Şimdi Ara

PASSAT B7 1.6 DİZEL FİKİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HAYIRLI GUNLER FORUMDAŞLAR UZUN ZAMANDIR DA ARASTIRIYORUM PASSAT B7 ALMAYI DUSUNUYORUZ.
    2012 sonrası bı passat almayı dusunuyoruz ust lımıt 75 bın ama bu lukslukte baska araba da oldugunu dusunmuyorum toyota corolla fluence focus vb. dısında s40 ya da 60 da olmaz bunun dısında atladıgım olabılır sız soylersenız sevınırım

Dönelım passata 2012 sonrası 1.6 motor olacak babam 2.0 ın cok yakacagını soyluyor aslında oyle bıse yok
    hangı paket olabılır
    dsg olması sorun olur mu dsg hakkında kotu yorumlar da var ıyı yorumlarda ne dersınız
    yıllık 10 bın km fılan yapıyoruz ve ıstanbuldayız sızın tercıhınız hangısıdır
    sımdıden sağolun her turlu tavsıyenızı beklıyorum

• iki kuzenimde de dsgli arac var istanbulda ikiside sorun yasadi. Dizel passat iyi tercih ama dsgsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederım yuzbası anchowy61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkswagen&Audi bilgini -- 25 Ekim 2014; 23:06:48 >
  • Manuel alman daha iyi olacak, şimdiden hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen&Audi bilgini

HAYIRLI GUNLER FORUMDAŞLAR UZUN ZAMANDIR DA ARASTIRIYORUM PASSAT B7 ALMAYI DUSUNUYORUZ.
    2012 sonrası bı passat almayı dusunuyoruz ust lımıt 75 bın ama bu lukslukte baska araba da oldugunu dusunmuyorum toyota corolla fluence focus vb. dısında s40 ya da 60 da olmaz bunun dısında atladıgım olabılır sız soylersenız sevınırım

Dönelım passata 2012 sonrası 1.6 motor olacak babam 2.0 ın cok yakacagını soyluyor aslında oyle bıse yok
    hangı paket olabılır
    dsg olması sorun olur mu dsg hakkında kotu yorumlar da var ıyı yorumlarda ne dersınız
    yıllık 10 bın km fılan yapıyoruz ve ıstanbuldayız sızın tercıhınız hangısıdır
    sımdıden sağolun her turlu tavsıyenızı beklıyorum

hocam yılda 10 bin yapıyorsanız dizele ne gerek var. ona vereceğiniz farkı donanım ekletin-yükseltin derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.