Şimdi Ara

passat mı mondeo mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genelde konularda superb hep öne çıkardı bizim forum bi acaip
  • quote:

Orijinalden alıntı: gofret23

genelde konularda superb hep öne çıkardı bizim forum bi acaip

Superble mondeodan bahsetsen one cikabilir neticede genis konforlu rahat kaliteli bir otomobiloraya volvoyu koyuyorsan elbette ki volvo alinir.
    Butcen elvermiyorsa da superb mi mondeo mu olara girersinn meseleye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    kardeş volvoya bütcem ilanda gösterildiği gibi yetiyor önceden çiziksiz istiyordum ama volvo yu çok övdün ilandaki volvolar diğerlerine göre daha mı iyi peki?

sana tek bir soruda objektif olmanı istiyorum volvo s60 diğerlerine göre çok yakmaz mı bana nedense hep öyle geliyor

http://forum.donanimhaber.com/m_81888740/f_//tm.htm#81888740

bu konu alevlenir beyler up up up
  • quote:

sana tek bir soruda objektif olmanı istiyorum volvo s60 diğerlerine göre çok yakmaz mı bana nedense hep öyle geliyor

açtığın konuyu yöneticiler silerler.
    çünkü zaten burada açtığın bir konu var.
    Volvo diğerlerine göre çok yakmaz.
    Mondeoyla aynı motora sahip,ve superbin motoru da son derece güçsüz olduğu için arabayı yerinden kaldıramıyor
    O açıdan bu 3 araç arasında tüketim farkı olmaz,hepsinin yakıtı aynıdır.
  • Konu buraya taşınmış, tekrar yapalım yorumu o zaman:

Ford kalitesini sevdiğim bir araçtır, güzel bir markadır (bana göre). Gel gelelimki bir Volvo'yla kapışacak düzeyde değildir.

Volvo diğer seçenekler arasında bir Audi, bir Mercedes gibidir, diğerlerine bakılmaz bence.

Bu arada @gezginbur sorumu tekrar soruyorum, Ford'un toplama bilgisayar gibi yerleştirildiğini neye dayanarak söylediniz? Bir video veyahut bir kanıtınız varsa söylerseniz çok mutlu olurum. Tek başına delilsiz böyle yorumlar bence mesnetsiz kalıyor.
  • Malesef fabrikada video-fotoğraf çektirmiyorlar. Petersburg daki fabrikada üretiliyor. Çok kalitesiz malzeme kullanıyorlar. Otomotiv sektöründe çalışan arkadaşınız varsa size anlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Malesef fabrikada video-fotoğraf çektirmiyorlar. Petersburg daki fabrikada üretiliyor. Çok kalitesiz malzeme kullanıyorlar. Otomotiv sektöründe çalışan arkadaşınız varsa size anlatsın.

Haklı olabilirsiniz fakat nedense Ford'un iyi bir üretimi olduğunu duymuştum. Uzun süreli kullanımlarında çok rahat yapılabildiği bir araç o yüzden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

quote:

Malesef fabrikada video-fotoğraf çektirmiyorlar. Petersburg daki fabrikada üretiliyor. Çok kalitesiz malzeme kullanıyorlar. Otomotiv sektöründe çalışan arkadaşınız varsa size anlatsın.

Haklı olabilirsiniz fakat nedense Ford'un iyi bir üretimi olduğunu duymuştum. Uzun süreli kullanımlarında çok rahat yapılabildiği bir araç o yüzden...

Fordu zaten devlet destekli holdingler ayakta tutuyor dünyada. Koç holding özellikle bırakmıyor ford otosanı yerli araba üretmesin diye. Zararına çalıştırıyorlar bütün fabrikaları çoğu kapandı zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

quote:

Fordu zaten devlet destekli holdingler ayakta tutuyor dünyada. Koç holding özellikle bırakmıyor ford otosanı yerli araba üretmesin diye. Zararına çalıştırıyorlar bütün fabrikaları çoğu kapandı zaten.

İlginçmiş, yine de sevdiğim bir marka, güzel araçları yok değil.

silerlerse silsinler buradan devam ederim bende ford üretim yerlerinin böyle olduğu bana biraz mantıksız geldi ama olabilir volvo gerçekten güvenliği ile kafayı yemiş bende şuan volvoya çok kaydım zaten mondeodan daha haşmetli ikinci elde güzel bi tane bulabilirsem alırım sizce 65 bine nasıl bi tane bulabilirim

volvo tek kafamı karıştıran yol tutuşu ve yakıt araba 7-8 litre en az yakar gibi geliyor bu arada yol sesi vs. nasıl?
  • quote:

silerlerse silsinler buradan devam ederim bende ford üretim yerlerinin böyle olduğu bana biraz mantıksız geldi ama olabilir volvo gerçekten güvenliği ile kafayı yemiş bende şuan volvoya çok kaydım zaten mondeodan daha haşmetli ikinci elde güzel bi tane bulabilirsem alırım sizce 65 bine nasıl bi tane bulabilirim

volvo tek kafamı karıştıran yol tutuşu ve yakıt araba 7-8 litre en az yakar gibi geliyor bu arada yol sesi vs. nasıl?

ortalama olarak 7 litreyle gezersiniz kastırmadıktan sonra.
    sabit hızda ve sakin kullanımda tüketimi çok düşük.
    65 bine bulamazsın ama 70 bine bulabilme şansın var.
    yol tutuş olarak S60ın bir eksisi yok gayet iyi sürüş dinamikleri var.
    sonunda anlaştık nedense arabayı görünce çok yakar düşüncesi geliyor yol tutuşu mondeo ile kıyaslanamaz dendi ama bilemiyorum(hemen saldırma)

60-70 bin sanki çok gibi yani eskimiş olmazmı sorunları falan başlar..

konu başlığı nası değişiyodu?
  • quote:

sonunda anlaştık nedense arabayı görünce çok yakar düşüncesi geliyor yol tutuşu mondeo ile kıyaslanamaz dendi ama bilemiyorum(hemen saldırma)

60-70 bin sanki çok gibi yani eskimiş olmazmı sorunları falan başlar..

konu başlığı nası değişiyodu?

Saldıracak bir şey yok S60ın yol tutuşu mondeodan farklı değil
    S60ın kullandığı motor ve şanzıman teknolojisini ford en alttan en üste kadar tüm araçlarında kullanıyor,o açıdan da sıkıntı yaşamazsın.
    Konu başlığı ilk yazdığın bölüm var ya konuyu açtığın 1. sayfa en üst düzelt sekmesine tıklatarak değiştirilir.

nedense volvo güvenlikte ün yapmışsa ford mondeo herkez için yol tutuşu mükemmel volvo iyi güzelde 60-70 bindeki volvo alıp 5-6 sene binmek 170 bine getirmektir ama mondeonun 10 binde olanınıda alabilirsin olay orada karışık d sınıfı benzini az tüketen otomobil var mı?
  • S60ın t4 versiyonu var.
    Şehir dışı 6.5 şehir içi 8 9 litre civarı yakmakta sakin kullanımda.
  • peki 70 binde volvo mu? 10 bindeki mondeo mu? +5 yıl binilecek
  • gofret23 G kullanıcısına yanıt
    Bu araclarin 3'u de cok deger kaybeder 5 sene icinde. Oncelik genis olmasi oldugu icin s60 olmaz. Bunlar icinde kullanimi en zevkli mondeodur tahminim. (bir tek superb kullanmadim, onu bilmiyorum) s60 bence kullanimi zevksiz bir arac. Konfor iyi ama surus zevki yok. Bagaj duduk. Malzeme kalitesi mondeodan bir tik iyi. Ses sistemi olarak mondeo iyi. Guvenlik olarak hepsi 3 assagi 5 yukari iyi araclar. Carpisma testlerine cok takilmayin. Geely ve mercedes kiyasi degil sonucta. Arada sadece marjinal farklar olabilir. Sunu da goze alin ki airbaglerin vs 10 sene omru var. 6-7 senelik volvo alirken bunu ve de daha yeni araclarla arasinda olusacak teknoloji farkini dusunmek gerekir. Superbin ic genisligi ozellikle arkada hepsinden iyi (showroom da gordugum) eger iki cocuklu bir aileyseniz superb size iyi gelebilir. Bana kalsa mondeo alirim ayni fiyat bandinda. Sonucta rakipler arasinda kullanimi en zevkli olani o. Butceniz el verse premium 3'luden alin demek gecer gonulden...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo yu alacak paran varsa neyi düşünüyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo der geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carretera

Bu araclarin 3'u de cok deger kaybeder 5 sene icinde. Oncelik genis olmasi oldugu icin s60 olmaz. Bunlar icinde kullanimi en zevkli mondeodur tahminim. (bir tek superb kullanmadim, onu bilmiyorum) s60 bence kullanimi zevksiz bir arac. Konfor iyi ama surus zevki yok. Bagaj duduk. Malzeme kalitesi mondeodan bir tik iyi. Ses sistemi olarak mondeo iyi. Guvenlik olarak hepsi 3 assagi 5 yukari iyi araclar. Carpisma testlerine cok takilmayin. Geely ve mercedes kiyasi degil sonucta. Arada sadece marjinal farklar olabilir. Sunu da goze alin ki airbaglerin vs 10 sene omru var. 6-7 senelik volvo alirken bunu ve de daha yeni araclarla arasinda olusacak teknoloji farkini dusunmek gerekir. Superbin ic genisligi ozellikle arkada hepsinden iyi (showroom da gordugum) eger iki cocuklu bir aileyseniz superb size iyi gelebilir. Bana kalsa mondeo alirim ayni fiyat bandinda. Sonucta rakipler arasinda kullanimi en zevkli olani o. Butceniz el verse premium 3'luden alin demek gecer gonulden...

volvoyla mondeo kıyaslanmaz diyenlere gelsin

cevap için çok teşekkürler çok doyurucu belki volvo daha iyi ama daha pahlı 320d varken volvo almam zaten bütçem yetse.

mondeo kullanıcı yorumu istesem?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.