk.
    bir iki yere sordum rizede bizde yok dediler.dediğin yere bakmadım.teknosaya uğradım.monitör baktım.
    neyse 10-15 gün sonra istanbula gideceğim.benim torun geliyor.(siz torun yeğene diyorsunuz.bu kızımın kızı).orda bakarım.oğlumun arkadaşı ford servisinde ona bile uğrayabilirim.hatta dışardan alıp orada taktırabilirim.

Allah analı babalı büyütsün, benımde bikaç ay sonra yeğenim olcak 5. kez dayı olcam. Allahtan 4 tanesi istanbulda sadece bu burda olcak o nedenle yazın geldiklerinde biraz zorluk çekiyorum

İlk servisle görüş bence eğer taktıkları park sensöründen olumlu yorum alıyorlarsa onlarda taktırırsın(fiyat biraz yüksek olur ama)
    İstedigin yerden alıp gidip taktırmak daha uygun fiyata mal olur ama...

• quote:

quote:

Allah analı babalı büyütsün, benımde bikaç ay sonra yeğenim olcak 5. kez dayı olcam. Allahtan 4 tanesi istanbulda sadece bu burda olcak o nedenle yazın geldiklerinde biraz zorluk çekiyorum

İlk servisle görüş bence eğer taktıkları park sensöründen olumlu yorum alıyorlarsa onlarda taktırırsın(fiyat biraz yüksek olur ama)
    İstedigin yerden alıp gidip taktırmak daha uygun fiyata mal olur ama...

servis pek sıcak bakmadı.pek randımanlı olmuyor dedi amma neiçin dediğini bilmiyorum.çetin ustaya itimadım var..

• quote:

servis pek sıcak bakmadı.pek randımanlı olmuyor dedi amma neiçin dediğini bilmiyorum.çetin ustaya itimadım var..

Orjinal üzerinde olanlarda %100 dogru çalışmıyor o nedenle sonradan takılanlardada gereksiz yere ötme veya gerekli durumda ötmeme sorunu oluyor ama büyük bi cisime değil küçük cisimlerde oluyor genelde...

Yani park sensörü var diye sacede yanları konturol etmemek gerekiyor, yokmuş gibi davranıcaksın sadece 0 dan biyere yanaşırken yardımcı olur
  • quote:

quote:

Orjinal üzerinde olanlarda %100 dogru çalışmıyor o nedenle sonradan takılanlardada gereksiz yere ötme veya gerekli durumda ötmeme sorunu oluyor ama büyük bi cisime değil küçük cisimlerde oluyor genelde...

Yani park sensörü var diye sacede yanları konturol etmemek gerekiyor, yokmuş gibi davranıcaksın sadece 0 dan biyere yanaşırken yardımcı olur

dedimya çetin ustama güvenirim.sisleri taktırırken sormuştum.o zaman dedi pek randımanlı deyil fazla yanaşma olsun bitsin dedi.
    torunum geliyor derken yanlış anladın galiba yurt dışında.beş yaşında tam sevilecek çağı.dört gözle bekliyorum.(dört gözle beklemek ne demekse?)

• LİNK Bu Modeli tavsiye ederim. Önceki connect ime şuan adını hatırlamadığım bir marka takmıştım. Genel olarak memnundum fkat tamponun metal kısmına taktığım için montaj aşaması tam bir işkenceydi, sensörler devamlı uyarı veriyordu, sonradan anladım ki metal tamponlu araçların sensörleri farklı oluyormuş, ben de sensörü değiştirmek yerine tamponda açtığım delikleri eğe ile biraz genişletip sönsörlerin de elektrik bandı ile etrafını sardıktan sonra tekrar yerine taktım, sorun çözülmüştü. Şimdi yeni connect e bu linkini verdiğim sensörden alacağım, bunlar metal tamponlu araçlara uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestwill -- 7 Kasım 2010; 23:07:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bestwill

LİNK Bu Modeli tavsiye ederim. Önceki connect ime şuan adını hatırlamadığım bir marka takmıştım. Genel olarak memnundum fkat tamponun metal kısmına taktığım için montaj aşaması tam bir işkenceydi, sensörler devamlı uyarı veriyordu, sonradan anladım ki metal tamponlu araçların sensörleri farklı oluyormuş, ben de sensörü değiştirmek yerine tamponda açtığım delikleri eğe ile biraz genişletip sönsörlerin de elektrik bandı ile etrafını sardıktan sonra tekrar yerine taktım, sorun çözülmüştü. Şimdi yeni connect e bu linkini verdiğim sensörden alacağım, bunlar metal tamponlu araçlara uyumlu.

teşekkür...
    epeyce yol katettim.önce çetin ustamdan neden benim aracıma takmadığını sordum.sebep metal tamponmuş.
    tamponu değişmek gerekir dedi.randımanlı sensör için..fordun anlaşmalı olduğu firma"cenmax"değişik marka takarsam ne olur sorusuna;
    kimisi garanti bozulur(yetkili kişi).kimiside bozulmaz dedi(ustalar).
    yeğenim ford servisinde çalışıyor.aradım amca takarız dedi,yalnız çekinceleri oda söyledi.
    şöyle takmak lazımmış:delikleri büyük açıp sensöeün demirle temasını kesmek lazımmış.galiba iş başa düştü...kendim takacağım.

• Merhaba,
    Piyasada bulunan ürünleri inceledikten sonra VW Polo aracıma "Bosch Park Pilot URF6" marka park sensörü taktırdım.
    Uzakdoğu üretimi olan muadillerine göre fiyatı biraz daha pahalı, ancak seçimimde markaya olan güven önemli oldu.
    Ürün Bosch Service'de montaj ve boyama işçiliği, KDV dahil 300 liraya takıldı. Yaklaşık bir yıldır herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    Not: Nette aradım, yurtdışı fiyatı yaklaşık 370 lira (montaj ve boya hariç)

park sensörü

park sensörü

Orjinali gibi kibar değil ama sorunsuz çalışıyor. Tamponun iç yüzünde önceden işaretlenmiş montaj yerlerine, gövde rengine boyanarak takıldı.

park sensörü

Sensörün optik ve akustik uyarı ünitesi,aracın C sütünuna yerleştirildi.

park sensörü

Yaklaşma mesafesine göre uyarı ışıkları artarak sarıdan kırmızıya geçiyor. 30cm'den sonra hepsi birden yanıp sönüyor.
    Aynadan ışıkları takip etmek mümkün ama bence kafayı çevirip görerek ve bip sesiyle yanaşmak en doğrusu.

park sensörü

• asclepius ......
    araç garantili olduğu için başka seçeneğim pek yok.cenmax garantiyi bozmuyor.servisten aldığım sürece.
  • quote:

asclepius ......
    araç garantili olduğu için başka seçeneğim pek yok.cenmax garantiyi bozmuyor.servisten aldığım sürece.

+ montajında serviste yapılması gerekiyor...

Glx'lerdeki park sensörlerinin altına plastık bişey takıyorlar onlardan alarak montaj yaptır
  • quote:

quote:

asclepius ......

+ montajında serviste yapılması gerekiyor...

Glx'lerdeki park sensörlerinin altına plastık bişey takıyorlar onlardan alarak montaj yaptır

çetin ustam "sen hazırla tak gerisini ben hallederim"dedi,sağolsun.
    şuan istanbuldayım ancak dönüşte.
    BİRDE UYARI:SAKIN HIZ SINIRLARINI AŞMAYIN.KESİNLİKLE AF VEYA BENZERİ ŞEYLER YOK.BİR KM.İÇİN CEZA YAZIYORLAR.
    bizim bölünmüş yol üst sınırımız 93 km.(listeden bakılmıştır.)94 ceza yer.bilgilerinize.

• hız sınırı konusunda eniştem in partner i var 93.5 km süratle radara yakalanmış. hiç af yok bilgisayara işleniyor bizim elimizden bişey gelmez demişler. o an yırtsanız bile adresinize gelir vs..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.