Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Aracımızı biraz önce sattık 46.000 TL ye gitti. 8000 Km de.

hayırlı uğurlu olsun.. iyi fiyata satmışsınız..

ne almayı düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musty10

quote:

Hocam inanırmısınız ben hayatım boyunca böyle birşey ne gördüm ne duydum. Gece 4 gibi ilanlar arasına girdi sabah 9 da uyandığımda telefon 11 kere çalmıştı. Uyandıktan sonra çalan ilk telefonda arabayı kimseye satmıyosunuz araç benim lafını duyduğumda şok oldum. 45 Bin verdiler vermedim. Şuana kadar 75 defa telefonum çaldı. Sanki bulunmaz hint kumaşı 75 defa arayanların %60 45.500 verdiler. % 30 46.000 verdi. Kalan %10 da şaşırılıcak şeyler söyledi aynen böyle konuşmamız.

-Selamunaleyküm beyfendi

Aleykümselam

-İlanınız için aramıştım satıldı mı ?

Hayır daha satmadım ama anlaştık otobüse bindi gelip alıcak yarın.

-Kaça verdiniz. (ilanda 46.500 yazdımıştım)

46.000 anlaştık.

-46.250 veriyorum araç benimdir

Olmaz ben söz verdim. Adam otobüse bindi geliyo.

-Siz iptal edin arabaya bi yere çarptık diyin gelince ben otobüs parasını verip adamı geri yollicam

Bu sözleri tam 6 kişiden duydum aracı sattıktan sonra. 47.000 TL veren oldu hemen hemen aynı sözleri söylerek. Biran sanki elimde antika bişey açık arttırmayla satılıyo hissine kapıldım.

Arayanların 5 tanesi istanbuldan. 3 tanesi ankaradan 2 tanesi izmirden. Geriye kalanların hepsi doğulu çoğuda galerici. Adanadan gaziantepten ve urfadan ve elazığdan aradılar. Gaziantep ve urfa en çok olanlardı.

Arayanların çoğunda şu söz var. 46.000 anlaştık araç benim hadi hayırlı olsun.

Aracımda bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-8000-km-tertemiz-59561339/detay/

• Şuan polo almayı düşünüyoruz annem ehliyet aldı o yüzden sattık zaten aracımızı. Şehir içi için daha atik daha performanslı daha az yakan bir 1.6 TDI Comfortline yeni kasa almayı düşünüyoruz.
  • Ve Şenol bey de aracını satıyor.

ADANA'nın 4 PASSAT'lısından geriye sadece ben kaldım... Benimki de giderse (ama yerine yenisi gelirse)...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kazasiz-boyasiz-brc-lpg-li-2010-model-kusursuz-vw-passat-1-6-59642096/detay/

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI

• yeni araç alanlara satanlara hayırlı olsun diyorum.

Bende bu yaz evlendim eşimin büyük araba kullanamayışı hb bir araba istemesi dolayısı ile arabamı satmaya karar verdim hb araba önerilerinizi bekliyorum..

2010 model 12000 km de gül gibi baktığım passatımın ona değer verecek benim gibi bakacak birisine gitmesini isterim onun için satılık ilan sitelerine koymadan önce burda paylaşıcam..

mocan otogazda brc sıralı sistem lpg takıldı orjinali bozulmasın diye lpg anahtarını sabitletmedim direksiyonun altındaki torpidoda duruyor arabamı mikrofiber ve köpük dışında temizlik yaptırmadım yani fırça değmedi daha 12000 km nin neredeyse tamamı ş.arası yolda yapıldı zaten memurum h.içi arabaya binmiyorum..arabam gümüş gri almak isteyenler burdan mesaj atabilirler arayabilirler..
    telefon numaram: 05056856386
  • Galericilerin Allah Belasını versin özellikle doğulu galericilerin

•  PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI
  • quote:

Galericilerin Allah Belasını versin özellikle doğulu galericilerin

Farkındaysanız sevgili Rallyman51, Sahibinden.Com sitesinde özellikle BEYAZ renkli 1.6 MPI 102 HP motorlu 2010-2011 PASSAT TRENDLINE'ları doğuda tek bir il topluyor. Hepsi de 5-10 bin TL daha yüksek fiyatla (pahalı) satılıyor.

Benim aracım için ilk arayan da şivesi ağır bir vatandaşımızdı, Sorularına cevap verdim, öne sürdüğü iddiaları tek tek çürüttüm, konuşmanın yarısı, hatta 2/3'ü onun tekrar tekrar serpiştirdiği "çok istiyorsun, çok fazla istiyorsun" sözleri ile bezeliydi.

Otomobil eskiden biraz itibar görüyordu, muteber bir üründü, şimdi ayağa değil, ayak altına düştü.

• quote:

tiguan mı? salla gitsin.. tamam dışı güzel belki makyajlı kasanın ama içi passatla mukayese edilemez.. tabii benim fikrim bu.. :) passatımdan memnunum tiguan'la değiştirme fikrimi de değiştirdim :)

olması gereken..bende tiguan dşündüm bir zamanlar..

iç mekan ferahlığı..

ön camın kafama çarpıcak gibi durmaması..

Virajlarda verdiği güven

passatı seçmeme...

LPG uyumu..ve 220 kuruş ile 130 da güvenli seyir zevki

102 hp hitler muturunu seçmeme neden oldu
  • İmzamdaki aracı kullanıyorum ..LPG takan arkadaşlara bir sorum olacaktı...

Yağ olarak servis 5-30 castrol magnatec öneriyor ve onu kullanıyorum..ama yağ eksiltmemsi oluyor..15.000 km de yaklaşık 1 litre yağ eksiliyor..

LPG de yağ eksiltmesi olur diyorlar..

sizde aynı durum varmı kullandığınız yağ nedir acaba
  • ben 14000 kmdir lpg ile kullanıyorum sadece rodajda bir miktar eksildi 13500 deki 1.yıl bakımına kadar hiçbirşey olmadı yağ servisin kullandığı 5/30yağ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Galericilerin Allah Belasını versin özellikle doğulu galericilerin

Farkındaysanız sevgili Rallyman51, Sahibinden.Com sitesinde özellikle BEYAZ renkli 1.6 MPI 102 HP motorlu 2010-2011 PASSAT TRENDLINE'ları doğuda tek bir il topluyor. Hepsi de 5-10 bin TL daha yüksek fiyatla (pahalı) satılıyor.

Benim aracım için ilk arayan da şivesi ağır bir vatandaşımızdı, Sorularına cevap verdim, öne sürdüğü iddiaları tek tek çürüttüm, konuşmanın yarısı, hatta 2/3'ü onun tekrar tekrar serpiştirdiği "çok istiyorsun, çok fazla istiyorsun" sözleri ile bezeliydi.

Otomobil eskiden biraz itibar görüyordu, muteber bir üründü, şimdi ayağa değil, ayak altına düştü.

Taner abi 75 kişi aradı 60'ı doğulu. Zaten aracımız Antepe gitti. Adam bize biniciyim dedi buraya geldiğinde galericiyim dedi. Trendline 2010 2011 Passatlar urfada ve antepte topluyoruz dedi. Ellerinde bizim aractan 3 tane olduğunu söyledi bunlar beraber 4 dedi yarında ankaradan birtane alıcam dedi. Araplara satıyoruz 3 4 kağıtta üstüne koyup dedi. Orda kimse anlamıyo highline comfortline trendline yeterki arac ve az km yapsın özellikle PASSAT adını taşısın yetiyo dedi.

• acaba lpg li olanlarını almıyorlar mı?
  • Uzun sürelerdir buralardayım; fakat bu konudan haberdar değildim. Şimdi takipte olacağım ve fırsat buldukça tüm sayfaları okumaya çalışacağım.(1 bitti bile ) Bu konu benim gibi 2. el LPG'li MPI passat düşünenler için faydalı olacaktır kanaatindeyim. Saygı ve selamlar..
  • quote:

quote:

quote:

Hocam inanırmısınız ben hayatım boyunca böyle birşey ne gördüm ne duydum. Gece 4 gibi ilanlar arasına girdi sabah 9 da uyandığımda telefon 11 kere çalmıştı. Uyandıktan sonra çalan ilk telefonda arabayı kimseye satmıyosunuz araç benim lafını duyduğumda şok oldum. 45 Bin verdiler vermedim. Şuana kadar 75 defa telefonum çaldı. Sanki bulunmaz hint kumaşı 75 defa arayanların %60 45.500 verdiler. % 30 46.000 verdi. Kalan %10 da şaşırılıcak şeyler söyledi aynen böyle konuşmamız.

-Selamunaleyküm beyfendi

Aleykümselam

-İlanınız için aramıştım satıldı mı ?

Hayır daha satmadım ama anlaştık otobüse bindi gelip alıcak yarın.

-Kaça verdiniz. (ilanda 46.500 yazdımıştım)

46.000 anlaştık.

-46.250 veriyorum araç benimdir

Olmaz ben söz verdim. Adam otobüse bindi geliyo.

-Siz iptal edin arabaya bi yere çarptık diyin gelince ben otobüs parasını verip adamı geri yollicam

Bu sözleri tam 6 kişiden duydum aracı sattıktan sonra. 47.000 TL veren oldu hemen hemen aynı sözleri söylerek. Biran sanki elimde antika bişey açık arttırmayla satılıyo hissine kapıldım.

Arayanların 5 tanesi istanbuldan. 3 tanesi ankaradan 2 tanesi izmirden. Geriye kalanların hepsi doğulu çoğuda galerici. Adanadan gaziantepten ve urfadan ve elazığdan aradılar. Gaziantep ve urfa en çok olanlardı.

Arayanların çoğunda şu söz var. 46.000 anlaştık araç benim hadi hayırlı olsun.

Aracımda bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-8000-km-tertemiz-59561339/detay/

arabanız çok ucuza gitmiş..o aracın doğuda 48-49 arası satılacağına emin olabilirsiniz..ben de aracımı satmayı düşünüyordum.fazladan 1500tl degernde rns 310 navigasyon var.km 10.000..sadece arka çamurlukta park ederken sürten araba nedenyle hafif ezik var..doğudan çok fazla kişi aradı.(şanlıurfa,g.antep,k.maraş,d.bakır) 3 kişi de arabam için istediğim 48500tlyi verdi..sırf galerici olduklarını düşündüğüm için arabamı satmadım.netteki galericiler 2. ellerin fiyatlarının uçmasına en büyük nedenler.24 saat netin başında uygun araç buldumu kapıyorlar ve 2,3 ne olursa ekleyip gerçekten ihtiyacı olana satıyorlar.Keşke direk kullanıcıya satsaydınız.araba satarken bu duruma dikkat etsek 2.el alırken daha ucuza araba almış olacağız.

• düşünün benim aracımı 48.500e galerici alacak ve yaklaşık 250-300tllik benzinle memleketine(ankaradan doğuya) götürecek
    orada da üzerine koyup aracı satacak..bu aracın doğuda gerçekten piyasası çok fena
  • Merhaba Cornelius09
    Benim aracımda da Lpg sistemi var ve şu anda 19000 kmde.Bakımlarını da Gökmen konya VW servisine gidiyorum.Dediğiniz gibi ilk 15000 km için
    servise gitmeden önce 1lt yakın yağ eklemişimdir.Bagaja 5-30 castrol manetec yağ alıp koydum.Ara sıra kontrol ediyorum eksilme varsa kendim ekliyorum diğer 15000 km bakımına kadar en fazla 1lt daha eksiltir. bence normal, panikyok, lpg'li passata devam
    Diğer arkadaşların kullanım değerleri nasıl bilmiyorum ama Ben lpg'yi Konyada Bp'den 2.38'e alıyorum şehir içinde km'de 21.5 kuruş tüketimi var.
    Umarım normaldir, diğer arkadaşlarda paylaşırsa sevinirim.
    Selamlar
  • Merhaba Değerli arkadaşlar

Haftasonu önemli bir kaza tehlikesini az diyebileceğimiz bir hasarla atlattık... İstanbul'dan Tekirdağ'a akşam 22 20 sıralarında ilerliyorduk... Olay yeri... Yenice beldesi (Sahilden giderken çorlu kavşağına yakın bölge shell benzin istasyonuna 1 km) aniden önüme köpek fırladı... bende çok ani bir fren yapmak ve arkadaki yolcuları zordurumda bırakmak istemedim... Ayrıca arkamdanda araba gelebiliyor olabilirdi... Bende hayvana vurmak zorunda kaldım.... çarpmanın etkisiyle... köpeği yaklaşık 50 metre sürükledim.... sonra sağa çekerek dikkatli bir şekilde durdum... Tabi ön tamponum dağıldı... Radyotörümde bir hasar söz konusu olabilir... Hemen çekici çağırdım ve aracı Çorlu'da yer alan vw yetkili bayi ve sercisi çalışkan otomotiv'e çektirdim... Ayrıca kaza yerinden 100 metre geride de ön plakamı yolun üstünde buldum... En çok plakamı tekrar bulduğuma sevindim... Bu kaza daha büyük sonuçlar doğurabilirdi.... ani bir refleks yapmamış olmam ve ani bir fren tercih etmemem sanırım doğruydu... Bizde herhangi bir yaralanma olmadı... Tabi ki gece yolculuklarında görüşünüz aracın farının gösterdiği yer kadar... Allah hepimizi beterinden korusun...

• quote:

Orijinalden alıntı: aytunca

Merhaba Değerli arkadaşlar

Haftasonu önemli bir kaza tehlikesini az diyebileceğimiz bir hasarla atlattık... İstanbul'dan Tekirdağ'a akşam 22 20 sıralarında ilerliyorduk... Olay yeri... Yenice beldesi (Sahilden giderken çorlu kavşağına yakın bölge shell benzin istasyonuna 1 km) aniden önüme köpek fırladı... bende çok ani bir fren yapmak ve arkadaki yolcuları zordurumda bırakmak istemedim... Ayrıca arkamdanda araba gelebiliyor olabilirdi... Bende hayvana vurmak zorunda kaldım.... çarpmanın etkisiyle... köpeği yaklaşık 50 metre sürükledim.... sonra sağa çekerek dikkatli bir şekilde durdum... Tabi ön tamponum dağıldı... Radyotörümde bir hasar söz konusu olabilir... Hemen çekici çağırdım ve aracı Çorlu'da yer alan vw yetkili bayi ve sercisi çalışkan otomotiv'e çektirdim... Ayrıca kaza yerinden 100 metre geride de ön plakamı yolun üstünde buldum... En çok plakamı tekrar bulduğuma sevindim... Bu kaza daha büyük sonuçlar doğurabilirdi.... ani bir refleks yapmamış olmam ve ani bir fren tercih etmemem sanırım doğruydu... Bizde herhangi bir yaralanma olmadı... Tabi ki gece yolculuklarında görüşünüz aracın farının gösterdiği yer kadar... Allah hepimizi beterinden korusun...

Çok geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytunca

Merhaba Değerli arkadaşlar

Sn. Aytunca,

Çok, çok geçmiş olsun. Allahtan aracınız yere sağlam basan bir araç, izinden çıkmamış sizi ve kendini başarıyla muhafaza etmiş. Allah daha beterinden korusun...

Saygılar

Mr.RyaN

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.