Şimdi Ara

Parka alsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önümüz kış ve şuan sadece deri montum var. Beğendiğim haki rengi(hafif yeşil) bir parka var çok hoşuma gitti. Bacakları sarması özellikle parka almak için bile yeterli bir sebep ancak bu ülkede o kadar saçma düşünceler var ki siyasi olarak bir sorun olur mu bilemedim. Sizce alayım mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Parka: Komünist Mirasın Bir Parçası

Komünist parkalar, Sovyetler Birliği'nin işçi sınıfının sembolik bir parçası haline gelmiştir. İlk olarak 1917 Devrimi'nden sonra ordu tarafından kullanılan bu dış giyim eşyası, daha sonra sivil nüfus arasında da popülerlik kazanmıştır.

Komünist montu olarak da bilinen komünist parka, dayanıklı malzemesi, uzunluğu ve ferah kesimiyle bilinir. Belirgin özellikleri arasında kürk astarlı kapüşon, düğmeli ön kısım ve geniş yan cepler bulunur.

Komünist parkalar, Doğu Bloku ülkelerinin yanı sıra komünist ideolojinin sembolü olarak dünya çapında kullanılmaktadır. Punk alt kültüründe de popüler olan bu dış giyim eşyası, isyan ve bireyselliği temsil etmektedir.

Günümüzde komünist parkalar, soğuk hava koşulları için pratik ve şık bir seçenek olarak kullanılmaktadır. Soğuktan koruyan tasarımı ve geniş renk ve desen seçeneğiyle, çeşitli beğeni ve ihtiyaçlara hitap etmektedir.

Komünist Parkası Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Malzemeyi dikkate al: Dayanıklı ve hava koşullarına dayanıklı kumaşları tercih et.
    • Uygun boyutu seç: Hareket özgürlüğü sağlayan ancak vücuda tam oturan bir beden seç.
    • Özelliklere dikkat et: Kürk astarlı kapüşon, düğmeli ön kısım ve geniş cepler gibi özellikler işlevsellik ve rahatlık sağlar.
    • Stilini seç: Klasik siyah veya yeşil parkalardan daha canlı renklere ve desenlere kadar çeşitli stiller arasından seçim yapabilirsin.

Komünist parkalar, tarihsel önemi ve modern şıklığı birleştiren zamansız dış giyim eşyalarıdır. İster komünist ideolojinin bir sembolü olarak istersen sadece sıcak ve şık bir seçenek olarak kullanılsın, bu parkalar soğuk hava koşulları için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yav takıldığın şeye bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma değil mi dostum o kadar gülünç bir şeye takıldım soğukta çok sağlam koruyor bunlar ama işte sen benim derdi mi anladın aslında bir sorun olur mu olmaz mı düşündürüyor. Dışarda çok fazla kişide de görmüyorum parka her yer deri ceket mont kaynıyor farklı şeyler giymek istiyor insan. Parka iyi bi seçenek bence...

• yardım arkadaşlar :/

• Hocam kafana da bir takke takarsın kimse birşey demez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı çıkmış bir kere siyasal bilgilerde okuyan sosyalist ideoloji parkasına :)

• hangi marka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komunist misin?

• A.S.L.A.N kullanıcısına yanıt
    hocam alacağım model bu

Parka alsam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 20 Kasım 2017; 0:40:22 >
  • al. çevrenin bakışlarını daha az umursa bundan böyle minik bir tavsiye.

• unicef iyi niyet elçisi U kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
    nasıl sizce hocam?
  • modeli iyi rengi hoşuna gittiyse içine sindiyse al

siyasi olarak bakma takılma onlara sen sıcak tutsun diye alıyosun sonuçta
    teşekkürler desteğiniz için

• Oğlum manyak mısın yeşil parkalı komunist devrimi mi kaldı.

Artık piyasa böyle ürünler üretiyo attığın model de güzelmiş kışın deri montla donarsın bu tarz bir ürün mutlaka al.

Güle güle kullan derim.
  • Komünist alert

• Bende de dize kadar gelen yeşil parka var. Üstüne bir de Uşanka takıyorum esnafın önünden geçerken tip tip bakıyor geri zekalılar
  • Bu hangi marka kardesim begendim

• Turkishpower$ kullanıcısına yanıt
    Yani hocam mantık olarak almam şart. Tesekkurler

• Çok saçma bir paranoya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.