Şimdi Ara

Pasaport kaydının sildirilmesi ÖNEMLİ !!s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından telefon getirdim pasaport kaydı ettirmem gerekiyor fakat daha onceden 2 hafta once kayıt ettırdıgım bi telefon var acaba onu silip yeni getirdiğim telefonu kayıt ettırme ımkanım var mı ?

Not: 2 yılda 1 tane getirme hakkım oldugunu bılıyorum fakat oncekini sildirme imkanımız varmış sanırım yenisini kaydettirebilir miyim ?s

• Sildirme diye birşey duymadim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

Sildirme diye birşey duymadim :)

Sildirmek denen şey var fakat sildirdikden sonra tekrar telefon kaydettirme hakkınızın olup olmaması sıkıntı orda dostum :D
  • Bildiğim kadarıyla eski kaydın silinmesi için dilekçe yazıyorsunuz ve yeni kayıt için başvuruyorsunuz bunları da operatörlerin bayiliklerinden gerçekleştiriyorsunuz. Tam emin olamamakla beraber ben bu şekilde duymuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Bildiğim kadarıyla eski kaydın silinmesi için dilekçe yazıyorsunuz ve yeni kayıt için başvuruyorsunuz bunları da operatörlerin bayiliklerinden gerçekleştiriyorsunuz. Tam emin olamamakla beraber ben bu şekilde duymuştum.

Aynen bende o şekilde biliyorum dostum fakat emin olamıyorum çünkü şimdi eski telefonun kaydını sildiricem fakat yenisini alamazsam boşuna sildirmiş olucam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyy

quote:

Bildiğim kadarıyla eski kaydın silinmesi için dilekçe yazıyorsunuz ve yeni kayıt için başvuruyorsunuz bunları da operatörlerin bayiliklerinden gerçekleştiriyorsunuz. Tam emin olamamakla beraber ben bu şekilde duymuştum.

Aynen bende o şekilde biliyorum dostum fakat emin olamıyorum çünkü şimdi eski telefonun kaydını sildiricem fakat yenisini alamazsam boşuna sildirmiş olucam :(

Hocam ben kendi pasaportuma birinin teli kaydettirirken alıcı arkadaş sonradan sildirmezsin inşallah falan demişti. Ben de bunun üzerine bayiye sordum dilekçe vererek sildirip yeni teli kaydettirebilirsiniz demişti. Bayilerin bu konuda ne derece bilgili olduğunu kestiremiyorum. Sonuçta belgeler BTK'ya iletiliyor ama tahminimce silip yeni imei kaydettiriliyordur. Olmaması biraz da saçma olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyy

quote:

Hocam ben kendi pasaportuma birinin teli kaydettirirken alıcı arkadaş sonradan sildirmezsin inşallah falan demişti. Ben de bunun üzerine bayiye sordum dilekçe vererek sildirip yeni teli kaydettirebilirsiniz demişti. Bayilerin bu konuda ne derece bilgili olduğunu kestiremiyorum. Sonuçta belgeler BTK'ya iletiliyor ama tahminimce silip yeni imei kaydettiriliyordur. Olmaması biraz da saçma olur.

Yarin bir Turkcell bayisine gidip ogrenicem sonucunuda burdan yazarim sizlere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.