Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bende 102 mpi lik bir passat düşünüyorum 2006 model üstü. lpg de şehir içi şehir dışı en son ne yakıyorsunuz acaba biraz bilgi verebilirmisiniz. birde yalıtımı nasıl içeri ses alma olayı falan. ayrıca passat masraflı bir araçmıdır memur adamı üzermi tavsiye olunurmu yani yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serisonu101

slm arkadaşlar bende 102 mpi lik bir passat düşünüyorum 2006 model üstü. lpg de şehir içi şehir dışı en son ne yakıyorsunuz acaba biraz bilgi verebilirmisiniz. birde yalıtımı nasıl içeri ses alma olayı falan. ayrıca passat masraflı bir araçmıdır memur adamı üzermi tavsiye olunurmu yani yardımlarınızı bekliyorum

ses yalıtımı muadilleri arasında üst seviyelerdedir.geçen hafta lpg taktırdım.lpgde ne kdr yaktıgı konusunda henüz bilgi veremiyorum..ama benzinde ankara trafiğinde ortalama yaklaşık 9 lt yakıyor.(yolcu olmadan sadece şoforle gidilen yol da düz inişli çıkışlı omayan yol)..masraf konusunda sizi en az üzecek araçlar arasındadır.
    ortaya çıkan olumsuz yönleri:
    1- çok yakması (c sınıfı 1.6 araçtan ortalama 1.5lt fazla yakar bence fazla değil ama bu genel olarak çok yakıyor şeklinde algılanıyor)
    2-performansı yetersiz kalabilir.(tamamen size kalmış performanstan ne beklediğinize baglı.tanıdıgınız varsa gidin sürün arabasını)

• SATILIK 2011 PASSAT 1.6 TRENDLİNE 11.000 KM DE

KAZASIZ BOYASIZ HATASIZ ARKADAŞLAR İLGİLENEN VARSA MESAJ ATSIN.

EXTRA OLARAK BOYA KORUMA VE 5 YIL GARANTİLİ CAM FİLMİ MEVCUTTUR.

FİYATI 51000 TL DİR SINIRLARI AŞMADIKÇA PAZARLIK PAYI VAR.

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI
  • sağdaki tsi, yazısından dolayı eder :)
  • tsi yazısını sanayidenmi yoksa servisten mi alalım nedersiniz.
  • Millet yazı söker bazıları eklemek ister. Bence passat'ı da sökün temiz olsun. değişik olsun.
  • v6 ekleyelim ozaman. yada 3.6
  • lpgli kullanıcılar şehiriçinde ve şehir dışında kaç litre lpg yakıyorlar yazabilirlermi bizim gibi almaya çalışanlara en azından bir fikir olur tşk
  • 8-9 litre lpg harcar. 2,4*9= hesapla bakalım. bu konfora az bile.uzunda 6.7 arası yakar. cruese da da aynı.

sağlam kasadır.
    konforludur.
    yakıt hesaplı
    çekişi az derler şehir içinde 180 bg kullanmanın anlamı yok .
    atakdır ilk vitesler güçlü.
    konsol görünümü sadedir ama doludur.
  • şehiriçinde 9 litre şehirdışında 6-7 litre lpg ise süper bişi daha ne olsunki koskocaman araba süper bence. kimisi bu motor çokkkkk yakıyor diyor ondan merak ettim
  • yarışçı modunda kullanırsan tsi motor bile yakıyor . tsi şehir içinde kullan göreceksin yakıt azmı çokmu? aslında gönül 200 bg üstü passat ister.
  • quote:

şehiriçinde 9 litre şehirdışında 6-7 litre lpg ise süper bişi daha ne olsunki koskocaman araba süper bence. kimisi bu motor çokkkkk yakıyor diyor ondan merak ettim

sehir içinde 10 litre lpg nin altına düşmez şehir dışındada 8.5 -9 litre lpg yakar sehir dışında 6-7 litre lpg yakanı pek duymadım benim araç 6-7 litre lpg yakmıyor ....

en son lpg ölçümüm
    396km yol yapılmış bunun 240 km si şehir dışı geri kalanı şehir içi yapıldı 9.6 litre-100 km ortama tüketimim var...depo doldurularak ölçülmüştür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

quote:

şehiriçinde 9 litre şehirdışında 6-7 litre lpg ise süper bişi daha ne olsunki koskocaman araba süper bence. kimisi bu motor çokkkkk yakıyor diyor ondan merak ettim

sehir içinde 10 litre lpg nin altına düşmez şehir dışındada 8.5 -9 litre lpg yakar sehir dışında 6-7 litre lpg yakanı pek duymadım benim araç 6-7 litre lpg yakmıyor ....

en son lpg ölçümüm
    396km yol yapılmış bunun 240 km si şehir dışı geri kalanı şehir içi yapıldı 9.6 litre-100 km ortama tüketimim var...depo doldurularak ölçülmüştür...

36 litre lpg ile 400 km yapıyor. yaklaşık 22o kuruş diyelim. ilk çalışma anındaki benzin hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

quote:

en son lpg ölçümüm

36 litre lpg ile 400 km yapıyor. yaklaşık 22o kuruş diyelim. ilk çalışma anındaki benzin hariç

lpg markanız nedir?
    400 km'nin ne kadarı şehir içi(hangi il tarfik durumu nasıl) ne kadarı şehir dışı

• genelde şehir dışı gibi kullanıyorum. 8 litre ortalama görünüyor. şehir içinde performanslı kullanırsam 11 litre gibi tahmin ediyorum . tam gaz kalkış .devamlı trafik. istanblue.

şehirler arası uzunda 7 litre yaklaşık. aldığım yakıt kalitesine göre değiştiğini farkettim.
  • quote:

genelde şehir dışı gibi kullanıyorum. 8 litre ortalama görünüyor. şehir içinde performanslı kullanırsam 11 litre gibi tahmin ediyorum . tam gaz kalkış .devamlı trafik. istanblue.

şehirler arası uzunda 7 litre yaklaşık. aldığım yakıt kalitesine göre değiştiğini farkettim.

Yakıt kalitesi derken, belirli olarak hangi marka / markaların yakıtında düşük tüketim elde ettiniz acaba ?
  • shell tek geçerim diyordum . ama lpg ikaz ışığı yanında her şhell in aynı olmadığını ve propan ve basınçlarının farklı olduğunu gördüm.

sonuçta kullanıma bakıyor. biraz önce ortalama baktım şehir içi soğuk motor 11 litre görünüyor.

araç uzun yolda kullanmak avantajlı hangi araç olursa olsun.
  • quote:

shell tek geçerim diyordum . ama lpg ikaz ışığı yanında her şhell in aynı olmadığını ve propan ve basınçlarının farklı olduğunu gördüm.

sonuçta kullanıma bakıyor. biraz önce ortalama baktım şehir içi soğuk motor 11 litre görünüyor.

lpg markanızı söyler misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: llvrsn

quote:

shell tek geçerim diyordum . ama lpg ikaz ışığı yanında her şhell in aynı olmadığını ve propan ve basınçlarının farklı olduğunu gördüm.

lpg markanızı söyler misiniz

landirenzo montaj sırasındabaşında durdum ustalık full.

lamda ışığı yakıttan dolayı yanmıştı artık bilmediğim yerden almıyorum. prince nasıl yakıt oranları performans???
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.