Şimdi Ara

PASSAT MI ?? LINEA MI ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TABİKİDE 120LİK T-JET LERE LPG TAKILIYOR ..

DRANOV BENİM BAKTIĞIM MODEL -2007 PASSAT COMROFTLINE 1.6 FSI GÜMÜŞ GRİ- + 2 NUMARA CAM FİLMİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: GidekGaffur.

TABİKİDE 120LİK T-JET LERE LPG TAKILIYOR ..

DRANOV BENİM BAKTIĞIM MODEL -2007 PASSAT COMROFTLINE 1.6 FSI GÜMÜŞ GRİ- + 2 NUMARA CAM FİLMİ

Yahu iyi iyi de o araca BRC lpg sistemi nasıl takılmış?Neden takılmış?Kim takmış?Onu da yarın öğrenip yazarsan memnun olurum..Ayrıca galericilerin 3.000 masrafı var dediği aracın en az 6.000 masrafı çıkar çok kere şahit oldum..
  • Arkadaşım kalbinle değil mantığınla hareket et ne alırsan al hayırlı olsun ama başka araçlar da düşünebilirsin şimdi linea vs passat olmuyor ama ne bileyim yani tamam tercih meselesi ama kazalı ve masraflı bir passat sizi üzer
    Vectra lara bakın focus olabilir 30 bine gayet iyi arabalar bulabilirsiniz istediğiniz an satabileceğiniz ilerde daha ytemiz ve sorunsuz bir passat alabilirsiniz.
  • GERÇEKTEN BENDE MERAK ETTİM KULLANANLARIN DURUMU ÇOK İYİ..

YARIN HERŞEYİ ÖĞRENECĞİM İNŞALLAH .
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Arkadaşım kalbinle değil mantığınla hareket et ne alırsan al hayırlı olsun ama başka araçlar da düşünebilirsin şimdi linea vs passat olmuyor ama ne bileyim yani tamam tercih meselesi ama kazalı ve masraflı bir passat sizi üzer
    Vectra lara bakın focus olabilir 30 bine gayet iyi arabalar bulabilirsiniz istediğiniz an satabileceğiniz ilerde daha ytemiz ve sorunsuz bir passat alabilirsiniz.

Herhagibir Renault aracı tavsiye etmediğin çok şaşırdım denizkubi arkadaşım
  • Hem kazalı hemde tüp+FSI uzak dur derim. FSI'ın hatalı bir motor olduğu söyleyen arkadaşta iyi sallamış ama.
  • EVE ŞİMDİ GELDİM ARKADAŞLAR EKSPERTİZ YAPTIRDIK.

VOSMERDEKİ USTA FSI+TÜPLÜ ALMANI TAVSİYE ETEMEM İLERDE ÇOK UĞRAŞIRSIN DEDİ.
    2 BÖLGEDE LOCAL BOYA VARMIŞ.
    VURUĞUN BANA MALİYETİ 4.250 LİRA OLACAKMIŞ
    ARAÇ BAKIMLRI TAM VE ZAMANINDA YAPILMIŞ
    SİGORTACIDAN ARAŞTIRDIK 2 KAZASI VARMIŞ. ( DETAYLARI DAHA ÖĞRENEMEDİM )
    KM Sİ İLE OYNANMAMIŞ.

BUNUN ÜZERİNE ÇOK İSTESEMDE PASSATTAN VAZGEÇTİM SERVİSTEN SONRA FIAT BAYİİNE GİTTİM LINEAYI BİRDAHA GÖRDÜM ALIYIM MI ALMIYIM MI DERKEN YANDKİ ALFA-ROMEO DÜKKANINA GİRDİM ORADA BİRİ 159 ALIYORMUŞ BRAVO İLE TAKAS + PARA ŞEKLİNDE ÖDEME DÜŞÜNÜYORLARMIŞ ONLAR 1 SAAT FALAN KALDILAR VE ANLAŞTILAR BRAVOYA BAKIP FİYAT VERMİŞLER BUNUN ÜZERİNE SATIŞ GÖREVLSİ İLE GÖRÜŞTÜM SATIŞIN DAHA NETLEŞMEDİĞİNİ 2-3 GÜN İÇİNDE BELLİ OLACAĞINI SÖYLEDİ NUMARAMI ALDI EĞER SATIŞ OLURSA BRAVOYUDA DÜŞÜNEBİLİRM. DAHA SONRA FIAT BAYİİNDE GİTTİM VE ORDAKİ ELEMANA SÖYLEDİM BRAVO OLUNCA ODA HOŞ KARŞILADI ..

BAKALIM BUGÜN YARIN TELEFON EDER GÖREVLİ İNŞALLAH OLUR.

ARAÇ

2009 BRAVO DYNAMIC+ESP PACK+SPOR KİT 120 TJET FİYAT BAKIMINDANDA BİRAZ KONUŞTUK AMA TAM RAKAM VERMEDİLER BAKALIM HAYIRLISI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GidekGaffur. -- 8 Mart 2011; 13:25:57 >

• quote:

EVE ŞİMDİ GELDİM ARKADAŞLAR EKSPERTİZ YAPTIRDIK.

KM Sİ İLE OYNANMAMIŞ.

BUNUN ÜZERİNE ÇOK İSTESEMDE PASSATTAN VAZGEÇTİM SERVİSTEN SONRA FIAT BAYİİNE GİTTİM LINEAYI BİRDAHA GÖRDÜM ALIYIM MI ALMIYIM MI DERKEN YANDKİ ALFA-ROMEO DÜKKANINA GİRDİM ORADA BİRİ 159 ALIYORMUŞ BRAVO İLE TAKAS + PARA ŞEKLİNDE ÖDEME DÜŞÜNÜYORLARMIŞ ONLAR 1 SAAT FALAN KALDILAR VE ANLAŞTILAR BRAVOYA BAKIP FİYAT VERMİŞLER BUNUN ÜZERİNE SATIŞ GÖREVLSİ İLE GÖRÜŞTÜM SATIŞIN DAHA NETLEŞMEDİĞİNİ 2-3 GÜN İÇİNDE BELLİ OLACAĞINI SÖYLEDİ NUMARAMI ALDI EĞER SATIŞ OLURSA BRAVOYUDA DÜŞÜNEBİLİRM. DAHA SONRA FIAT BAYİİNDE GİTTİM VE ORDAKİ ELEMANA SÖYLEDİM BRAVO OLUNCA ODA HOŞ KARŞILADI ..

ARAÇ

2009 BRAVO DYNAMIC+ESP PACK+SPOR KİT 120 TJET FİYAT BAKIMINDANDA BİRAZ KONUŞTUK AMA TAM RAKAM VERMEDİLER BAKALIM HAYIRLISI.

Başından beri anlatmaya çalışıyordum vazgeçmekle iyi yapmışsın Hayırlısı olsun Bravo güzel bir tercih..

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

FSI sakın alma. FSI iyi olsaydı wolksvagen TSI motorlara geçiş yapmazdı. FSI zırt pırt arıza verdiği için vazgeçildi.

Adını yazamıyor kalkmış bir de yorum yazmış haline göre.
  • Linea derim hem 0 hem de şuan kampanyası var, bir göz atmanı tavsiye ederim. beyler 25bin tl ye ben de bakıyorum başlık açtım tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

EVE ŞİMDİ GELDİM ARKADAŞLAR EKSPERTİZ YAPTIRDIK.

KM Sİ İLE OYNANMAMIŞ.

ARAÇ

Bence en mantıklısını yapmışsınız.

• HAFTAYA SALI GÜNÜ TESLİM ALIYORUM BRAVOYU .

YARDIM EDEN VE BURAYA MESAJ YAZAN HERKSESE TEŞEKKÜR EDERİM . İYİKİ VARSINIZ DH AİLESİ :)
  • Hayırlı olsun... Allah kaza göstermesin...
  • MERHABALAR ARACI SALI ALMAYI PLANLARKEN DÜN VE BUGÜN İŞLEMLERİ HALLETTİK ŞUAN ARAÇ KAPININ ÖNÜNDE PERFORMANSI ÇOK HOŞUMA GİTTİ İLK VE SON KEZ DEPOYU FULLEDİM BAKALIM NEKADAR YETİCEK HAFTAYADA LPG TAKARIM HERALDE İÇ MEKAN VE KONFORDA ÇOK HOŞUMA GİTTİ BİR KAÇ KEZ 150 Yİ GEÇTİĞİM ZAMAN UYARI VERDİ OKUYAMADIM SADECE BİR KEZ SESLİ UYARU YAPTI BU NEDENDİR BİR PROBLEM Mİ VAR ACABA ?

AYRICA LPG ÖNERİLERİNİZ NELERDİR ??
  • quote:

MERHABALAR ARACI SALI ALMAYI PLANLARKEN DÜN VE BUGÜN İŞLEMLERİ HALLETTİK ŞUAN ARAÇ KAPININ ÖNÜNDE PERFORMANSI ÇOK HOŞUMA GİTTİ İLK VE SON KEZ DEPOYU FULLEDİM BAKALIM NEKADAR YETİCEK HAFTAYADA LPG TAKARIM HERALDE İÇ MEKAN VE KONFORDA ÇOK HOŞUMA GİTTİ BİR KAÇ KEZ 150 Yİ GEÇTİĞİM ZAMAN UYARI VERDİ OKUYAMADIM SADECE BİR KEZ SESLİ UYARU YAPTI BU NEDENDİR BİR PROBLEM Mİ VAR ACABA ?

AYRICA LPG ÖNERİLERİNİZ NELERDİR ??

Hayırlı olsun.

O uyarı sesi şu: aracı aldığınız kişi hız uyarı sinyalini 150 km/h ye ayarlamış. 150 yi geçince hız limitini aştınız yazar yol bilgisyarında Siz isterseniz değiştirebilirsiniz yol bilgisayarından. Ben de Bravo kullanıyorum. 120 ye ayarladım.

LPG takan var T-Jetlere. Sorunsuz çalışıyor.

• hayırlı olsun aracınız.kazasız belasız kullanırsınız inşallah.baktığınız passat a göre daha sorunsuz, linea ya göre daha konforlu ve yakışıklı bi araç almışsınız
  • İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.

HIZ UYARISIYMIŞ DEMEK BENDE KORKMUŞTUM BİR SORUN MU VAR DİYE İYİ DÜŞÜNMÜŞLER..

TÜP TAKACAĞIM AMA HANGİ MARKANINKİNİ TAKIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÖNERİLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM..
  • quote:

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.

HIZ UYARISIYMIŞ DEMEK BENDE KORKMUŞTUM BİR SORUN MU VAR DİYE İYİ DÜŞÜNMÜŞLER..

TÜP TAKACAĞIM AMA HANGİ MARKANINKİNİ TAKIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÖNERİLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM..

prince marka piyasanın en iyisi.
  • Hayırlı olsun.Passat başınıza problem açabilirdi.
  • Hayırlı olsun.Kısmetinizde bravo varmış demekki..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.