arkadaşımın aldığı 2007 model partner 2.0 hdi motorunun 110hp olduğunu söyledi ben araştırdım biraz ve 2.0hdi 90hp gücündeki motoru olduğunu gördüm sorum şu bu motorlarda (2.0hdi) 110hp varmı ve turbo mevcutmucudur eğer 90hp ise araçta turbo varmıdır araç burda olmadığından motorunu bakma şansım olmadı en azından turbo olup olmadığını anlardım sanırım cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar dilerim...
normalde 90 oluyo ama chip takmış olabilir bilemiyorum aynı araç bendede var hayırlı olsun 90 beygir güzel kaçıyo sürüş zevki veriyo insana çoğu binek arabayı tokatlıya biliyo
Peugeot Partner'da 2.0 HDI motor 90Hp güç 205 Nm tork üretir. 2003 Temmuzda 2003 model olarak almıştık kullanımı çok keyifli bir araç, 3,vitesini kullanmayı çok seviyordum.
Peugeot'da 2.0 HDI 110Hp motor 406 da sunuluyor. Onuda 2004 model otm. olarak satın almıştık. Peugeot'un HDI motorları çok keyifli oluyor. 406daki HDI 110 motorda çok keyifliydi bizim 406 mızda ESP nin oluşuyla keyfi iyice arttırmıştı.
Her iki motorda da Turbo bulunmak tadır. Her iki motorda Common Rail Motor tekonolijisini sunar. 90 hp Peugeot daki ilk HDI motordur.
yorumlarınız için teşekkürler aracı alan arkadaş motor konusunda bilgi sahibi deyil bende bu araçlar hakkında bilgim yoktu iyi kaçması ve turbolu olması baya bir güçlü motora sahip demektir tekrar teşekkürler esenlikler dilerim...
partnerde 110 beygir yok 110 beygir 1.6 motorlarda var bu motor c4 de 307 retsyle da var birde varsa yeni partner tepee de var bildiğim bu araçlarda var 110 beygir peugeot 406 vede 407 de kullanıldı bu motor.