ARKADASLAR 34 PLAKA DEĞİLDİR UNUTMA UNUTTURMA. Efsanevi fulbolcumuz PACAL NOUMA bizim için bir video kaset hazırlamış. Kasedi indirmek için şu anda oynadığı iskoç kulübünün fan forum sitesine girmeniz yeterli adres.http://livistats.co.uk/boards/index.php?showforum=60
Fransada doğdu Beşiktaşlı oldu Helal olsun sana Pascal nouma Pascal Nouma
Herkesin bir avelkası veya Hoidonku olabilir ama kimsenin Pascalı olamaz. Hadi Arkadaşlar diğer takımların taraftarları gibi naylon taraftar olmayalım bu forumda Nouma ve Şanlı Beşiktaşımız için açılmış özel bir forum daha var oradan uzaklarda yaşayan kardeşimize derstek olalım.
helal olsun ne diyeyim
kırık bi adamdı alemdi ya keşke gelse yine
quote:
Orijinalden alıntı: SNOW_LEOPARD
kırık bi adamdı alemdi ya keşke gelse yine
avelkası veya Hoidonku Bu ne yawssss Anelka ve hoojdonk
quote:
Orijinalden alıntı: sorunvar
Alıntıları Göster
pascal bir tanedir ve başka kimsenin olamaz
quote:
Orijinalden alıntı: iverson03
pascal bir tanedir ve başka kimsenin olamaz
Alıntıları Göster
ya sadsmile bu link verdiğin forumdaki MAMS bizim pascal mı?
quote:
Orijinalden alıntı: iverson03
Alıntıları Göster
Muhtemelen değil ama bu frumdaki bütün yazıları tek tek okuyormuş. Zaten videodada söylüyor.
Bu arada Avelka Ve Hoijdonk sadece espiri olsun die yazmıştım. Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim.
Aleyküm selam derim pascala GAlatasaraylı olmama rağmen fenere yaptığı hareket ile kalpleri fethetmişti nouma helal olsun sana
quote:
Orijinalden alıntı: SSzonecorp
Aleyküm selam derim pascala GAlatasaraylı olmama rağmen fenere yaptığı hareket ile kalpleri fethetmişti nouma helal olsun sana
vay aleykum selam.
quote:
Orijinalden alıntı: sorunvar
Alıntıları Göster
HOOIJDONK DENİR ONA SANA DA BENDEN HATTA
quote:
Orjinalden alıntı: sorunvar
quote:
Orijinalden alıntı: SNOW_LEOPARD
HOOIJDONK DENİR ONA SANA DA BENDEN HATTA
quote:
Orjinalden alıntı: sorunvar
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
Alıntıları Göster
ya bu adam bir tarz dı. yaptığı her hareket içinden gelen tuhaflığı gösteriyordu. elini istediği yerine sokardı. zaten 2 saniye sonra çıkardı. gereksiz yere yüklendiler adama. leeds li salağa attığı kafada hala hafızalarda. beşiktaşlılığına kurban. hep böyle tutkulu kal.
quote:
Orijinalden alıntı: Guneshk
ya bu adam bir tarz dı. yaptığı her hareket içinden gelen tuhaflığı gösteriyordu. elini istediği yerine sokardı. zaten 2 saniye sonra çıkardı. gereksiz yere yüklendiler adama. leeds li salağa attığı kafada hala hafızalarda. beşiktaşlılığına kurban. hep böyle tutkulu kal.
Alıntıları Göster
benim kimseye değişmiyceğim adamım onunla reel de de görüştüm ya bir sürü fotomuz war cok öslüyorum keratayı hem carizmaydı giyimi fln tam bi beşiktaşlı o forumun daimi üyesi olcam
icimdeki pascal aşkı bam başka!
quote:
Orijinalden alıntı: Kelepce
benim kimseye değişmiyceğim adamım onunla reel de de görüştüm ya bir sürü fotomuz war cok öslüyorum keratayı hem carizmaydı giyimi fln tam bi beşiktaşlı o forumun daimi üyesi olcam
Alıntıları Göster
ooof ulan ooff video yu izledim beşiktaş icin yaptığı ne duygulandım be
her zaman siyah beyaz beşiktaş özledim bu adamı oof ulan off
quote:
Orijinalden alıntı: Kelepce
Alıntıları Göster
Tüm beşiktaşlıları livi forumuna bekliyorum, şu an itibarı ile ben üyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
Tüm beşiktaşlıları livi forumuna bekliyorum, şu an itibarı ile ben üyeyim
Alıntıları Göster
yaw gidin allahaskina, terbiyesizligin dik alasini yapan futbolcuyu bagriniza basiyorunuz. adam manyak yahu. ondan sonra yok kavga cikti yok bilmem ne oldu felan deyip ortalik alevleniyor. adam olun yahu, tarafsiz bakis acisi sergileyin biraz. bu mu sportmenlik..
quote:
Orijinalden alıntı: dejavu
yaw gidin allahaskina, terbiyesizligin dik alasini yapan futbolcuyu bagriniza basiyorunuz. adam manyak yahu. ondan sonra yok kavga cikti yok bilmem ne oldu felan deyip ortalik alevleniyor. adam olun yahu, tarafsiz bakis acisi sergileyin biraz. bu mu sportmenlik..
Alıntıları Göster
Y abi kızmayında o adam tombalacıydı.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
Y abi kızmayında o adam tombalacıydı.
Alıntıları Göster
seneye geri gelecekmiş galiba. rıza hocaya kalmış diye duydum tv de.
quote:
Orijinalden alıntı: somali
seneye geri gelecekmiş galiba. rıza hocaya kalmış diye duydum tv de.
Alıntıları Göster
ben pascalı sewerdim valla.ewet biraz deliydi ama ne bilim futbol oynarken showda yapıyordu adam.ii de gol atıyodu hani..ama gorduğu kartlar bjk nin basını ağrıtır.riskli transfer olur.
quote:
Orijinalden alıntı: y@nkee
ben pascalı sewerdim valla.ewet biraz deliydi ama ne bilim futbol oynarken showda yapıyordu adam.ii de gol atıyodu hani..ama gorduğu kartlar bjk nin basını ağrıtır.riskli transfer olur.
Alıntıları Göster
Ben Galatasaraylı olmama rağmen çok severdim Nouma'yı, foruma da bir şeyler yazdım zaten.