Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
313.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçekten başka bir araba olsaydı 110 km hızla o büyük köpeğe çarptığında nasıl tepki verirdi bilemiyorum... Ani hareket yapmamam da önemliydi.... ama araçta yolundan hiç çıkmadı... Ailemizi taşıdığımız aracın güvenlik unsurlarının üst düzeyde olması gerçekten çok büyük mutluluk... Eksper gelmiş ve işlemlere başlamışlar...Yapıkredi sigorta çok başarılı bu arada arkadaşlar... hemen ücretsiz geçici araba temin ettiler... çekici hizmeti çok iyiydi... Yapı kredi bayağı başarılı bu işlerde.... Bakalım aracımız eski güzelliğiyle servis sonrası yine karışımızda olacak mı? Sanırım Cuma veya Cumartesi Çorlu'dan alırım aracı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytunca

Teşekkürler kıymetli arkadaşlarım,

Gerçekten başka bir araba olsaydı 110 km hızla o büyük köpeğe çarptığında nasıl tepki verirdi bilemiyorum... Ani hareket yapmamam da önemliydi.... ama araçta yolundan hiç çıkmadı... Ailemizi taşıdığımız aracın güvenlik unsurlarının üst düzeyde olması gerçekten çok büyük mutluluk... Eksper gelmiş ve işlemlere başlamışlar...Yapıkredi sigorta çok başarılı bu arada arkadaşlar... hemen ücretsiz geçici araba temin ettiler... çekici hizmeti çok iyiydi... Yapı kredi bayağı başarılı bu işlerde.... Bakalım aracımız eski güzelliğiyle servis sonrası yine karışımızda olacak mı? Sanırım Cuma veya Cumartesi Çorlu'dan alırım aracı...

Aynen öyle Passat tamamen güven için yapılmış bir araba benim gözümde. 2 3 hafta önce bende kaza atlattım ama sizin gibi 110 ile giderken değil 170 gibi yüksek hızda ani fren yapıp 1800 Kg ağırlıkla arkasını atıp toplayabilme imkanı vermiş bir araç

• yüksek dağlardan ovaya inişte gaza basmadan 0 litre yakıyor.fakat devamlı 4000 devirde bu şekilde kullanmak baskı balataya zararı varmıdır? birde eksoz lamda sensörü ışığı yandığında (LPG mevcut) ne yapmak lazım? ışık yandı biraz benzinle kullandım sonra lpg ye geçtim .çay molası verdiğimde ışık sönüktü.200 kr kmde.
  • Merhabalar,

Dün aracımın 30.000 km bakımını özel bir serviste yaptırdım.

Mobil 1 ESP Formula 5W-30 marka model motor yağı, hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, 4 adet buji, test cihazı ile genel kontrol 200 tl ücret karşılığı yapıldı.
    Serviste 450 TL istemişlerdi.

Aklıma takılan konu yakıt filtresi. Acaba bu araç ta yakıt filtrsi var mı? Varsa aracın neresinde yer alıyor. Bulamadık :)

Neyse yorumlarınızı bekliyorum.

2010 passat 1.6 mpi BRC My10 seq 24 LPG
  • Merhaba arkadaşlar,

passatımı almamda bu forumun çok büyük etkisi olmuştu..şimdi de babama 2. el araç almayı düşünüyoruz.bunun için başlık açtım.
    Düşünceleriniz benim için çok önemli olacaktır.Lütfen yorumlarınızı düşüncelerinizi esirgemeyiniz:)

http://forum.donanimhaber.com/m_53498025/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53498025

• Selamlar
    Bana posta ile Kamil Dertli adında bir trafik müşavirinden mektup geldi...
    Arabayı Etimesgut Doğuş dan 2010 haziranda almıştım.

Gelen mektuba göre araç alırnırken doğuş oto bizden trafik-tescil işlemleri için 402 tl tahsil etmiş..
    (Bize verilillen faturada mevcutmuş benim faturayı bulamadım)

açılım:
    trafik belge ücreti :62 tl
    tescil belgesi ücreti :46 tl
    plaka ücreti :17.5 tl
    --------------------------
    toplam 125.5 tl emniyete ödeniyor.
    trafik müşaviri hizmet bedeli : 60 tl
    Dosya tesbit kırtasiye :2.25 tl
    doğuş oto komisyon bedeli 214.25 tl

bana gelen yazıda bu alınan 214 tl nin haksız alındığı ve usülsüz bir şekilde önce müşavire fazladan bu rakam kadar fatura kestirildiği daha sonra
    müşavirliğe bu rakam kadar fatura kesilerek bu para tekrar doğuşa giriyor. yazıda doğuş otonun yılda 40-50 bin araç sattığı düşünülürse rant .....

yine gelen yazının sonunda doğuşa başvuru yapın bu parayı isteyin deniliyor.
    eğer olmazsa kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetlerine başvurun hakkınızı alın deniliyor.
    ve hatta bizim trafik işlemlerimizi yapan firmanın telefonu verilmiş oradan bilgi almamız için.
    paylaşıyorum. 0.312.384 00 00
    bu işle ilgilenme fırsatı bulamadım

ama konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan görüş isterim.
    iyi akşamlar.

• arkadaşlar elimde passat için sıfır dvd navigasyon var kullanılmamış ihtiyacı olan varsa bana pm den ulaşabilir...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kutusunda-volkswagen-navigasyon-dvd-multimedia-59298797/detay/
  • rcd 510 daha iyi cihazdan . cihaz incelemesi forumda vardı. tv çekmez ses kalitesi gibi eksi yonleri vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

rcd 510 daha iyi cihazdan . cihaz incelemesi forumda vardı. tv çekmez ses kalitesi gibi eksi yonleri vardı diye hatırlıyorum.

çok aydınlatıcı bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz ürüne ihtiyacı olan kişiler sizin bu yazdıklarınızı dikkate alacaktır
  • her satışın bir alıcısı hazır beklemektedir iyi satışlar.
  • merhabalar,
    12binde 2010 1.6 trendline şeker beyazı fabrika çıkışlı rns 310lu passatımı ,20bindeki insignia turbo ile takasa sokmayı planlıyorum..
    önerisi olan? (yakıt konusunda,para konusunda ,konfor konusnda vs..)
  • iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 8 Aralık 2011; 15:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llvrsn

merhabalar,
    12binde 2010 1.6 trendline şeker beyazı fabrika çıkışlı rns 310lu passatımı ,20bindeki insignia turbo ile takasa sokmayı planlıyorum..
    önerisi olan? (yakıt konusunda,para konusunda ,konfor konusnda vs..)

Insignia Passat'a göre daha çok yakar. Bir tanıdığımla karşılaştırdığımızda benzer şekil kullanımda %10 - 15 fazla yakıyor.

İçini ben beğenmedim ama zevk meselesi.
    Kasa dışarıdan çok spor gözüküyor ancak içeriden biraz kaba gibi geldi.
    Arka koltuğa oturunca kafası tavana değenlerin şikayetini duymuştum.

Kolay Gelsin.
  • çok yakacağını biliyorum ama 180 hp cezbediyor.takas edersem insigniaya etmesem de passatıma lpg taktırcam
  • Kışlık lastk için f/p araştırması yapan var mı?
  • iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 6 Aralık 2011; 14:40:28 >
  • arabam yarım saat kapalı kaldıktan sonra arıza mesajı silindi.bu arada servisede gösterdim. sigortadan değilmiş.yalnız çakmağa elektrik gelmiyor. salı servise tekrar uğrayacağım.

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI

sorun GPS şarj cihazının ucu dandik olduğundanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 8 Aralık 2011; 15:56:22 >
  • arkadaşlar passatıma voice kontrolü olan bi medıa player taktırmak istiyorum , bu konu ile ilgili bazı bilgilere ihtiyacım var. Voice kontrol türkçe komut alıyormu?sesli komut ile cd-dvd--radıo-tv-navigasyon-klima haricinde başka işlemler yapılabiliromu?kaç paraya hangi marka ve bu konuda bilgisi olan varmı önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulekci

arkadaşlar passatıma voice kontrolü olan bi medıa player taktırmak istiyorum , bu konu ile ilgili bazı bilgilere ihtiyacım var. Voice kontrol türkçe komut alıyormu?sesli komut ile cd-dvd--radıo-tv-navigasyon-klima haricinde başka işlemler yapılabiliromu?kaç paraya hangi marka ve bu konuda bilgisi olan varmı önerilerinizi bekliyorum.

Ender Elektroniğe bi danışın bence.
  • PIONEER AVIC-F910BT bunu aracında kullanan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.