Şimdi Ara

Parmağımı arabanın kapısına sıkıştırdım (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yapmaliyim millet tirnagin duser falan diyor hafif bi sızı var o kadar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Parmağını Arabanın Kapısına Sıkıştırdığında Ne Yapman Gerekir?

Parmağını arabanın kapısına sıkıştırmak oldukça acılı bir deneyim olabilir. Bu durumda doğru müdahalede bulunmak, parmağındaki hasarı en aza indirmeye yardımcı olur.

İlk olarak sakin kalmalı ve bölgeye soğuk kompres uygulamalısın. Bu, şişmeyi ve ağrıyı azaltmaya yardımcı olacaktır. Ardından parmağını kapıdan kurtarmaya çalışabilirsin. Ancak, bunu yaparken parmağına daha fazla zarar vermemeye dikkat etmelisin.

Parmağın kapıdan kurtulduktan sonra, tırnağının hasar olup olmadığını kontrol etmelisin. Tırnağın morarmış veya kopmuşsa, bir sağlık uzmanına başvurmalısın.

Aşağıdakiler, parmağını arabanın kapısına sıkıştırdığında izleyebileceğin adımlardır:

• Bölgeye soğuk kompres uygula.
    • Parmağını kapıdan kurtarmaya çalış.
    • Tırnağının hasar olup olmadığını kontrol et.
    • Parmağında morarma veya kopma varsa, bir sağlık uzmanına başvur.

Parmağını arabanın kapısına sıkıştırmak ciddi sonuçlara yol açabileceği için, yukarıdaki adımları uygulamak çok önemlidir. Ayrıca, böyle bir durumun yaşanmaması için dikkatli olmak ve arabanın kapısını kapatırken her zaman dikkatli davranmak gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben bizim arabada kaç kişininkini sıkıştırdım bişi olmaz
  • Kardeşim geçmiş olsun ne yapılır bilmiyorum ama acımıyorsa ben olsam beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selowan

ben bizim arabada kaç kişininkini sıkıştırdım bişi olmaz
    Tırnaklarını kes.

Buz koy.

Birşey olmaz.Tırnağın düşerse de düşer birşey olmaz
  • O tirnak duser. Ama korkma acisi falan olmuyor hic, benimkide dustu daha temizi cikti sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evo8645

O tirnak duser. Ama korkma acisi falan olmuyor hic, benimkide dustu daha temizi cikti sonra
    em orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

Tırnaklarını kes.

Buz koy.

Gitar caliyorum kardesim cok daha uzundu yenilemek icin 1 hafta once kestim dibine kadar kesemiyorum cunku tirnagim surekli uzun kaldigi icin orada da et olusmus tek derdim tirnagim duserse sekilsiz cikmaz degil mi ayni duzgunlukte olsun istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladik arabaniz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

em orayı

Alıntıları Göster
    Küçükken ben de aynı şekilde parmağımı arabanın kapısına sıkıştırmıştım.Morarmıştı.Sonra birgün elimi cebime atmıştım.Ardından elimi cebimden çıkarınca tırnağım komple çıkmıştı.Hiç acımıyor.Yerine yenisi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Tırnaklarını kes.

Buz koy.

Gitar caliyorum kardesim cok daha uzundu yenilemek icin 1 hafta once kestim dibine kadar kesemiyorum cunku tirnagim surekli uzun kaldigi icin orada da et olusmus tek derdim tirnagim duserse sekilsiz cikmaz degil mi ayni duzgunlukte olsun istiyorum

Alıntıları Göster
    2kez tırnağım çıktı 2 si de kapıya sıkıştığı için. seninki çok kötü görünmüyo benimkiler bunların 10katı mordu

• Düz tut ve eczaneye git. Kesin kırık o. Sakın oynatma buz tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Küçükken ben de aynı şekilde parmağımı arabanın kapısına sıkıştırmıştım.Morarmıştı.Sonra birgün elimi cebime atmıştım.Ardından elimi cebimden çıkarınca tırnağım komple çıkmıştı.Hiç acımıyor.Yerine yenisi geliyor.

Alıntıları Göster
    Benim en az 5-6 kez oldu Tırnağının başını kes,biraz uzadıkça tekrar kes,bir hafta sonunda yok olacaktır. Eğer gereğinden fazla kesersen acır.

• quote:

quote:

Tırnaklarını kes.

Buz koy.

Niye penayla değil de tırnakla çalıyorsun ki?

Dalga falan diye sormuyorum,ciddiyim,tırnağın avantajı falan mı var penaya göre?
  • Parmağın düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çok Önemli Birisi

quote:

quote:

Tırnaklarını kes.

Buz koy.

Dalga falan diye sormuyorum,ciddiyim,tırnağın avantajı falan mı var penaya göre?

Alıntıları Göster
    küçükken bende şıkıştırmıştım tırnağım yerinden çıkmıştı

• quote:

quote:

quote:

Tırnaklarını kes.

Buz koy.

Hocam eger solo atiyorsaniz cok da tirnaga gerek yok ama klasik gitar calarken cok lazim ozellikle bas parmak klasik parcalarda genellikle bir cok parmak birden hareket eder hepsini penayla ayni anda calamazsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tırnaklarını kes.

Buz koy.

Hocam eger solo atiyorsaniz cok da tirnaga gerek yok ama klasik gitar calarken cok lazim ozellikle bas parmak klasik parcalarda genellikle bir cok parmak birden hareket eder hepsini penayla ayni anda calamazsiniz

Anladım hocam,sağolun

• Bizim arkadaşa da aynısı oldu. Parmağı düştü. Daha iyisi çıktı sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suskun İnsan

Bizim arkadaşa da aynısı oldu. Parmağı düştü. Daha iyisi çıktı sonra.

Yalnız bu cavusu fermuara kıstırmaya benzemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

quote:

Orijinalden alıntı: Suskun İnsan

Bizim arkadaşa da aynısı oldu. Parmağı düştü. Daha iyisi çıktı sonra.

Yalnız bu cavusu fermuara kıstırmaya benzemez

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.