Şimdi Ara

pasaport kaydı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar geçen gün forumda btknın çok iyi araştırma yapıp geçici kayıtlıların kayıtlarını düşürdüğünü okudum ve ben de telefoncudan telefonumu aldığım için merak edip baktım fakat telefonumun imei'sini girince eskiden kayıt kontrol ediliyor yazıyordu şimdi kayıt bulunamamaktadır diyor fakat telefonum hala açık mesaj felan gelmedi imei kontrolünde kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazsa tamam dicem de demiyor kayıt bulunamamaktadır diyince ben kıbrısa gidip gelsem telefonu kayıt ettirmeye kalksam bir sorun çıkar mı yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: platinone

merhabalar geçen gün forumda btknın çok iyi araştırma yapıp geçici kayıtlıların kayıtlarını düşürdüğünü okudum ve ben de telefoncudan telefonumu aldığım için merak edip baktım fakat telefonumun imei'sini girince eskiden kayıt kontrol ediliyor yazıyordu şimdi kayıt bulunamamaktadır diyor fakat telefonum hala açık mesaj felan gelmedi imei kontrolünde kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazsa tamam dicem de demiyor kayıt bulunamamaktadır diyince ben kıbrısa gidip gelsem telefonu kayıt ettirmeye kalksam bir sorun çıkar mı yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim

büyük ihtimalle kayıt düştü max. 2 aya kapanır hat

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

merhabalar geçen gün forumda btknın çok iyi araştırma yapıp geçici kayıtlıların kayıtlarını düşürdüğünü okudum ve ben de telefoncudan telefonumu aldığım için merak edip baktım fakat telefonumun imei'sini girince eskiden kayıt kontrol ediliyor yazıyordu şimdi kayıt bulunamamaktadır diyor fakat telefonum hala açık mesaj felan gelmedi imei kontrolünde kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazsa tamam dicem de demiyor kayıt bulunamamaktadır diyince ben kıbrısa gidip gelsem telefonu kayıt ettirmeye kalksam bir sorun çıkar mı yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim

peki ne yapmam gerekiyo normal pasaport kaydı yapsam olur mu sorun çıkar mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

peki ne yapmam gerekiyo normal pasaport kaydı yapsam olur mu sorun çıkar mı?

Normal pasaport kaydı yaptırmanız gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.