Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burak araçları aynı gün almıştık tam 1 yıl olmuş ....

lpg lileri servise almama muhabbeti arttı sanırım eskihisar geçen hafta aldı aracımı servise 1 yıllık bakımı yapıldı 385 ytl tuttu zaten seneye km 30000 olmaz 2 .yıl bakımı yapılacak ondada zaten garanti betmek üzere olacak bende özel serviste hallederim..

navigasyon çok güzel ben hala alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 4 Eylül 2011; 9:20:52 >

• Merhaba Arkadaşlar
    2010 mayıs çıkışlı aracıma 2300km'de iken Atiker Lpg sistemi taktırmıştım.Tatil dönüşü paasatım artık 18000 km'ye geldi.
    Kontrol için Konya Taşkın Otogaza gittim Lpg filtresini değiştirdiler.
    Çok şükür sorunsuz kullanıyoruz ve çok şanslıyız...
    2011 model comfortline özelliklerin çoğu 2010 trendline'da mevcut + Lpg + Passat Konforu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

30.000km Bakımı için Doğuş oto yu arayıp bakım için randevu alacaktım ama lpg araç almadıklarını söylediler(15.000 bakımında almışlardı). Biraz tartışıp telefonu kapadık

Mass özel vw servisinde bakımı yaptırdım bujiler dahil 240 tl tuttu (Doğuş oto buji hariç 425 tl dedi)

Bugün Passatım tam 1 yaşında ve 29.525 km de aracımdan çok memmunum

Bayram tatilinde çektiğim resimler

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI

bakımdan önce 2. kez yağ lambası yandı 29.000 km civarı . Bu bakımda mobil 1 kullanıldı bide onu deneyelim

KARABÜK AMASRA ARASI BİR YER BURASI DEĞİLMİ..... 4YIL ÖNCE İKİNDİ VAKTİ TAMAMEN ŞANS ESERİ GEÇİP YILLARDIR UNUTAMADIĞIM BİR YER...

• Evet amasra-safranbolu yolu
  • Arkadaşlar acil olarak değerli görüşlerinize ihtiyacım var,esirgemezseniz çok memnun olurum.Şu anda kullandığım 2006 dizel c3 aracımdan oldukça memnunum,hiç sorun çıkarmadı bu güne kadar.Buna rağmen ailemize kızımızın katılması nedeniyle biraz küçük gelmeye başladı.Annesini arka koltukta yanında istiyor bu da özellikle uzun yolda zor oluyor.Neyse velhasılkelam daha konforlu ve büyük bir araç araştırması içerisine girdim.Düne kadar piyasayı biraz daha takip edip bir kaç ay sonra 2006 model bmw 3.16 almaya karar vermiştim.Dün forumu gördüm ve 102 HP çekmez düşüncesindeki ben passata doğru döndüm:)Yaşım 37,aile babasıyım ve passata binecek ağırlığa sahibim artık:)
    Vesile olacak ya ,bir arkadaş az önce aradı 2009 trendline(ekstrası yok),siyah,36000 km de,triptronik vites passat olduğunu,hatasız olduğunu ve ilan verileceğini,satıcının bize 41 e bırakacağını söyledi.Bekleme hesapları karıştı.Asıl sorun manuel olmaması.Ankara'da yaşıyorum ve malum dah tepe çıkıyoruz her gün.Daha önce otomatik bora denemiştim,hiç hoşuma gitmemişti.Kararsız kalan vites,hızlanmak için uzuuun düzlükler isteyen bir yapısı vardı.Passatı düşünemiyorum bile.Siz ne düşünüyorsunuz.2009 un eksileri neler,triptronik Ankara'da üzer mi(lpg de takınca hele)?Hemen almam gerektiğinden yaklaşık 25 bin kredi çekmem lazım,değer mi?
    Kafam çok karışık açıkçası.Öğretmenim,her gün araç alıp satmıyorum.Aldığım araca 5-6 yıl binerim.İhtiyacımı karşılıyorsa maymun iştahlı değilimdir.Bekleyip 3.16 almak,bekleyip 2010 passat almak,hemen kendimi biraz sıkıntıya sokup bu aracı almak arasında kaldım.

• kesinlikle tavsiye ederim. 2009,2010 passat trendline+highline panjur+park sensoru+camfilmi al bin. ömürlük. uzun yolda 200kuruşla lpg harcıyor. benzini 7-8 litre civarı. ilk kalkışlarda hızlı
    herkes memur :)))landirenzo taktır. 2009 2010 araçlarca klima bolümü faklı olabiliyor. trabzondaki duhan61 isimli arkadaş forumdan zaten gidip bakabilirsin.tavsiye ederim.
  • Cevabınız için teşekkür ederim.Forumu görmesinler ,bunlara çok maaş veriyoruz derler sonra:))Manuel olsa sorun yok.Tiptronik,zayıf motor,Ankara'nın Dikmeni:) sorunu yaşıyorum.Arkadaşta Jatta var tiptronik,görüştüm pek memnun konuşmadı,ilk fırsatta deniycem.Onda sıkıntı olursa passat hiç alınmaz.İyi akşamlar.
  • confortline trendline arasında bile bir sürü fark var jettaya hiç bulaşma bence. sınıf d olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: panisher

Arkadaşlar acil olarak değerli görüşlerinize ihtiyacım var,esirgemezseniz çok memnun olurum.Şu anda kullandığım 2006 dizel c3 aracımdan oldukça memnunum,hiç sorun çıkarmadı bu güne kadar.Buna rağmen ailemize kızımızın katılması nedeniyle biraz küçük gelmeye başladı.Annesini arka koltukta yanında istiyor bu da özellikle uzun yolda zor oluyor.Neyse velhasılkelam daha konforlu ve büyük bir araç araştırması içerisine girdim.Düne kadar piyasayı biraz daha takip edip bir kaç ay sonra 2006 model bmw 3.16 almaya karar vermiştim.Dün forumu gördüm ve 102 HP çekmez düşüncesindeki ben passata doğru döndüm:)Yaşım 37,aile babasıyım ve passata binecek ağırlığa sahibim artık:)
    Vesile olacak ya ,bir arkadaş az önce aradı 2009 trendline(ekstrası yok),siyah,36000 km de,triptronik vites passat olduğunu,hatasız olduğunu ve ilan verileceğini,satıcının bize 41 e bırakacağını söyledi.Bekleme hesapları karıştı.Asıl sorun manuel olmaması.Ankara'da yaşıyorum ve malum dah tepe çıkıyoruz her gün.Daha önce otomatik bora denemiştim,hiç hoşuma gitmemişti.Kararsız kalan vites,hızlanmak için uzuuun düzlükler isteyen bir yapısı vardı.Passatı düşünemiyorum bile.Siz ne düşünüyorsunuz.2009 un eksileri neler,triptronik Ankara'da üzer mi(lpg de takınca hele)?Hemen almam gerektiğinden yaklaşık 25 bin kredi çekmem lazım,değer mi?
    Kafam çok karışık açıkçası.Öğretmenim,her gün araç alıp satmıyorum.Aldığım araca 5-6 yıl binerim.İhtiyacımı karşılıyorsa maymun iştahlı değilimdir.Bekleyip 3.16 almak,bekleyip 2010 passat almak,hemen kendimi biraz sıkıntıya sokup bu aracı almak arasında kaldım.

1.6 mpi modellerde otomatik vites yok biliyorum sizin bahsettiğiniz tsı olmalı onada lpg olmuyor siz aracı tekrar bir sorun isterseniz?

• yusuf_alp arkadaşım ben zaten jettayla ilgilenmiyorum,jettanın triptronik vitesini deniycem,onu kaldırmıyorsa passat hiç alınmaz dedim.Jettanın tipi de hoşuma gitmiyor zaten:)
    pulpa arkadaşım,aracı görmedim,Mersin'de bir arkadaşım var,kardeşim gibi,onun bir yakınının aracı.Triptronik ,1.6,102 HP,lpg uyumlu ,orijinal araç şeklinde bilgi verildi bana.Arkadaşım çok titizdir araç konusunda,kolay kolay beğenmez.O beğendiyse hakkaten temizdir,alınabilir diye düşündüm ama triptronik işi bozdu.İlanlara baktım sadece 1 tane triptronik var.Belki otomatik yoktur ama triptronik var anladığım kadarıyla.Şimdi gidip jettayı deniycem.
  • 1,6 MPI'larda otomatik vites triptonik vites yok... İlanlarda hatalı yazım yapılabiliyor... Bu arada bugün 30 000'yi doldurduk... 2 yıl + 15 gündür passatımla beraberim.. sorunsuz bir iki yıl geçti..:Geçtiğimiz günlerde 30 000 bakım yaptırdım...Tamaş'ta gerçekleşen bakım sonucunda 450 TL ödedim... Bir de 70 TL'ye bagaj havuzu aldım... tavsiye ederim... Hala LPG'siz gidiyoruz... Şehir dışı 6,5 - 7,0 - şehir içi 8 litre ortalama ile hayatımıza devam ediyoruz...
  • Kesin kararımı verdim,bir kaç ay daha sabredip 2009 veya 2010 trendline alacağım.Baya da satılık var(alınan fiyattan fazla ettiği için herhalde)bulmakta zorlanmam diye umuyorum.2009 ile 2010 arasında ne gibi farklar var acaba?2010 daki direksiyon çok hoşuma gitti bu arada.LPG siz binmek gibi bir lüksüm yok,belki bir kaç ay binebilirim,sonra şart olur lpg.LPG taktırınca garanti ne oluyor?Motor hariç devam mı,yoksa tamamen iptal mi?İyi akşamlar.
  • quote:

Kesin kararımı verdim,bir kaç ay daha sabredip 2009 veya 2010 trendline alacağım.Baya da satılık var(alınan fiyattan fazla ettiği için herhalde)bulmakta zorlanmam diye umuyorum.2009 ile 2010 arasında ne gibi farklar var acaba?2010 daki direksiyon çok hoşuma gitti bu arada.LPG siz binmek gibi bir lüksüm yok,belki bir kaç ay binebilirim,sonra şart olur lpg.LPG taktırınca garanti ne oluyor?Motor hariç devam mı,yoksa tamamen iptal mi?İyi akşamlar.

Eğer düşünürseniz 7800 km'de 2011 model Refleks Gümüş renginde Trendline 1.6 102 Hp Passatımızı satıyoruz.
    2009'ların son serilerinde sadece beyaz kadranlar farkı var. 2010 'da ise cc direksiyon rcd310 mp3 çalar, 2010 sonunda ise ayrıca cc elektronik klima mevcuttur. 2011 lerde de aynı şekilde bütün donanımlar mevcut. Bizimkide bu donanımlıdan. Lpg taktırmadık.

• Pm attım,makul rakam olursa neden olmasın.Kimse kusura bakmasın ama 40-42 lere alınmış ve kullanılmış bir aracın normal hakkı en fazla 35-36 dır ama hadi alındığı rakamı verelim.45-46 isteyenler aç gözlülük yapıyor bence.
  • baz model 2011 passatı wve gidip sorunca 60 diyorlar.bence ederi bu 37-39 a artık standart araçlar var hemide C sınıfı.yani fiyatlar normal.
  • Valla satıcıların çoğu gerçek satıcı değil bence.Bindim,üzerine de para kazandım demek için rakam yazıyo.2010 trendline a 50 bin yazan varAkıl var mantık var.Bakıyorum ekstrası var mı diye.Sis farı bile yok araçta.Bir kaç ay sonra gerçek satıcılar kalacak,o zaman gerçek fiyatları bulur araçlar.Benim asıl korkum tsi lara sorunsuz lpg uygulaması başlarsa mpi ler zarar ettirir.Şimdi alsam,dediğim senaryo gerçekleşse 45 e aldığımı 40 a satamam.
  • quote:

Pm attım,makul rakam olursa neden olmasın.Kimse kusura bakmasın ama 40-42 lere alınmış ve kullanılmış bir aracın normal hakkı en fazla 35-36 dır ama hadi alındığı rakamı verelim.45-46 isteyenler aç gözlülük yapıyor bence.

35-36 ya arayın bakalım
  • bence aramayın focus falan bakın.37k ya. tertemiz citroen octavia falan araç cok.
  • quote:

Valla satıcıların çoğu gerçek satıcı değil bence.Bindim,üzerine de para kazandım demek için rakam yazıyo.2010 trendline a 50 bin yazan varAkıl var mantık var.Bakıyorum ekstrası var mı diye.Sis farı bile yok araçta.Bir kaç ay sonra gerçek satıcılar kalacak,o zaman gerçek fiyatları bulur araçlar.Benim asıl korkum tsi lara sorunsuz lpg uygulaması başlarsa mpi ler zarar ettirir.Şimdi alsam,dediğim senaryo gerçekleşse 45 e aldığımı 40 a satamam.

Exeo klubune bekleriz sizi.sis farimizda var park sensorumuzde var kararan aynamizda.fiyatimizda 35 lira;)
  • Bakın polemik yaratmak hele ki ağız dalaşına girmek asla benim tarzım değildir.Yazdığım cümleler iyi okunursa anlaşılmayacak bir şey yok.35-36 ya araç var demedim zaten.Ederi budur da demedim.Normal şartlarda 40-42 bin tl ye alınan bir araç 1-2 yıl kullanıldıktan sonra en az 5-6 değer kaybeder.Buna kimsenin itirazı yoktur herhalde.Ha şu günlerde sıfır araçlar zamlandı ve söz konusu aracımızın lpg ye uyumu ve donanımının diğer trendlinelardan fazlallığıyla değer kaybı olmamıştır.Cümlemin başında normal şartlar dememin sebebi budur.Şu anda şartlar normal değil yani.Ben de bu duruma kendi yorumum olarak alındığı rakamı korumalı daha fazla istemek açgözlülük dedim.Fazla satılık araç olmasının tek sebebi insanların gerçek satıcı olmaları değil,bir kaç bin kar elde etmeye çalışmaları.Bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.Daha söyleyecek çok söz var ama forumu kirletmeye gerek yok kanımca.Umarım meramımı anlatabilmişimdir.Bu konu burada kapansın lütfen.
    LPG den sonra garanti konusunda bilgi verecek arkadaş yok mu?Görüşlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.