Şimdi Ara

parselsorgu.gov dan kayıt bulunamadı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
22.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1999 yılına ait bir tapumuz varda adres olarak önceden köy olup şimdi mahalle olan bir yerde gözüküyor ve parsel/ada noları doğru girmeme rağmen kayıt bulunamadı hatası alıyorum. aynı mahalledeki diğer arsalara baktğımda 4 basamaklı ada no gözükürken bizim tapuda 3 basamaklı görünüyor sizce sorun ne bilen varmı tşkler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Parsel Sorgula Kayıt Bulunamadı Hatası

"Parselsorgu.gov" üzerinden yaptığınız parsel sorgulamasında "kayıt bulunamadı" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir:

• Geometri Bulunamadı: Bu hata, aradığınız parselin geometrik bilgisinin sistemde mevcut olmadığını gösterir.
    • Tapuda Ada No Yazmaz: Bazı durumlarda, tapu kaydında ada numarası yazmayabilir. Bu durumda, parselinizin ada numarası yerine "geometri bulunamadı" hatası alabilirsiniz.
    • Bilinmeyen Nedenler: Bazı durumlarda, kayıt bulunamadı hatasının nedeni tespit edilemeyebilir.

Ne Yapmalısın?

Kayıt bulunamadı hatasıyla karşılaşırsan, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Farklı bir tarayıcı veya cihaz kullanarak tekrar sorgulama yapın.
    • Sorgulamayı farklı bir tarih ve saatte tekrar deneyin.
    • Tapu müdürlüğüne giderek parselinizle ilgili bilgi isteyin.
    • Ada numaranız yoksa, tapu müdürlüğünden parselinizin ada numarasını talep edin.

Önemli Not: Parsel sorgulama kayıt bulunamadı hatası, parselinizin olmadığı anlamına gelmez. Hata, sistemsel bir sorun veya eksik bilgi nedeniyle oluşmuş olabilir. Bu nedenle, sorunu çözmek için yukarıdaki adımları izleyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e devletten bak

• Bnm üstüme değil arsa dayımın üstüne tapunun fotosunu attı ordan bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: qazz42

Bnm üstüme değil arsa dayımın üstüne tapunun fotosunu attı ordan bakıyorum

imkani varsa o zaman dayin baksin , sifre almadiysa bile bi cok alternatif giris yonetimi eklediler. en azindan kesin sonuc almis olur

• Parsel numaraları değişmiş olabilir ilgili belediyeyi arayın, imar müdürlüğüyle görüşün durumu anlatın.
  • Arsanın yerini biliyorsan adresten değil coğrafi sorgudan sorgulama yap. Coğrafi sorguyu seç, Arsanın üzerine gel üst taraftan "i" harfini seç haritada arsanın üzerine tıkla. Bilgiler çıkar.

Yüksek ihtimalle parsel numarası değişmiştir. Ada numarasını "0" seçerek de deneyebilirsin. Bazen o şekilde çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paralelsorgu.gov diye okudum
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    tabu genel müdürlüğünü aradım ada parsel noları deişmiş ancak oraya gidip ögrenilebiliyormuş kim gidecek şimdi bursaya :(
  • sistemler güncellenmiş halen ihtiyacı olan varsa burdaki anlatımdan hallettim ben

www.sorgulama-tr.net
    Parsel Sorgulama
    https://www.sorgulama-tr.net/parsel.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.