Şimdi Ara

PASSAT MI ?? LINEA MI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR 30.000 LİRAYA KADAR BÜTÇEM VAR 2.EL DÜŞÜNMÜYORUM FAKAT ARKADAŞIMIN BABASININ GALERİSİ VAR ELLERİNDE 2007 COMFORTLINE 1.6 FSI TÜPLÜ PASSAT VARMIŞ ARAÇ KAZALI SOL ARKASI ÇARPIK , ARAÇ SAHİBİ YENİ ARAÇ DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN SATMIŞ BANA 27.000 LİRAYA BIRAKTILAR YAKLAŞIK 3.000-4000 LİRALIK MASRAFI VAR SİZİN TERCİHİNİZ NE OLURDU ?

LINEA 1.4 TJET DYNAMIC PLUS DEPODAKİ SON ARAÇ BEYAZ ANLAŞTIK ÇARŞAMBAYA KADAR SÜREM VAR.

TEŞEKKÜRLER.

İYİ GÜNLER.

• Linea.

Passat hem kazalı hem de FSİ. Fsi lardaki lpg sistemi de epey bir benzin tüketiyor.
  • görünenden fazla olmasın hasar dikkat et arkadaşım...
  • Linea
  • kazalı ise uzak dur sen satarken 27.000 satamayacaksın linea.
  • Passat 1.6 FSI ise ve tüplüyse bence uzak durun..
  • Linea alın , kafanız daha rahat eder uğraşmayın kazalı araçla. Ayrıca neye göre 3.000-4.000 TL'lik hasar var ? Öyle diyen galericilere ya da ustalarada güvenmeyin kimisi 3-4.000 TL der sonradan masrafa 6.000 TL 'ye kadar gidebilir. Dediğim gibi Linea alın macera yaşamayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Octavia mı? Cıvıc mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LINEA YI HALA DÜŞÜNÜYORUM , YARIN PASATI ALIP VOSMERDE EKSPERTİZ YAPILCAK EĞER ÇOK FİYAT SÖYLMEZLER İSE VEYA BAŞKA PROBLEMLERİ YOKSA PASSATI DA DÜŞÜNÜYORUM..

YEDEK PARÇALARI YAN SANAYİDE ALABİLİRM USTA TANIDIKLARIM VAR .

AYRICA PASSAT 54.500 KMDE ..

KULLANAN ADAMIN BMW 520 Sİ VAR BU ARACI OĞLU KULLANMIŞ SONRA OĞLU A4 ALINCA ARABA UZUN SÜRE GARAJDA KALMIŞ OĞLU BİRKAÇ KEZ DAHA KULLANMIŞ VE BİRALIŞVERİŞ MERKEİNDE ARKADAN ÇARPILMIŞ ARABA BOLLUĞU OLDUĞU İÇİN DİREK GALERİYE SATILMIŞ.
  • illa iki mi olacak?o bütçeye çok fazla alternatif bulunabilir.sıfır değilde 2009-2010 model olsa sorun olur mu?
  • FSI sakın alma. FSI iyi olsaydı wolksvagen TSI motorlara geçiş yapmazdı. FSI zırt pırt arıza verdiği için vazgeçildi.
  • ESKİ ARACIM HYUNDAI GETZ 1.3 14.000 LİRAYA YENİ SATTIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GidekGaffur.

LINEA YI HALA DÜŞÜNÜYORUM , YARIN PASATI ALIP VOSMERDE EKSPERTİZ YAPILCAK EĞER ÇOK FİYAT SÖYLMEZLER İSE VEYA BAŞKA PROBLEMLERİ YOKSA PASSATI DA DÜŞÜNÜYORUM..

KULLANAN ADAMIN BMW 520 Sİ VAR BU ARACI OĞLU KULLANMIŞ SONRA OĞLU A4 ALINCA ARABA UZUN SÜRE GARAJDA KALMIŞ OĞLU BİRKAÇ KEZ DAHA KULLANMIŞ VE BİRALIŞVERİŞ MERKEİNDE ARKADAN ÇARPILMIŞ ARABA BOLLUĞU OLDUĞU İÇİN DİREK GALERİYE SATILMIŞ.

Passat'ın FSI ve LPG.li olduğuna emin misin?
  • Kesinlikle linea alın hem kazalı hem de fsı motorlu passat alıp da yazık etmeyin kendinize.Tabi sizde ülkemizde prestij diyerek yedek parçaya fiyata ekonomikliğe önem vermeyenlerdenseniz passat alabilirsiniz.
  • BAŞKA ÖNERİLERDE BULUNURSANIZ SEVİNİRİM 2.EL DÜŞÜNMÜYORUM AMA ÇOK TEMİZSE OLABİLİR ASLINDA LİNEA ALIP GEÇİCEKTİM AMA ARKADAŞ PASSATI DÜN SÖYLEDİ BUGÜN BAKTIM ARACA İÇİNE OTURDUĞUM ZAMANKİ HAZI LİNEA DAN ALAMADIM. DONANIM BAKIMINDANDA PASSAT ÇOK ÜSTÜN KARARSIZ KALDIM.

EVET ARAÇTA BRC MARKA LPG SİSTEMİ MEVCUT.
  • Herkes gibi ben de Linea diyorum. Tanıdık bile olsa galericiler her şekilde öper ki araç kazalır bir de ve bahsedilen hasarın daha fazla olduğuna da eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GidekGaffur.

LINEA YI HALA DÜŞÜNÜYORUM , YARIN PASATI ALIP VOSMERDE EKSPERTİZ YAPILCAK EĞER ÇOK FİYAT SÖYLMEZLER İSE VEYA BAŞKA PROBLEMLERİ YOKSA PASSATI DA DÜŞÜNÜYORUM..

Şimdi bu durumdaki bir araca LPG neden takılırdan ziyade,FSI motorlu bir Passat'a nasıl takılır onu merak ediyorum..
  • fiat linea yerine 2.el, düşük kmde bravo düşünmez misiniz?30-31e bulunabilir.hem lineadan daha donanımlı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

fiat linea yerine 2.el, düşük kmde bravo düşünmez misiniz?30-31e bulunabilir.hem lineadan daha donanımlı???

Var mı elinizde bahsettiğiniz gibi temiz bir Bravo?
  • 0 km linea alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 7 Mart 2011; 18:14:42 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.