Şimdi Ara

PASSAT MI ?? LINEA MI ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tahrikk

quote:

Orijinalden alıntı: stilll

fiat linea yerine 2.el, düşük kmde bravo düşünmez misiniz?30-31e bulunabilir.hem lineadan daha donanımlı???

Var mı elinizde bahsettiğiniz gibi temiz bir Bravo?

yok maalesef.ama istenirse düşük bi ücret karşılığı bulabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

quote:

fiat linea yerine 2.el, düşük kmde bravo düşünmez misiniz?30-31e bulunabilir.hem lineadan daha donanımlı???

Var mı elinizde bahsettiğiniz gibi temiz bir Bravo?

yok maalesef.ama istenirse düşük bi ücret karşılığı bulabilirim

Yok yok, ben satıyorsan diye sormuştum.

• Aracın kazalı olduğunu okuyunca hiç tereddütsüz linea demek geldi içimden.Ayrıca arkadaşlarında belirttiği gibi araç FSI.
    Başınızı ağrıtmanıza hiç gerek yok.Bence linea.
  • Sadece arkasi carpik ise baska birseyi yok ise passat alin.
  • Linea benzinli fiyatına dizel Kampanyasını 1 ay daha uzattı.
    Neden bu fırsattan yararlanmıyorsunuz?
  • fsi nin sorunlu olduğunu kim söylemiş ? biri laf atıyor ortaya herkes aynı şeyi söylüyor. bildiğim 3-4 tane 1.6 fsi şirket aracı var bakımdan bakıma servise gidip geliyorlar. biride bizde 160 bin km ye geldi boğaz kelebeği tıkanmış onu değiştirdik o kadar.

fsi nin kaldırılmasının sebebi , hacim küçültme işlemlerinin başlamasıdır. vw de bunlardan geri kalmamak için fsi yi üretimden kaldırdı.

yalnız yakıt olarak dizellere göre fazladır. ş dışı 6.5-7 litre - ş.içi 9-10 litre yakar.
  • Fiat linea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTuran

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-79000-km-de-2005-passat-1-6-fsi-trendline-buz-mavisi-43768392/detay

Benim passatı vereyim size.. DH ye özel fiyattan veririm...

Özel fiyat neymiş dostum bi pm at bakim

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

FSI sakın alma. FSI iyi olsaydı wolksvagen TSI motorlara geçiş yapmazdı. FSI zırt pırt arıza verdiği için vazgeçildi.

Tsı motor, fsi motorun gelişmiş versiyonu.Aslında kötü bir motor değil ama benzin pahalı olunca göze batıyor.
  • Uzun süre binmeyi düşünüyorsan eyer passat'a iyi bir ekspertiz yaptır arkadaş tanıdık falan dinleme gerekirse 2 ayrı yerde ekspertiz yaptır eyer araç da bir problem yoksa passat al yoksa Linea al derim
  • 30 bin liraya kadar bütçem demşsiniz bütçenizi zorlayarak üzerine çıkıp passat almayınız zarar edersiniz bütçenizin yettiği kadariyle alabiliyorsanız alın değilse başka araçlara yönelin.
  • Linea
  • Linea al sıfır olsun...Arkadan kazalı aracın her ne kadar yapılsada şasisinde hafif oynama olabilir..Gözden kaçabilir...Taksici bir arkadaşım var sol arka tekerden vurdular arapa yapıldı kız gibi duruyor ama ona sor bide 4 kere aks kırdı 6 ayda
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

FSI sakın alma. FSI iyi olsaydı wolksvagen TSI motorlara geçiş yapmazdı. FSI zırt pırt arıza verdiği için vazgeçildi.

FSI iyi mi kötü mü tartışmam ama zırt pırt arıza yaptığını da nereden uydurdunuz? 2006 dan beri FSI kullanıyorum. Arıza marıza yapmadı.
  • YARIN EKSPERTİZE GİDİYORUM OLUMLU SONUÇ ALIRSAM PASSAT BİRAZ DAHA AĞIR BASICAK .. YARIN BEKLENMEDİK SONUÇLARDA ÇIKABİLİR SABAH 10 GİBİ GÖTÜRÜCEZ ARACI DAHA SONRA FIAT BAYİYE GİDİP LİNEYA BİRDAHA BAKICAM AYRICA VARSA 2.EL BRAVOLARADA BAKABİLİRİM BANA GÖRE ASTRA-AURIS-MEGANE-CEED-GOLF VE 308 ARASINDA F/P BAKIMINDAN 1 NUMARA ÇOK BEĞENDİM BİR ARABA 2.EL TEMİZ VARSA ALABİLİRİM.

NORMAL F İNDİRİMLİ F.
    4K DYNAMIC PLUS 1.4 TURBO T-JET 120 HP 36,930 34,753
    4K DYNAMIC PLUS 1.3 MULTIJET 90 HP DUALOGIC 42,430 39,916
    4K DYNAMIC PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP 41,730 39,265

DİZELLER İÇİN BAYİ İLE HİÇ GÖRÜŞMEDİK FİYATLARI ÇOKDA UYGUN DEĞİL BENZİNLİ ALIP TÜP TAKMAYI TERCİH EDİYORUM BAYİ 1. SIRADAKİ SEÇENEĞİ 30.000 LİRAYA VERİYOR TEK T-JET OLDUĞU İÇİN DİZELLERE DAHA ÇOK REHABET VAR. AYRICA DİZEL MOTORLULARIDA HİÇ UYGUN DEĞİL ( FİYAT BAKIMINDAN BRAVOYA YAKLAŞMIŞLAR )

ZOR DURUMDAYIM BİR YANDAN KALİTESİ VE DONANIYLA ÖNE ÇIKAN PASSAT BİR YANDAN SADECE FİYATI CAZİP SIRADAN LINEA.

YARIN HERŞEY BELLİ OLUCAK , UZUN UZUN YAZARIM KONUYA.

İYİ AKŞAMLAR.

• FSI motorun bir yere gittiği yok sadece başına T geldi, T-FSI oldu
  • arkadaş passatın içine oturmuş bi kere kararını vermiş gibi alır bence yarın passatı :)
  • T-jet motora lpg takılıyormu? Ayrıca passatın dediğinizden fazla masrafı yoksa ben passatı tercih ederdim
  • O Passat 1.6 Trendline değilse ve 3.000 den fazla masraf çıkmazsa bende birşey bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.