Şimdi Ara

park sensörü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
14.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dede bugün saat 4 gibi Ümit aradı Pazar'a gidelimmi diye gitmişken hezerfenede uğrarız dedi dedim adresi bırak ismini bile bilmiyoruz dedenin akşam akşam aramakla uğraşmayalım hem kendisininde haberi yok belki müsait değildir başka zaman gideriz...

Bilgilerini ve adresini açık olarak versende bi başkın yapsak diyorum dede
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

hezerfen
    Dede bugün saat 4 gibi Ümit aradı Pazar'a gidelimmi diye gitmişken hezerfenede uğrarız dedi dedim adresi bırak ismini bile bilmiyoruz dedenin akşam akşam aramakla uğraşmayalım hem kendisininde haberi yok belki müsait değildir başka zaman gideriz...

açık adres hemşin ekmek fırını....hemşin yolundaki.enişteniz demeniz yeterli...herzaman beklerim.hatta bugün gelseniz sizide çalıştırırdım ...benim hurdanın frenlerini yapıyordum..yani akşama evdeydim.sağlıklı kal.
    ha birde hangi çaya tiyakisin yazda onu alayım...
    ben "tiryaki"tiryakisiyim...hem ekonomik hemde aroması hoşuma gidiyor....birde pazardaki sensörlü glx i gösteririm...

• quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

quote:

hezerfen

açık adres hemşin ekmek fırını....hemşin yolundaki.enişteniz demeniz yeterli...herzaman beklerim.hatta bugün gelseniz sizide çalıştırırdım ...benim hurdanın frenlerini yapıyordum..yani akşama evdeydim.sağlıklı kal.
    ha birde hangi çaya tiyakisin yazda onu alayım...
    ben "tiryaki"tiryakisiyim...hem ekonomik hemde aroması hoşuma gidiyor....birde pazardaki sensörlü glx i gösteririm...

Çay bahane maksat tanışmak ve sohbet...

Bu fırın tam olarak nerde peki dede? Fırının sahibi herzaman orda duruyormu? Çalışanlardan birine deriz sonra onun eniştesi gelir falan

• uğur iki tane hemşin fırını var ikiside kayınlarımın ortaklarının...kayınlarım hep hemşin-2 fırınında olur.şehir merkezindekinde ortaklar durur.pazara gir,çıkışta köprü var sağa dön,polis karakolu var o yol hemşin yoludur(pazar hemşini-iki tane hemşin var çünkü).yaklaşık 1.5(bir buçuk)km.ilerde solda modern bir fırındır..ilçenin en temizi seçildi..
    veya şehir içindekine sorarsan ben diğer fırına gitmek istiyorum seni yönlendirirler...o şehir içindedir çayelinden gelirken sağda kalır.iş bankası karşısında.
    iyi geceler
  • quote:

uğur iki tane hemşin fırını var ikiside kayınlarımın ortaklarının...kayınlarım hep hemşin-2 fırınında olur.şehir merkezindekinde ortaklar durur.pazara gir,çıkışta köprü var sağa dön,polis karakolu var o yol hemşin yoludur(pazar hemşini-iki tane hemşin var çünkü).yaklaşık 1.5(bir buçuk)km.ilerde solda modern bir fırındır..ilçenin en temizi seçildi..
    veya şehir içindekine sorarsan ben diğer fırına gitmek istiyorum seni yönlendirirler...o şehir içindedir çayelinden gelirken sağda kalır.iş bankası karşısında.
    iyi geceler

Yol ayrımında tabela var dimi hemşin diye?

Bulamazsak çıkar bi minareye anons ederiz

Ümit'le işimizin olmadıgı bigün geliriz, artık azçok yeri ögrendim 1-2 yere sorar buluruz enkötü ihtimal. Bakkallar kesin bilir fırını...

İyi akşamlar.

• quote:

quote:

uğur iki tane hemşin fırını var ikiside kayınlarımın ortaklarının...kayınlarım hep hemşin-2 fırınında olur.şehir merkezindekinde ortaklar durur.pazara gir,çıkışta köprü var sağa dön,polis karakolu var o yol hemşin yoludur(pazar hemşini-iki tane hemşin var çünkü).yaklaşık 1.5(bir buçuk)km.ilerde solda modern bir fırındır..ilçenin en temizi seçildi..
    iyi geceler

Yol ayrımında tabela var dimi hemşin diye?

Bulamazsak çıkar bi minareye anons ederiz

Ümit'le işimizin olmadıgı bigün geliriz, artık azçok yeri ögrendim 1-2 yere sorar buluruz enkötü ihtimal. Bakkallar kesin bilir fırını...

İyi akşamlar.

yok yok o kadar zor deyil....fırın kolay yerde köprüyü geçince sağa dön 1 veya 1.5 km.sonra solda.büyük bloklar var onun altı...
    beklerim....

• uğur çay iştağını perşembeden sonraya sakla...sensörleri nihayet takacağım...
    şimdide bir sorunum var acaba 7 temmuzu beklesemmi?muayene günüm biliyorsun sakatlık çıkarmasınlar....
    o zamana kadar çayla meşkulum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezerfen -- 14 Haziran 2011; 17:17:40 >
  • quote:

uğur çay iştağını perşembeden sonraya sakla...sensörleri nihayet takacağım...
    şimdide bir sorunum var acaba 7 temmuzu beklesemmi?muayene günüm biliyorsun sakatlık çıkarmasınlar....

Muaynede ne sorun çıkacak dede, bunun tampon delik muaynedenmi geçmez diycekler

Ümit' 3+1 olan Connect'ten inip 1+1 olan 2004 poloya geçiş yaptı dede boş bi zamımızda uğrarız yanına birlikte takarız istersen...

• quote:

quote:

uğur çay iştağını perşembeden sonraya sakla...sensörleri nihayet takacağım...

Muaynede ne sorun çıkacak dede, bunun tampon delik muaynedenmi geçmez diycekler

Ümit' 3+1 olan Connect'ten inip 1+1 olan 2004 poloya geçiş yaptı dede boş bi zamımızda uğrarız yanına birlikte takarız istersen...

uğur hala bilemedinmi"gözünün üstünde niye kaşın var"bahanelerinin geçerli olduğunu..ümitin aracının resmini gördüm(şayet oysa)birde ironik ayrılık yazısı yazmış
    ben diyorumki sensör takılı connecten şablon çıkarsam.delikler için...diğer malzeme alet adavat var .sadece tesisat işi onuda geri vitese bağlayacağım.dörtlü ses uyarılı .modacar...bozulana kadar hızmet etsin yeterli....müsait olursan gel..muş zamanını kaçırdın başkada şimdi meyve yok.bolca çay içeriz.

• uğur sensör kablolarını içeri alırken delik delmek gerekiyormu..veya nerden alıyoruz...
  • quote:

uğur sensör kablolarını içeri alırken delik delmek gerekiyormu..veya nerden alıyoruz...

Sol çamurlugun arka tamona yakın bi yerinde delik var, tam olarak nerde ve nasıl bi delik diye bilgim yok dede ama herhangi bi delme işlemine gerek olmadıgını iyi biliyorum. Benımkisinin kablosunu ordan geçirdiler

Aracın altına girip o tarafı incelersen bulursun, yanlış hatırlamıyorsam plastik kabok gibi bişeyle kapalı. Kabloda geçiyordu sanırım ordan. Tatıralı çok uzun zaman oldugu için ve aracın altındaki işlemleri fazla incelemedigim için ayrıntıları hatırlamıyorum.

• quote:

quote:

uğur sensör kablolarını içeri alırken delik delmek gerekiyormu..veya nerden alıyoruz...

Sol çamurlugun arka tamona yakın bi yerinde delik var, tam olarak nerde ve nasıl bi delik diye bilgim yok dede ama herhangi bi delme işlemine gerek olmadıgını iyi biliyorum. Benımkisinin kablosunu ordan geçirdiler

Aracın altına girip o tarafı incelersen bulursun, yanlış hatırlamıyorsam plastik kabok gibi bişeyle kapalı. Kabloda geçiyordu sanırım ordan. Tatıralı çok uzun zaman oldugu için ve aracın altındaki işlemleri fazla incelemedigim için ayrıntıları hatırlamıyorum.

uğur sağol...şimdilik teleferikle uğraşıyorum..yarım kalan bazı yerlerini onarıyorum..
    ben tamponu söksem daha iyi olmazmı?delikleri tezgahta daha düzgün delerdim.birde boya yapardım.çünkü sonradan takılı sensör gördüm.hiç takmasa idi daha iyiyiymiş.delik kenarlerı pas.birde orantısız takılmış...onun görev yapıp yapmayacağıda kesin deyil...
    müsait olduğun zaman gel. çayın tadını çıkarırız.

• quote:

uğur sağol...şimdilik teleferikle uğraşıyorum..yarım kalan bazı yerlerini onarıyorum..
    ben tamponu söksem daha iyi olmazmı?delikleri tezgahta daha düzgün delerdim.birde boya yapardım.çünkü sonradan takılı sensör gördüm.hiç takmasa idi daha iyiyiymiş.delik kenarlerı pas.birde orantısız takılmış...onun görev yapıp yapmayacağıda kesin deyil...

Paslansın bi bahane ile belki gövde rengine boyatırsın tamponları

Tamponu sökerek delmen hem kolay olur hemde daha güvenli olur, çünkü tamponun arkasında çok küçük bi boşluk var. Özelliklede yeddek lastigin oldugu yerde hiç boşluk yok nerdeyse...

Tamponu değilde tampoonun üst kısmındaki küçük parçayı delsen daha iyi olmazmı?

• quote:

quote:

Paslansın bi bahane ile belki gövde rengine boyatırsın tamponları

Tamponu sökerek delmen hem kolay olur hemde daha güvenli olur, çünkü tamponun arkasında çok küçük bi boşluk var. Özelliklede yeddek lastigin oldugu yerde hiç boşluk yok nerdeyse...

Tamponu değilde tampoonun üst kısmındaki küçük parçayı delsen daha iyi olmazmı?

araç üzerinde DÖRT İŞLEMİ seven deyilim biliyorsun..birde gelirken foto.mak.getirme hemen torpidonun tozlarını çekiyorsun.
    hezerfen amca derki uzaktan tarif deyil gelde burada göster ne yapılabileceğini.üstteki parçaya hiç takılan görmedim...
    gelen sensörler metal tampona uyumlu....(en azından öyle diyorlar)..onun için orijinal yerinden delmek istiyorum...amma tamponu sökeceğim..

• quote:

araç üzerinde DÖRT İŞLEMİ seven deyilim biliyorsun..birde gelirken foto.mak.getirme hemen torpidonun tozlarını çekiyorsun.
    hezerfen amca derki uzaktan tarif deyil gelde burada göster ne yapılabileceğini.üstteki parçaya hiç takılan görmedim...
    gelen sensörler metal tampona uyumlu....(en azından öyle diyorlar)..onun için orijinal yerinden delmek istiyorum...amma tamponu sökeceğim..

Makineyi yeniledim dede artık tozları daha ayrıntılı çekebilirim ona göre aracı heran gelebilirmişim gibi temiz tut, sayemde arabada temizlenmiş olur

Bahsettigim yere takan bi kaçkişi var. Ayrıca senin sensörün peşinde tamponun eğimliligini alacak sensörlerin arkasına takılan küçük bi aparat varmı??
    Dikkat ettiysen tampon hafif yere dogru eğimli o nedenle gereksiz yere sinyal verebilir sensör.
    Bu hafta yogunum dede, pazar günüde ailecek belki aydere gidebiliriz. Önümüzdeki haftaya işim çıkmazsa gelabilirim haberleşiriz o zaman bi gelsin.

Dün ümit burdaki sanayiye geldi tesadüf eseri bende köyden yeni gelmiş yıkamacıda sıra bekliyordum geçerken gördü benım aracı aracı yıkatır yıkatmaz gittim yanina 1-2 dk görüştük ufak tefek boya işleri var araçta rahat durmuyor benim gibi Bikaç yerden fiyat aldık.

park sensörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 22 Haziran 2011; 10:45:54 >

• uğur o eğim sensörlerin kendinde var...bende zaten bu hafta onunla uğraşamayacağım...amca yine yürüdü istanbula.benim"BAL" torun geliyor..belkide annesi döner torunu bana bırakır.10-15 gün....bu ara birde navigasyon işi çıktı.yeni harita indirdim eskileri sildim.silmez olaydım eskisi gitti yenisi kurulmuyor...
    senin anlayacağın hem sensör hem navigasyon acil lazım...temmuz 15 e kadar bitirmem lazım..
    uğur kafanı karıştırmıyayım amma suya girmiyecekseniz ben elevit tarafını öneririm..hem görmüş hemde oraları daha sevmiş olursun...çünkü ayder bozuldu artık.ben zaten ne suya girerim nede gezmeye giderim...kontrolsüz ve bana göre boş bir kalabalık var...
  • quote:

uğur o eğim sensörlerin kendinde var...bende zaten bu hafta onunla uğraşamayacağım...amca yine yürüdü istanbula.benim"BAL" torun geliyor..belkide annesi döner torunu bana bırakır.10-15 gün....bu ara birde navigasyon işi çıktı.yeni harita indirdim eskileri sildim.silmez olaydım eskisi gitti yenisi kurulmuyor...
    senin anlayacağın hem sensör hem navigasyon acil lazım...temmuz 15 e kadar bitirmem lazım..
    uğur kafanı karıştırmıyayım amma suya girmiyecekseniz ben elevit tarafını öneririm..hem görmüş hemde oraları daha sevmiş olursun...çünkü ayder bozuldu artık.ben zaten ne suya girerim nede gezmeye giderim...kontrolsüz ve bana göre boş bir kalabalık var...

Navigasyonu İlçe ve Rize merkezde denedinmi Dede çalışıyormu?(ayrıntılı sokak bilgileri varmı yani) forumu karıştır illakı orda karşılaştıgın sorunun çözümü vardır Telefonu yeniledim onda navigasyon var ama orjinal programı küçük yerleri ayrıntılı göstermiyor boş bi zamanımda daha kapsamlı ve güncel haritası olan bi program yükleyecegim.

Gezi konusuna gelince, babam dedi haftaya bi aydere gidelim diye. Hava durumuda hafta sonu yağmur geliyor dedi(buranın durumuna bakmadım) belki gitmeyiz henüz kesin değil...

Bu sene gezicem bol bol havalar bi düzelsin gezmeye başliycam. Sponsor olarak babamı aldımmı yanıma gerisi kolay(mazotu karşılasın yeter)

• uğur navigasyon işi biraz karmaşık bir konudur...herkes kullandığı cihazın en iyi olduğunu söyler...ben üç ayrı cihaz kullandım bana göre en iyisi şuan elimde olan..amma oda yaptı yapacağını...forumlarda söylenenlere pek itibar etme genelde hepsi firma çalışanıdır.....boşlukları sen doldur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezerfen -- 1 Temmuz 2011; 6:12:27 >
  • bizim yörede güzel bir deyim var"BILDIRCIN ÖMRÜNDE İLK DEFA DALA KONMUŞ,KONDUĞU DAL KIRILMIŞ".
    konuyu açtıktan sonra nihayet dün fırsatım oldu ve PARK SENSÖRLERİNİ TAKTIM...herşey tamam montaj ve elektrik işi tamam..
    fakat O NE..geri vites lambam yanmıyor..bir hayli uğraaştan sonra MÜŞÜRün arızalı olduğunu gördüm...bugün rizedeydim müşürü aldım yarın veya öbür gün MÜŞÜRü takacağım...parçanın serviste fiyatı 45(kırkbeş)tl.....
  • Durup dururken ne oldu müşüre dede senmi bozdun yoksa

Bende Bi-xenon mercek işine girdim hafta sonu bitirip araç üzerine takarım ondan sonra ilk fırsatta yanına uğrarım biraz kıskandırıyım seni
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.