Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: panisher

Bakın polemik yaratmak hele ki ağız dalaşına girmek asla benim tarzım değildir.Yazdığım cümleler iyi okunursa anlaşılmayacak bir şey yok.35-36 ya araç var demedim zaten.Ederi budur da demedim.Normal şartlarda 40-42 bin tl ye alınan bir araç 1-2 yıl kullanıldıktan sonra en az 5-6 değer kaybeder.Buna kimsenin itirazı yoktur herhalde.Ha şu günlerde sıfır araçlar zamlandı ve söz konusu aracımızın lpg ye uyumu ve donanımının diğer trendlinelardan fazlallığıyla değer kaybı olmamıştır.Cümlemin başında normal şartlar dememin sebebi budur.Şu anda şartlar normal değil yani.Ben de bu duruma kendi yorumum olarak alındığı rakamı korumalı daha fazla istemek açgözlülük dedim.Fazla satılık araç olmasının tek sebebi insanların gerçek satıcı olmaları değil,bir kaç bin kar elde etmeye çalışmaları.Bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.Daha söyleyecek çok söz var ama forumu kirletmeye gerek yok kanımca.Umarım meramımı anlatabilmişimdir.Bu konu burada kapansın lütfen.
    LPG den sonra garanti konusunda bilgi verecek arkadaş yok mu?Görüşlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.

hocam lpg sonrasi garanti biraz sıkıntılı acikcasi.
    Resmiyete bakarsaniz motor harici garantiniz yasal olarak var.fakat servis basi agrisa LPG'ye baglama moduna geciyor."merkeze lpg var diye iletmemiz lazim" diyede aba altindan sopa gosterip sizi caydirmaya ugrasiyor.
    ama zorlarsaniz garantiniz vardir tabii ki de yasal prosedurler sancili olabilir , arabanin bi yerlerde kontrol icin beklemesi yatmasi gerekebilir belki.
    Allah lazim etmesin diyelim.

• 1. tez..

2010 yılı araç fiyatı 42k ----euro 1.8tl --- 23000 euro eder
    şimdi 44-46k arası ----euro 2.5tl. 3000 euro kullanım düşelim. 20000 euro .50bin lira. zaten baz model passat 60k. yani araç fiyatlarındaki artışı eurodaki artışa paralel olarak gösterdim.

2. tez..

yeni araçlar ceylan derisi kalınlığında kaportadan yapılıyor. içinde birçok donanım sunulmuyor. donanım almak istersen kesenin ağzını açacaksın.

eski araçlara talep arttar diyebilirim.
  • Teşekkür ederim arkadaşım,klasik Türk servis mantığı yani.Dediğiniz gibi Allah muhtaç etmesin.LPG olmasa bile kullanıcı hatası demeye meyillidir bizim servisler.
    yusuf_alp kardeşim;sana da teşekkür ederim tezin mantıklı görünüyor ama tecrübi bir paylaşım yapayım antitezi için.(Bir tezin haklılığı ne kadar kuvvetli savunulabilirse antitezi de en az onun kadar kuvvetli savunulabilir deyip felsefe de yapayım)2003 yılında oo günün parasıyla 10 milyar verip araç aldım,alırek de altın bozdurdum.Küçük altın yanılmıyorsam 29 civarıydı.Şimdi benim araca verdiğim rakam 60 bin civarı bir şey.Aracım dursaydı,hadi yarısını kullanıma düşelim 30 bin eder miydi?Değil 30,10 bile etmezdi:)Aracınızı satmayı düşünüyorsanız umarım gönlünüzdeki rakama satarsınız,ben de 2-3 ay sonra gönlümden geçen rakama alabilirim(41-42:)).Kalın sağlıcakla.
  • bende o fiyatlara çok aradım panisher. ama o fiyat aralığında satıcı bulunmuyor .borsa yani.. satan olursa seni bulurlar zaten. ama ofiyatta çok alıcı var bekliyor.
  • Bakalım kısmet yusuf_alp kardeşim.Aracımla ilgili bir sorunum yok,binmeye devam ediyorum.Şu anda o fiyatlara alırsam biraz sıkışabilirim.Bayram sonu piyasaya bakacağım,o zaman kadar biraz daha elim rahatlar zaten.Olmadı seneye yaz girişinde borçsuz harçsız alırım,kafam rahat olur diye düşünüyorum.Araba için borç ödemek canımı sıkıyor,ev için olsa neyse.Neticede kararımı verdim,alacağım aracı biliyorum enazından.
  • bir ay önce yazdığim gibi 2010 model 8 binde aracımı satıyorum bunu 7 bini uzun yoldur istanbuldayım sıfır kokusu hissedilir garantisinin bitmesine 8 ay var park sorunu olduğu ve şehir içinde hiç kullanmadığım için aklım kalıyor bir kerede park halinde sürtme olduğu için aklım hep ondayakıta gelince uzun yol gayet iyi amasyada fulledim daha 650 km var anca götürür dediğim araba ist vardığımda yarım depo benzin vardı 10 bine doğru yakıt azaldı herhalde fiyatı 44 bin istanbulda istenen yetkili servise götürülür ben tamaşdan aldım pazarlık yok satılmasın diye uğraşıyorum tel 0535 201 65 96
  • Konu başlığındaki araçları olanlar en fazla kaç km hızı gördüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Konu başlığındaki araçları olanlar en fazla kaç km hızı gördüler.

Arabayı ilk aldığım gün 3 kişi klima açık ist-ankara arası 175 bastım.(düz yol eğimsiz)
    daha sonra ankara çevre yolunda tek başıma klima kapalı. 180 gordum.tam 180i gördüğüm anda araba yokuş çıkmaya başlamıştı.yol düz olsa 190,aşağı dogru eğim olsa 200 görür.
    Bu hızları arabanın max. kaç bastığını görmek için yapmadım.Radyonun sesi biraz açık yolda düzse bi bakıyorsunuz hızınız 160 olmuş.Dışarısıyla ilişkiniz kesiliyor hızı hissetmiyorsunuz..Konfor bu olsa gerek
  • 207 gördüm ibre 210 daydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

207 gördüm ibre 210 daydı

Aynen bende 205 gördüm ibre 205 ile 210 arasındaydı. Çok kullanmışlar gibi atıp tutmaları insanı gerçekten deli ediyo.
  • quote:

ben eski aracımla 1.6 102 hp 2010 trend passatım ile 210 km gibi bir hızı gördüm ve gazdan ayagımı çektim.
    dahada gidecekti 220 yi de derdi
  • @vw_passat_1981
    aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vw_passat_1981

quote:

ben eski aracımla 1.6 102 hp 2010 trend passatım ile 210 km gibi bir hızı gördüm ve gazdan ayagımı çektim.

Hocam bu kadar da abartmayın 220 yapması için paraşütsüz 10000 fit yukarıdan atmanız lazım o arabayı anca yapar
    bende aynısının seat leonu var otobanda 185 görüyor 190 demiyor oda yetmezmiş gibi 15 lt bezini içyor 1.6 8valf 102 beygir nuh nebiden kalma motor 1400 kg ağırlık
    ve 220 kmh hız olacak iş değil

• merhaba arkadaşlar 2010 passat 1.6 trendline'ım var ve henüz 7800 km.de..
    aracımda kaza filan yok çok şükür.. ne boya var ne değişen.. sadece arka çamurluğu park ederken taş çizdi ufak bir yerde..
    15000 km olmadı ama yarın sabah avekten randevu aldım bakıma bırakıcam sonucta 1 yılı geçti..
    geçenlerde tiguan'ı gorunce çok hoşuma gitti..
    yarın sabah yakından gidip bi gorucem..
    eğer beğenirsem çok severek aldığım passatımı satmam gerekcek ve üstüne bir miktar borçlanarak bütçem Yeni Tiguan 1.4 TSI 122 PS'in en boşunu almaya yeticek gibi..
    ne dersiniz aranızda belki tiguan'ı kullananınız vardır..
    bana fikir verebilecek var mı?
    benım ıcın artıları ve eksileri neler olur acaba?
    bikaç yorum alırsam sevinirim....
    selamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty10 -- 20 Eylül 2011; 18:25:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murats123

quote:

quote:

Hocam bu kadar da abartmayın 220 yapması için paraşütsüz 10000 fit yukarıdan atmanız lazım o arabayı anca yapar
    bende aynısının seat leonu var otobanda 185 görüyor 190 demiyor oda yetmezmiş gibi 15 lt bezini içyor 1.6 8valf 102 beygir nuh nebiden kalma motor 1400 kg ağırlık
    ve 220 kmh hız olacak iş değil

Ben senin bindiğini bilmem ama bastıgımı bilirim ve ayrıca sayın taner gödenin bir yakını tarafından yotubeye bırakılan videolar da vardı 220 ye dayanan videolar.
    at sahibinin altında kişner.....
    nabza göre şerbet....
    basmasını bidikten sonra araba gidiyor idi
    ha bakın yakıt noktası dogru o zaman içiyordu...
    bana o hızda gidip içmeyeni gösterin bu iş tam olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Musty10

merhaba arkadaşlar 2010 passat 1.6 trendline'ım var ve henüz 7800 km.de..
    aracımda kaza filan yok çok şükür.. ne boya var ne değişen.. sadece arka çamurluğu park ederken taş çizdi ufak bir yerde..
    15000 km olmadı ama yarın sabah avekten randevu aldım bakıma bırakıcam sonucta 1 yılı geçti..
    eğer beğenirsem çok severek aldığım passatımı satmam gerekcek ve üstüne bir miktar borçlanarak bütçem Yeni Tiguan 1.4 TSI 122 PS'in en boşunu almaya yeticek gibi..
    selamlar....

bir tanıdıgımda var idi herşeyinden memnun du ama yakıtından dolayı sattı.
    sakin kullanımda 10 lt diyordu aksi halde 12-14 lt vs...
    tiguan kullanıcılar bölümüne girerseniz yakıt yüksekliği noktasını hemen görürsünüz.
    benimki sadece düşünce sizi etkilemesin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Musty10

merhaba arkadaşlar 2010 passat 1.6 trendline'ım var ve henüz 7800 km.de..
    selamlar....

bir tanıdıgımda var idi herşeyinden memnun du ama yakıtından dolayı sattı.
    sakin kullanımda 10 lt diyordu aksi halde 12-14 lt vs...
    tiguan kullanıcılar bölümüne girerseniz yakıt yüksekliği noktasını hemen görürsünüz.
    benimki sadece düşünce sizi etkilemesin

yeni modellerde blue motion olayı var.. yakıt olayı passattan daha az..
    birazdan arabamı bakıma goturdugumde gidip bakıcam..
    bakalım ısınırsam almayı düşüncem..
    zaten passatla da daha 7800 km yol yaptım..
    yani oyle cok yol yapan biri değilim.. senede 6-7 bin en fazla..
    zaten tiguan kullanıcılarından biri de sen git bi tiguanın içine otur sonra goruselım dıye iddaalı bir şey soyledı bakalım ne olacak 1 saat sonra gorucez aracı yakından.. hadi hayırlısı....... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

@vw_passat_1981
    aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın

Teşekkür ederim.
    Ama bir sorun var bizim hanım hala passat diyor başka birşey demiyor :)
  • tiguan mı? salla gitsin.. tamam dışı güzel belki makyajlı kasanın ama içi passatla mukayese edilemez.. tabii benim fikrim bu.. :) passatımdan memnunum tiguan'la değiştirme fikrimi de değiştirdim :)
  • Aracımızı biraz önce sattık 46.000 TL ye gitti. 8000 Km de.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.