Şimdi Ara

Pasaport çıkarma....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pasaport cikaracam yanlız İstanbul'dayım.nufusa kayıtli olduğum yer Erzurum..
    https://randevu.nvi.gov.tr sitesinden randevu bakiyom 1 aydan önce randevu veremiyorlar.. 10 gün sonra yurt dışına çıkacam..nüfus müdürlüğüne gitsem randevusuz hızlı şekilde pasaport alabilirmiyim...tşk ederim saygılar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emniyet verirken. acil pasaport için araman yeterliydi. ama bu iş nüfus müdürlüğüne geçince nasıl oldu bilmiyorum. bence vardır yine aynı tarz bi hizmet
  • arkadaşın dediği gibi işleri emniyet yürütürken randevusuz da gitsen başvuru yapıp, ertesi gün için basım merkezine gidip pasaportunu alabiliyordun. ama şimdi nasıldır gidip nvi'den bilgi alman en doğrusu olacaktır.
  • Arkadaşlar gittim belgeleri verdim harcida yatırdım sorunsuz şekilde.3 4 güne geleceğini söylediler.randevu almaya gerek yokmuş...

• Hocam hangi müdürlükten aldın? Bizim nüfus müdürlüğü 1 ay sonraya randevu veriyor. Benimde acil çıkartmam gerekiyor pasaport

• Kocaeli daricadan aldım sıra felan yok direk gidin.hemen yardımcı oluyorlar...

• istanbulda randevusuz gidip alabilen var mı? Ben tam anlamadım randevu sitesinde hangi ilçe müdürlüğünü seçsem uygun saat yok hatası veriyor. Sistem her gün bir sonraki gün için mi randevu veriyor, uzun vadeli değil mi? Net bilen bir arkadaş varsa açıklayabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport Kayıt Hakkı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erdemr kullanıcısına yanıt
    Pzt günü gittim sıra numarası almamı istediler ve randevusuz olarak işlemimi tamamladılar hocam. Sorun olmuyor,gidebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.