Bildirim
passat 1.4 tsi mi yoksa 1.6 tdi mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Açık ve net, ekonomi istiyorsan TDI performans istiyorsan TSI... -
1.4 o kasayı kaldırıyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: yeasen
1.4 o kasayı kaldırıyor mu?
Hayır kaldırmıyor.
Geçenlerde arabamı yakacaktım benzin döktüm komşular çakmağı zor aldı elimden, çekmiyor kardeşim usandım dizel yarislere yenilmekten... Hatta geçen bir yokuşta geri geri inmeye başladı gitmiyor çünkü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pritt31 -- 27 Eylül 2010; 19:28:26 > -
1.4 tsi o kasayı kaldırıyor bence... 4 yetişkin erkek ankra otobanında 200 lü hızların üzerinde baya bir gezindik 122 lik passat ile... ancak motor kapasitesinden dolayı çok bagırıyor... bu gibi kullanımlarda çokta yakıyor.. öyleki 2.0 fsi ların daha verimli oldugu (uzun yolda) söyleniyor..: ama gidiyor gayet güzel... dizel yarise geçilmek ise ayrı bir başarı bence :) -
quote:
Orijinalden alıntı: yeasen
1.4 o kasayı kaldırıyor mu?
Kaldırıyor kardeşim, çok ta güzel kaldırıyor 220 km/s hıza bile çıkarıyor... -
önümüzdeki bir kaç ay içinde Passat kasa değiştirecek. Eski kasa takıntınız olmazsa uygun fiyata alma şansınız olur. Yeni kasalar ise genelde kronik sorunların olduğu modellerdir, iyi düşünmek gerekir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X