Şimdi Ara

Pasaportumu acil teslim almam gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pasaport icin belgelerimi teslim edeli 3,5 gun oldu ama hala ptt'ye verildigine dair sms almadim, istanbul anadolu yakasinda oturuyorum cumaya vize randevum var uzun bir tatile cikcam ucak biletlerim otellerim alindi. Endisenmeye basladim ariyorum kimse acmiyor. Bugun 50 defa aradim farkli zamanlarda.

Ne zaman elime gececek bu pasaport :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pasaportumu zamaninda teslim etmezlerse her sey mahbolacak boyle bir senaryo dusunemiyorum stresten olmek uzereyim.

• Pasaport başvuruları genellikle 5-7 gün sürüyor. Ama malum darbe girişimden sonra polislerin ve memurların sayısı azaldı ve devlet işlerindeki süreçler daha uzun sürebiliyor. Büyük ihtimalle pasaportunuz zamanında yetişir ama bu kadar kısıtlı süreniz varsa daha erken başvuru yapmanız gerekirdi. Pasaportunuz zamanında yetişmezse hiçbir hak talep edemezsiniz.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    Evet haklisiniz keske 3 ay onceden halletseydim, Nisan Ayinda randevu icin internete baktim 2 hafta sonra alirim diye dusundum ama sok oldum 1 ay sonraya veriyordu en musait, ben yine erkene buldum arada bir tane bos vardi aldim direkt, bir daha 3 ay onceden 10 yillik cikartcam bu nasil bir stres kaygidir uyuuamiuorum 2 gundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevaMind -- 27 Mayıs 2017; 1:11:10 >
  • Bimer' e yazın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara gölbaşındaki pasaport şubeyi arayın. Gelip almak isterseniz, alıp alamayacağınızı sorun. Çıkıyorsa elden veriyorlardı eskiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.