Şimdi Ara

passat mı mondeo mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam ben volvoya sağlam değil demek istememiştim ncapında evet öyle bir yer olduğunu bilmiyordum emeğinize sağlık ben zaten volvoyu listeye koydum kötü araçta demedim.amaa
    65 tl ye 2012 model temiz volvo var mı?
    en kral mondeo 70 bin superb nedense hiç mi hiç ısınamıyorum ama araç zorla ısındırıyor

kullanan varsa dizellerin yakıt harcamalarını yazabilir mi? yol sesi,konfor,güvenlik,yol tutuşunada ayrıca değinirseniz sevinirim artık şu don çorap hikayesini bırakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gofret23

ha sen 2012 model arıyosun hem de temiz,limit de 65 bine inmiş,hadi 70 dedik üstüne dizel istiyosun,peki orada S60 ne arıyor pardon?
    Sence 80 90 bin lira para verip S60 alan adam 1 sene sonra arabasını 65 bine satar mı?
    iyi misin?
  • S60 la diğerleri kıyaslanmaz bile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    düzgün konuş önce sonrasına gelirsek bana en iyi en yeni volvo s60 ile mondeo karşılaştırıyorsun şöyle eskimiş 2006-7 model volvo ile 2012 20 binde full donanımlı çizi kbile olmayan mondeo veye superb(gerçi superb böyle bulabilir miyim) i karşılaştır bakıyım birde?
  • Arkadaşım,galiba senin algılama problemin var.
    Bak ne diyosun?
    quote:

2012 20 binde full donanımlı çizi kbile olmayan mondeo veye superb(gerçi superb böyle bulabilir miyim) i karşılaştır bakıyım birde?

Bu araçlar S60ın rakibi değil ki?
    İngilizceye mi çevireyim?
    C serisi 3 serisi Audi A4 Volvo S60.
    Bu arabalara bakan adam şundan karşılaştır bundan karşılaştır DİYEMEZ.
    Bunlara gücün yetiyorsa alırsın,yetmiyorsa ALT SINIFTAN araba bakarsın.
    Kaldı ki Dizel muhabbetine girmesen 2011 S60ta alabiliyosun bu paraya,istediklerinin üstüne bir de dizeli ekliyosun.
    2012de 80 90 bin lira para sayıp S60 alan adam sana 65 bin liraya arabayı SATMAZ.
    Yeterli mi?
  • quote:

düzgün konuş önce sonrasına gelirsek bana en iyi en yeni volvo s60 ile mondeo karşılaştırıyorsun şöyle eskimiş 2006-7 model volvo ile 2012 20 binde full donanımlı çizi kbile olmayan mondeo veye superb(gerçi superb böyle bulabilir miyim) i karşılaştır bakıyım birde?

Hocam 2. el alacaksan bütçen de 70 ise mondeo al kral araba. S60'ın kasası yeni sayılır zaten , o fiyata zor . Limit söz konusu olmasa s60 diğer ikisinden uzak ara öne çıkar ama madem limit var mondeo ve süperb ikilisini düşünün ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Hocam 2. el alacaksan bütçen de 70 ise mondeo al kral araba. S60'ın kasası yeni sayılır zaten , o fiyata zor . Limit söz konusu olmasa s60 diğer ikisinden uzak ara öne çıkar ama madem limit var mondeo ve süperb ikilisini düşünün ...

tamam bütceden s60 elendi superb vs mondeo oldu kriterlerim
    1- az yakması
    2-yol sesi
    3-güvenlik
    4-konfor yol tutuşu hız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

1- az yakması
    2-yol sesi
    3-güvenlik
    4-konfor yol tutuşu hız

Hocam 2 aracı da bayide inceledim ,test sürüşü imkanı olmadı. fiyat konusunda öneride bulunmak istedim sadece . test sürüşü yapanlardan öneri gelirse daha sağlıklı olur. Ben mondeoyu daha beğendim , dış görünüş kabin vs. daha hoşuma gitti..ayrıca mondeo sınıfında yol tutuş konusunda referanstır. İki araç da 2. elde çok tutulmadığı için ikisinin de çok temizini bualabilirsiniz .

• quote:

1- az yakması
    2-yol sesi
    3-güvenlik
    4-konfor yol tutuşu hız

Haa bak istedikten sonra ne güzel anlaşabiliyoruz
    Senin sorunun cevabı da mondeo oldu böylelikle.
    Mondeo yol tutuş olarak çok iyi.
    Üstüne az yakıyor.
    Üstüne daha seri(motoru daha güçlü)
    yakıt olarak da arada çok fark yok ikiside ekonomik.
    Konfor olarak superb daha iyi ama onunla arada da uçurum yok.
    Mondeon hayırlı olsun.
    aslında seni geçiştirdim

2006 100 binde volvos60
    2012 20 binde mondeo ikiside full hangisini seçersin

bu arada mondeo ile hiç kaza tecrübesi yada tecrübeleri olan var mı?
  • quote:

aslında seni geçiştirdim

2006 100 binde volvos60
    2012 20 binde mondeo ikiside full hangisini seçersin

bu arada mondeo ile hiç kaza tecrübesi yada tecrübeleri olan var mı?

Bak hala ayni mantiktasin.
    Senin sorunun dizel araman s60 alamaman degil bi anlasalim orda.
    Mondeo neticede d sinifi bir arac kalipli yani kendi capinda guvenligi olacaktir.
    Guvenlik ariyorsan lpg istemiyorumculugu birakip accord bakican

sonuçta önemli olan can oda normal-üst olsun yeter 5 yılda 100bin km yaptık megane 2008 model ile sence benzinle bu iş olur mu?
  • quote:

sonuçta önemli olan can oda normal-üst olsun yeter 5 yılda 100bin km yaptık megane 2008 model ile sence benzinle bu iş olur mu?

Tamam iste sana onunda yolunu onerdik guvenlik endisesi tasimayip ekonomik takilmak istiyosan accord var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 25 Eylül 2013; 20:34:12 >
  • Ben bu segment olayına karşıyım valla kim ne derse desin.
    İki aracın fiyatları aynı ise ben segmente bakmam açıkçası :D

O paralara kesinlikle çok temiz çok yeni Accordlar bulunur LPG ile gül gibi binilir. Dizelmiş falan bi espirisi kalmadı artk.
  • S60 alamiyor diye arkadas alt segmente yoneldi zaten ne yapsin jettami alsin bu paraya?

• Passat olmuyor muya o fiyatlara mondeo güzel araba iyide kaçıyor bende kasasına göre lpg uyumuda var bence s60 değilse mondeo ezer geçer
    ikiside d segmenti s60 senin dediğin kadar mükemmel olsaydı 1 yıl bekler onu alırdım
  • accord hiç mi hiç elektrik alamadım 2.0 var bir tek 1.6lık yok galiba 2.0 vergisi yüksek hem accord mondeodan çok yakar die duydum sanki ???
  • quote:

ikiside d segmenti s60 senin dediğin kadar mükemmel olsaydı 1 yıl bekler onu alırdım

bak yine restart atmişsin
    Arkadaşım,D segmenti AYRI
    Premium D segmenti AYRI.
    Ok?
    3 serisiyle c serisiyle a4le s60la mondeo superb kapıştıran adama kahkahalarla gülerler.
    Ha inanmıyorsan bak gir aç konusunu,ben bu arabaları kapıştırıyorum hepsi D segmenti de,görelim bak neler oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Sedan araba corapla yataga gıren adam arabasıdır gel sana hb bakalım

her erkek eninde sonunda sedan araç sahibi olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.