Şimdi Ara

passat mı mondeo mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: interestedintech33
    .ben s60'ı sırf volvo olduğu için veya c180'i mercedes olduğu için almam.s60'ın kullandığı çeliği biliyorum,güvenlik sistemlerini biliyorum,bu araçta güvenli olacağımı hissediyorum o zaman alırım.

işte bak gayet güzel farkı özetlemişsin.
    bu araç şu anda dünyanın en güvenli D segmenti otomobili bunu bilerek alırsın.
    1.6 180 beygirlik canavar gibi bir motoru ve çift kavrama şanzımanı var bunu bilerek alırsın.
    aynı şekilde 1.6 dizel otomatiği de var bunu bilerek alırsın.
    kevgire dönen almanların karşısında taş gibi bir kaporta var elinde bunu bilerek alırsın.
    evine götüreceğin kadar konforlu bir koltuk var bunu bilerek alırsın.
    sınıfındaki rakiplerinden 20 bin tl daha ucuz ve gırtlağa kadar kalitesi var bunu bilerek alırsın.
    Bunları kimse inkar etmiyor,halen de gelip fanatiklikten bahsediyor insanlar.
    alman 3lüsü insanların gözünü o kadar kör etmiş ki,burada almanlardan üstün bir araç gördükleri zaman çılgına dönüyorlar.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    2005 yılında Mercedes araştırma ve geliştirme departmanında çalışan bir türkle tanışmıştım onun dediği bizim güvenlik kriterlerimizde sizin trafik anlayışınız uymuyor demişti.Avrupada ufak araçlarla kamyonlar ancak gişelerde karşılaşır sizde tırların altından topluyoz Mercedes leri biz bu güvenlik donanımlarını ufak araçların kazaları yada bariyere ve sabit yerlere çarpması kriterlerine göre geliştiriyoruz demişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve 2012ye geldigimizde 100bin tl para istedikleri araba akordiyona dondu carpisma testinde,onlar da boyle kaza olmaz diye camura yatmaya kalktilar
    Volvo eski volvo degil cin mali vs diyenler de agizlarinin payini bir guzel aldilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Eylül 2013; 8:55:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler hazir konu varken sorayim : mondeonun kasa degistirme gibi bir durumu var mi malum 2007 den beri ayni kasada arac?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

beyler hazir konu varken sorayim : mondeonun kasa degistirme gibi bir durumu var mi malum 2007 den beri ayni kasada arac?

Kasa degisti fakat yeni kasa gelmedi henuz tr ye

• bende böyle cevap istitordm teşekkürler şuan megane 1.5 dizel var acaba ona göre neler farkeder ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Ya arkadaş nedir bu heyecan anlamadım burdaki mevzu 60 bine 5-6 yaşında 100 binleri devirmiş dediğin premiumlarmı yoksa sıfıra yakın mondeo yada superb mi? Konu bu yoksa herkes Volvonun BMW nin ne olduğunu biliyor .Ama Şumnu'da söyleyim volvolar hem iç hem dış mekanda BMW 3 serisinin gerisinde ben 120 milyarı volvolar vermem 3,20 d teknoloji paketi alırdım.

senden Allah razı olsun şunlara bi anlatamadım ben zaten bu konuyu cevabı bilmediğim için yazdım adam sorduğum soruya değil saçma sapan cevaplar veriyor tamam volvo iyidir belki ama kesin sanki fizik kuralı gibi abartarak nie söylüyorsun ayrıca volvo pahalı eyer volvo senin dediğin kadar mükemmelse çiziğinede razıyım km sinede
    ya sen ne kadar gereksiz bi insansın olay aynı arkadaşın dediği gibi sen aynı şartlar altındaki arabaları karşılaştırmıyorsun biri 90 öteki 70 milyar volvonun 70 liğiyle karşılaştır hem volvoda neymiş yağ modunu nasıl anladın söylesene dediğim gibi volvonun bu kadar mükemmel olduğunu bilmiyordum bu kadar iyi arabaysa yaşı farketmez sonuçta ben mondeo ve s60 karşılaştırılmasının cevabını bilmediğim için konu açtım zaten ama sen sıfır volvo ile sıfır mondeoyu karşılaştırıyorsun volvoyu fiyat olarak aşşağıya çekmen lazım ama anlamıyorsun bunu.. volvo fabrikaları uzaydaydı yanılmıyorsam?

arkadaşlar 1.6 vergiden dolayı tercihim çok km yaptığım için dizel ve en az yakıt tüketen araç düşünüyorum sizin bildiğiniz az yakan araç var mı?
    ben ne zaman volvo eski volvo değil dedim ?? ilanlar aslında güzel incelememde yakıt??
  • Cizige raziysan arkadas vermis zaten linki.
    Bilmediginiz araclar hakkinda pesin hukumde bulunmayin bundan sonra.
    Volvo eski vollvo degil diyen vatandas arkasina bakmadan uzaklasti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Eylül 2013; 21:10:39 >
    ben volvo hakkında bulunduğum bir tane cümlemi söylesene volvo eski volvo olsada olmasada önemli olan şuan ki hali
  • babasının 85 model lpg'li toyota'sından inip volvo'nun rahat koltuklarına oturunca premium zannetmiş arkadaş.
    BMW ve Mercedes'le aynı kefeye koymuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

babasının 85 model lpg'li toyota'sından inip volvo'nun rahat koltuklarına oturunca premium zannetmiş arkadaş.

Aklınca ayar verdiğini zannetmişsin de imzandaki aracı da biçer o volvo
    Bu arada volvonun premiumluğundan şüphen varsa burada gizliden gizliye mesaj atmana gerek yok,hodri meydan volvo premium değil diye aç konusunu.
    Açamıyorsanız da konusunu açmaya bile cesaret edemeyeceğiniz şeyleri forum ortamında söylemeyin,gülünç oluyorsunuz.
    Gofret23 onu söyleyen başkasıydı dedim yukarda,mesajlarımı okuyup cevap yazarsan sevinirim canımsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Eylül 2013; 23:17:18 >

• quote:

babasının 85 model lpg'li toyota'sından inip volvo'nun rahat koltuklarına oturunca premium zannetmiş arkadaş.

Şu ülkede hala Volvo'nun Premium sınıf araç olduğunu kabul etmeyen zihniyet varya, söyleyecek söz bulamıyorum.
  • yeni üretilen arabalar hasarı emmesi için kolay yamulan ezilen , kopan parçalardan üretiliyor ve daha hafif yapmak istiyorlar

Bu yüzden vur vur bişi olmaz gibi düşünceleri silmek lazım kafamızdan çünkü vurdukça dağılması fazla masraf açsa'da avantaj hasar emmesi için
    şimdi yukarda arkadaş linkleri vermiş volvo ile ilgili şimdi onlar mı yoksa 10 binde mondeo 2012 model mi tercih edilmeli ??

bide yakı benim için çok önemli şuan şehir içi megane dizel 5.8 ve çok çok düşük bence yakıtı iyi olan araç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

quote:

Şu ülkede hala Volvo'nun Premium sınıf araç olduğunu kabul etmeyen zihniyet varya, söyleyecek söz bulamıyorum.

Bosver konusunu ac deyince ne oldugunu goruyorsunu daha o csareti goremedik bunlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

quote:

Bosver konusunu ac deyince ne oldugunu goruyorsunu daha o csareti goremedik bunlarda

Sorsak sadece Volvo'nun güvenliği vardır, başka hiçbirşeyi yoktur. Her malzemsi başka markalardan alınmıştır (Audi,Mercedes'i hep kendisi üretir onlar hiç almaz ). En büyük özelliği Çin malıdır

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.