Şimdi Ara

park sensörü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/cyclone-konusandijital-metrajli-4-lu-park-sensoru-341169/ProductDetails.aspx?productId=otm341169&categoryId=26026
    bu senserü almayı planlıyorum. sersörün servisiyle konustum 40 tl ye takabileceklerini belirtti. toplam 110 tl gibi bir maliyeti oluyor. sizce nasıl kullanan arkadaş varmı? sizin tavsiyeniz varsa onuda belirtir misiniz? çok sey istedim biliyorum fakat daha ucuza takabilecek iyi bir usta ankarada var mı?

• kimse park sensörü kullanmıyor mu??
  • Linkini verdiğin ürün gayet güzel.. Fiyatıda uygun.. Cyclone park sensörü konusunda baya tutulan bir marka bu arada..

EDiT: 40 TL montaj için çok bu arada.. Cyclone marka ürünü bir aksesuarcıda bulur ve ona takdırırsan daha ucuza kapatabilirsin.. Montajı çok kolay, sorunsuz yapar herhangi bir aksesuarcı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 14 Mayıs 2010; 11:14:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Linkini verdiğin ürün gayet güzel.. Fiyatıda uygun.. Cyclone park sensörü konusunda baya tutulan bir marka bu arada..

EDiT: 40 TL montaj için çok bu arada.. Cyclone marka ürünü bir aksesuarcıda bulur ve ona takdırırsan daha ucuza kapatabilirsin.. Montajı çok kolay, sorunsuz yapar herhangi bir aksesuarcı..

saolusın yorumun için birde cenmax var diyorlar ama nerdeyse %50 daha pahalı
  • antalya'da kaliteli takan bir yer var mı?
  • Abi şu sensörlerin daha kısa mesafe ölçebileni yok mu ya?
    60 cm zaten dünya kadar yer, o kadar kala haber verse ne olur, vermese ne?
    Şöyle 20 cm kalana kadar ölçüm yapan bir tane görmedim hiç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da park sensörü taktırma
    14 yıl önce açıldı
    Park Sensörü
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cenmax ın bir modelini önceki aracımda da kullandım şimdikine de taktırdım son derece mükemmel ...
  • park sensörü var, arada saçmalıyor.. devamlı çalan sesten sonra ne kadar daha gitmem gerektiğini biliyorum gerçi ama bıdı bıdı sesten de sıkıldım artık..

ilk fırsatta balık gözü mercek olan kamera koyuyorum arkaya.. bluetoothlu vs vs.. böylelikle kablo derdim de olmayacak..
    ama öyle tamponu delerek değil, baya gizli bir yere.. :) ondan sonra 1cm e kadar yaklaşırım :)
  • doblolara taktıran var mı? marka model...
  • Park sensörünü aldığımda banada takmak için 40 50 lira fiyat vermişlerdi. Kafam bozuldu aldım matkapı kendim deldim kendim taktım. On numarada oldu
  • bence park sensörü daha eski bir teknoloji imkan olursa kamera taktırmak daha akılcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

bence park sensörü daha eski bir teknoloji imkan olursa kamera taktırmak daha akılcı

park sensörü benim işimi görür fakat dobloya takan yok sanırım. yapılmış bir halini görsem, takabilirim fakat etrafımda yok ki takılmış araç...
  • Merhaba valeo park sensörü elimizde iki tip var biri ekranlı tip diğeri ekransız ikisde arka 4lü ekranlı olanın fiyatı 135 lira ekransız olanın fiyatıda 115 lira KDV DAHİL fiyatlarımızdır irtiabat için msn:otolamp@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.