Şimdi Ara

Parrot Swing & Flypad (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
14
Favori
16.345
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradılar özür dileyip dileyip kapattılar telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu saatte arayıp fiyat hatasından dolayı ürünü temin edemeyeceklerini söylediler. 10 tl çeki kabul etmedim iade etmeyeceğimi söyledim sistem tarafından otomatikman iptal olacağını söyleyip bilginiz olsun dedi kapattık.
    edit: her ay birkaç kere fiyat hatası yaşıyorsunuz dediğimde bu ilk defa oldu dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigona -- 8 Mart 2018; 21:37:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce aradılar, açmadım. Bu saatte aranırmı arkadaş ya.
  • Yav beni de aradilar duymamisin hay sansima

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tek sefer 50 tane alan görgüsüz arkadaşlar olmasaydı daha iyiydi

• Beni de aradılar 10 tl teklıf ettiler thh de görüşürüz dedim ben iptal falan etmek ıstemıyorum dedim :)

• :D onceden thh ye basvurupta bu tarz bir konuda faydasini goren var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Benide aradılar ve hata yaptiklarini söylediler,adamlar marsa roket gönderiyor milim hata yapmıyorlar siz nasıl hata yaparsınız dedigimde biraz duraksadı 10 lira cek teklif etti siz bunu bilerek yapıyorsunuz dedim ve reklamınız oluyor falan dedim gene ses yok bende amazon geliyor siz düşünün gerisini deyip kapattım hala iptal etmemişler beklemedeyiz zaten kargo 7 lira

Tedarik edemiyoruz deyince D&r da var ben ordan alıyım siz aradaki fiyat farkını ödeyin diyeceğim. Daha aramadı lar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar kafayı yemiş. lan bu saatte aranır mı tam görgüsüz bunlar. işe gidip erken uyuyanı olur düşüncesizler.

11 kere aradılar en sonunda engelledim.

• misterthugg kullanıcısına yanıt
    arkadaş bir bitmediniz. bilip bilmeden yorum atmayın. 50 tane alanla 1 tane alan arasında ne fark var? sanki ürün gönderilecekti de fazla kişi aldığı için yollanmıyor mu sanıyorsun?

• Arkadaş nasıl kaçırdım ben bunu ya of üzüldüm bak.
    Adamlar bilmiyor DH ölücüsü 50 lira için THH ye gider o ürünüde seve seve alır...

Bir DH ölücüsü olarak üzülüyorum

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Thh den bsey cikmaz yav buyuk ihtimal

• Ulan beni niye aramıyolar iptal de etmişler zaten. 10liraya razıyım kitapda kargo bedava günüde bi tane kitap alırım hanıma

• Değerli Müşterimiz,

Sipariş verdiğiniz “Parrot Swing & Flypad - PF727003” ürünü anlık olarak farklı fiyattan satışa sunuldu, durum fark edildiğinde ise ürün satışa kapatıldı. Bu esnada oluşturduğunuz siparişinizi ise iptal etmek durumunda olduğumuzu üzülerek bildirmek isteriz.

Siparişiniz iptal edilecek ve para iadeniz, ödeme yönteminize göre bankanıza yapılacaktır. Bankanızın bu tutarı kart veya banka hesabınıza yansıtma süresi 2 iş günüdür.

Yaşadığınız bu durum için üzgün olduğumuzu belirtir, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Hepsiburada.com
    Müşteri Hizmetleri

• Merhaba Onur Bey,

Sipariş verdiğiniz “Parrot Swing & Flypad - PF727003” ürünü anlık olarak farklı fiyattan satışa sunuldu, durum fark edildiğinde ise ürün satışa kapatıldı. Bu esnada oluşturduğunuz siparişinizi ise iptal etmek durumunda olduğumuzu üzülerek bildirmek isteriz.

Havale/EFT ödeme yöntemiyle oluşturduğunuz siparişinizin ödemesini gerçekleştirdiyseniz, ödemenin incelenmesi ve iade edilmesi için bilgi vermenizi rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Teşekkür ederiz.

Çek vermediler

• Valla beni yine aradılar çağrı merkezinde calısıyorum :D Çağrı da oldugum için açamadım tabi :D

• Aradılar iptal etmemiz gerekiyor fiyat hatası dedi ama çekten bahsetmiyor hiç sonra dedim 50 lira telafi çeki yükleyin iptal edin malesef yapmayız çek tanımlayamıyoruz dedi. Sonra 10 lira çek teklif etti 25 istedim kabul etmediler.

• Havale ile alıp aranan oldu mu?

• Ee sevindim valla, yüz kere uyardım konuya bu tarz alengirli şeyler yazmayın diye. Diğer konuya pişkin pişkin hakem heyetine gideceğim çek kar kaldı vs vs yazdınız milletin ağzının suyunu akıttınız. Yüzlerce belkide binlerce kişi hakem heyetine gitti. Ne tedarik nede başka bir şey diyor şimdi, açık açık fiyat hatası demişler. Git şikayet et şimdi.

Utanaklarını bilsem suyunu çıkaranları tek tek ifşa edecem ama utanmazlar. Haktır size.

• kilincarslan91 kullanıcısına yanıt
    Bence siz arayın ve 15 lira'ya anlaşın...

olay tatlılıkla bağlansın olmazsa 10 liraya anlaşın

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.