Arkadaşlar merhaba,ben honda hb 1.8i-shift sahibiyim.İstanbul'da yaşıyorum.Aracıma ön ve arka park sensörü taktırmak istiyorum.Hepsiburada.com.a 4+4 LCD ekranlı park sensörü siparişi verdim.Ürün açıklamasında her türlü araca ve yerinizde takılır deniliyordu,içime kurt düştü aracın marka ve modelini belirtince bana kendi servisinizde taktıracaksınız dediler,bende siparişi iptal ettim.Benimle aynı araca sahip ön ve arka park sensörü taktıran varsa ve ne kadara mal oluyorsa bildiren olursa çok sevinirim.Hepinize selamlar....
quote:
Orjinalden alıntı: atirpan
Arkadaşlar merhaba,ben honda hb 1.8i-shift sahibiyim.İstanbul'da yaşıyorum.Aracıma ön ve arka park sensörü taktırmak istiyorum.Hepsiburada.com.a 4+4 LCD ekranlı park sensörü siparişi verdim.Ürün açıklamasında her türlü araca ve yerinizde takılır deniliyordu,içime kurt düştü aracın marka ve modelini belirtince bana kendi servisinizde taktıracaksınız dediler,bende siparişi iptal ettim.Benimle aynı araca sahip ön ve arka park sensörü taktıran varsa ve ne kadara mal oluyorsa bildiren olursa çok sevinirim.Hepinize selamlar....
bana arka park sensorunu hediye ettiler, hem sesli hemde ışıklı, dediklerine gore accorda takilan park sensorunun aynısıymıs...arka camın bittigi yere takiolar cok orjinal ve rahatca goruluo dikiz aynasından.... on sensore gerek yok bence alişiosun cabucak gormesende aracın onunu...
bize de hediye ettiler.Bence ekranlı değil de hondaya gidip normal bi park sensörü taktırabilirsin
honda damla'da sadece arka sensöre 400 YTL istiyorlar
Bende ayışığında taktırdım 350ytl
quote:
park 250 ye takıyor
quote:
Orjinalden alıntı: jackal73
Bende ayışığında taktırdım 350ytl
quote:
aksesuarcılarda var 100 lira falan 50 de işcilik versen taş gibi sensör
bence 1-2yaşındaki arabaya aksesuarcıdan aksesuar alıp takmayın özelliklede park sensörü fln çünkü araba karizmadan yıkılsa bile park sensörünün çıkardığı iğrenç cırtlak bi ses bütün olayı bitiriyo ama biraz daha paraya kıyıp serviste orijinalini taktır derim ben çünkü milyarlarca para vermişsin 400-500milyondan mı kaçıcaksın yahu bide bu işi bilmeyen kişilerce yapılan montajlarda biri aşağıda biri yukarda fln oluyo bazıları sensörleri boyarken renk fln tutturamıyolar iğrenç bi görüntü oluşuyo maddi açıdan müsait değilsen bile biraz daha bekle ve serviste orijinalini taktır
quote:
Orjinalden alıntı: fiesta1903
bence 1-2yaşındaki arabaya aksesuarcıdan aksesuar alıp takmayın özelliklede park sensörü fln çünkü araba karizmadan yıkılsa bile park sensörünün çıkardığı iğrenç cırtlak bi ses bütün olayı bitiriyo ama biraz daha paraya kıyıp serviste orijinalini taktır derim ben çünkü milyarlarca para vermişsin 400-500milyondan mı kaçıcaksın yahu bide bu işi bilmeyen kişilerce yapılan montajlarda biri aşağıda biri yukarda fln oluyo bazıları sensörleri boyarken renk fln tutturamıyolar iğrenç bi görüntü oluşuyo maddi açıdan müsait değilsen bile biraz daha bekle ve serviste orijinalini taktır
Ya ne karizması yaa?
Bu işte karizma düşünenede yuh duyorum.. Ya kardeşim park sensörü bu..
Neymiş cık cık otüyo diye park sensörü, karizmayı bozarmış.. Hey Allah'ım..
quote:
Orjinalden alıntı: fiesta1903
Arkadas CMS shopta taktirdi yalnisim yoksa Cok Guzel Ekranli fln. Istedigin zaman sesi kapayabiliyorsun her sensor icin mesafe bildiriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme