Şimdi Ara

PASSAT MI ?? LINEA MI ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun gerçekten güzel bir araç almışsınız.Puntoyu sattıktan sonra inşaallah bravo alacağım.T-jet 120 hp lik bravo mükemmel bir araç.Üstelik lpg de takılıyor.6. vitesle çok ekonomik bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GidekGaffur.

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.

HIZ UYARISIYMIŞ DEMEK BENDE KORKMUŞTUM BİR SORUN MU VAR DİYE İYİ DÜŞÜNMÜŞLER..

TÜP TAKACAĞIM AMA HANGİ MARKANINKİNİ TAKIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÖNERİLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM..

Araci yetkili serviste expertizinimi yaptirdiniz?

Eger oyle ise 2bin liralik ise 5 lira istiyorlar.

Ornek verecek olursam , 120bin bakim , stop lambalari , xenon kiti , sis fari gibi bakima 2200tl veren opel yetkili servisi

ayni parcalari kullanan ozel servis 780tl yaptirdim.

tum parcalarinda 2 yil garantisi var.

gerisini siz dusunun
  • fsi tsi bilmem 3 bin lira masraf 6 bin olur sonra çık işin içinden çıkabilirsen tabi ki
  • Hayırlı olsun Üstad.. Bravo güzel seçim güzel araç.. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
  • İnsanın kafasının rahat olması , kullandığı aracın ikinci eldeki değeri , aracın kalitesi vb. daha bir çok ölçütten çok daha önemli. Tercihinizi Brava'dan kullanmak ile en doğru olanını yapmışsınız.
    Kazasız belasız günler dilerim.
  • Hayırlı olsun, iyi bir seçim yapmışsın. Yanlız tüp olayını iyi araştır, malum turbo benzinlerde tüp olayında kalibrasyon ve yakıt ayarsızlığı , yüksek devirde benzine geçme gibi durumlar olabiliyor. İşinin ehli ve daha önce tubolu araca lpg uygulamış yere götür kesinlikle. Tekrar hayırlı olsun...
  • İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ..

PASSATI İZMİR YETKİLİ SERVİSLERİNDEN VOSMERE GÖTÜRDÜK 4.250 LİRA CİVARINDA İSTEDİLER DIŞARDA DAHA UYGUN OLABİLİRDİ AMA O AN VAZGEÇMİŞTİM ZATEN..

ARAÇTAN ÇOK MEMNUNUM JANTLARI SPOILERİ MARŞPİYERİ CAM TAVAN ARTI ESP BENİ ÇOK MEMNUN ETTİ.

BUGÜN 2 NUMARA CAM FİLMİ YAPTIRDIM ÇOK DAHA HOŞ GÖRÜNÜYOR İNŞALLAH POLİSLER SORUN ÇIKARMAZ..

TÜP İŞİNİ ARAŞTIRIYORUM BRC TAKTIRABİLİRİM AMA DAHA ÖNCE BRAVOYA TAKAN BİR USTA ARIYORUM AMA RASTLIYAMADIM ..

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER ..

İYİ GECELER..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.