Şimdi Ara

passat mı mondeo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her iki aracıda ikinci el düşünüyorum limit 65 bin tl.
    mondeo selective tdcı bu fiyata alınır.
    passat biraz daha eski olur herhalde.
    5-6 yıl kullanıcam.
    önem sırasına göre:1-güvenlik2-konfor3-hava 4-sorunsuzluk yol tutuşu vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gofret23 -- 5 Ekim 2013; 19:52:41 >

• Sıralama aynen gerçekleşebilir. Ben 2012 mondeo 1.6 tdci kullaniyorum yazdıklarını n hepsini buldum aracimda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epstemolojk_kopus

Sıralama aynen gerçekleşebilir. Ben 2012 mondeo 1.6 tdci kullaniyorum yazdıklarını n hepsini buldum aracimda.
    Sedan araba corapla yataga gıren adam arabasıdır gel sana hb bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Hb araclarda kullananları bagaja çorap sigmadigindan corapsiz gezenlerin arabasidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

quote:

Hb araclarda kullananları bagaja çorap sigmadigindan corapsiz gezenlerin arabasidir.

Baya battanıye kullanıyor o zaman sedan arac sahıplerı neyse ama gercekten yasınızın genc oldugunu dusunuyorum ve sedan gercekten o yasların arabası degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: gofret23
    1-mondeo 1.6 selective 2-superb elegance 1.6 3-volvo s60

S60ın mondeo ile superb in yanına işi ne pardon?
    Cevabı daha soruyu sorarken vermişin
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Aynı segment değillermi nasıl işi ne ??
    Volvo eski volvo değil bunu herkes biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Volvo eski volvo değil evet.
    Daha insanlara ulaşabilir,daha kaliteli,daha lüks,daha güçlü,daha sağlam,daha şık tasarıma sahip daha güvenli,daha donanımlı.
    Superb ve mondeo gibi araçlar giriş seviye D sınıfı araçlardır.
    S60 ise premium D sınıfıdır.
    Suberb in rakipleri:
    mondeo avensis 508 passat
    S60ın rakipleri:
    3 serisi C serisi a4
    Açıklama yeterli mi?
    Ekleyeyim, volvo eski volvo değil falan diye bir ortamda konuşmayın,iki video koyarlar önünüze,dalga malzemesi olursunuz.O eski volvo değil diyen "herkes" i de bir görelim,konuya buyursunlar,anlayalım kimmiş bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 25 Eylül 2013; 13:24:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Daha insanlara ulaşabilir,daha kaliteli,daha lüks,daha güçlü,daha sağlam,daha şık tasarıma sahip daha güvenli,daha donanımlı.
    Suberb in rakipleri:
    S60ın rakipleri:
    3 serisi C serisi a4
    Açıklama yeterli mi?
    Ekleyeyim, volvo eski volvo değil falan diye bir ortamda konuşmayın,iki video koyarlar önünüze,dalga malzemesi olursunuz.O eski volvo değil diyen "herkes" i de bir görelim,konuya buyursunlar,anlayalım kimmiş bunlar.

O zaman şöyle diyelim.Mondeo,Superb,bunlar eskisi gibi değiller.Artık bir seviyeyi aştılar.Bi koyun bakalım karışlaştırmalı video da aydınlanalım..Mesela s60 vs mondeo vs superb vs passat gibi

• quote:

quote:

quote:

Suberb in rakipleri:
    S60ın rakipleri:
    3 serisi C serisi a4
    Açıklama yeterli mi?

O zaman şöyle diyelim.Mondeo,Superb,bunlar eskisi gibi değiller.Artık bir seviyeyi aştılar.Bi koyun bakalım karışlaştırmalı video da aydınlanalım..Mesela s60 vs mondeo vs superb vs passat gibi

Alıntıları Göster
    Bir video koymaya gerek yok,S60 içinden geçer bahsettiğin arabaların.
    onların seviye aşması falan da bir şey ifade etmez.
    S60ın sunduğu kaliteyi sağlamlığı c serisi 3 serisi a4 bile sunamıyor,s60la superb mondeo karşılaştırmak adamı gülünç durumlara düşürür.
    Ha eğer çok merakın varsa,iddialıysan gir siteye,yeni konu sekmesine tıkla.
    Volvo eski volvo değil bunu herkes biliyor superb mondeo passat s60ın rakibidir diye konu aç.
    Söz ben cevap yazmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 25 Eylül 2013; 14:01:39 >

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Ben mondeo derken para olarak emsal değerde ise demek istedim sifirsa tabi s60 ama fiyatları da alakasız biri 120 biri 70 lerde.Ama 60 a alacağın mondeo ile s60 in motoru aynıdır. Çünkü o dönemde motor dahil çoğu aksam ford tarafından uretiliyordu.Yani 60 milyara2008 2009 s60 alacagima 2012 mondeo alirdim ve aldimda zaten.Selamlar.
  • Herhalde yillari karistirdiniz siz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-neziroglu-exclusive-den-2011-volvo-s-60-hatasiz-135879385/detay
    Araciniz hayirli olsun yalniz araclari ortak parca kullaniyorlar diye ayni sinifa koymaya kalkarsaniz siz de gulunc durumlara dusersiniz.
    Volvonun koltugu bile satin alir mondeoyu.
    Saglamlidini luksunu konforunu imajini kalitesini saymiyorum
  • 2-3 elenir. Mondeo alınır.
  • quote:

Sıralama aynen gerçekleşebilir. Ben 2012 mondeo 1.6 tdci kullaniyorum yazdıklarını n hepsini buldum aracimda.

benim düşündüğüm tdci selective 1.6 sizinki selective mi ve performans yol sesi vs ayrıntılı anllatırsanız herkesi bilgilendirirsiniz
  • quote:

quote:

ben gencim ama arabayı temel olarak babam alıcak ama çoğunluk bende olucak araştırmayıda pek bilmez onun için ben araştırıyorum sedan fikrimiz şuan için net.
  • quote:

quote:

1-mondeo 1.6 selective 2-superb elegance 1.6 3-volvo s60

S60ın mondeo ile superb in yanına işi ne pardon?
    Cevabı daha soruyu sorarken vermişin

ya yazdığın için teşekkür ederim ama s60 diye niye kestirip atıyosun mondeo değilse superb değilse s60 nie?açıklarsan daha iyi olur yoksa biri gelir golf der
  • quote:

quote:

Suberb in rakipleri:
    S60ın rakipleri:
    3 serisi C serisi a4
    Açıklama yeterli mi?

herkez volvoya kaliteli diyor ama volvo başka arabalarla çarpışan araba oyunu oynasa ezer ama mesela eurocap(yazım yanlışolabilir)da mondeonun volvodan daha güvenlikli olduğu yazıyor araba hasar alır ama vermez volvonun tipi çok güzel ama hiç yakıtlara değinmemişsiniz

• quote:

herkez volvoya kaliteli diyor ama volvo başka arabalarla çarpışan araba oyunu oynasa ezer ama mesela eurocap(yazım yanlışolabilir)da mondeonun volvodan daha güvenlikli olduğu yazıyor araba hasar alır ama vermez volvonun tipi çok güzel ama hiç yakıtlara değinmemişsiniz

ncap'in parasını verenin düdüğü çaldığı bir yer olduğundan,yıldız dağıttığından da haberiniz yok anlaşılan.
    Ncap bitti.Artık IIHS'in testleri var.
    Ve D segmentinde orada 2 araç var adam gibi not alabilen.
    honda Accord ve volvo S60.
    Ha madem ki ncapte mondeo yüksek not almış,bakın bakalım bu C serisine kaç vermişler:

Volkswagen CC yi de vermemek olmaz:

E vermişken Audi A4ü de verelim:

D sınıfının en güvenli aracı S60la bitirelim:

S60ın ortalama yakıt tüketimi de 9 litredir ekleyelim tabi.(benzin)
    dizelde ise 6 7 litre ortalamayla gezersiniz.(mondeo ve superbde de aynı bu rakamlar.)
    Bu arada size de tavsiyem mondeo s60tan sağlamdır falan demeyin bir ortamda,yaklaşık 10 dakika boyunca gülerler.
    Peki neden S60?
    Bir kere premium sınıf araç.
    1. sınıf kaliteye sahip.
    sınıfının en güvenli otomobili.
    koltukları superble mondeoyu satın alabilecek konfora sahip.
    Mondeonun yenisi geliyor,superb ise makyajlarla idare ediyor,dizayn olarak S60ın yanına bile yanaşma şansları yok.
    Başka bir arzunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 25 Eylül 2013; 18:01:18 >

• quote:

quote:

ncap'in parasını verenin düdüğü çaldığı bir yer olduğundan,yıldız dağıttığından da haberiniz yok anlaşılan.
    Ncap bitti.Artık IIHS'in testleri var.
    Ve D segmentinde orada 2 araç var adam gibi not alabilen.
    honda Accord ve volvo S60.
    Ha madem ki ncapte mondeo yüksek not almış,bakın bakalım bu C serisine kaç vermişler:

Volkswagen CC yi de vermemek olmaz:

E vermişken Audi A4ü de verelim:

D sınıfının en güvenli aracı S60la bitirelim:

S60ın ortalama yakıt tüketimi de 9 litredir ekleyelim tabi.(benzin)
    dizelde ise 6 7 litre ortalamayla gezersiniz.(mondeo ve superbde de aynı bu rakamlar.)
    Bu arada size de tavsiyem mondeo s60tan sağlamdır falan demeyin bir ortamda,yaklaşık 10 dakika boyunca gülerler.
    Peki neden S60?
    Bir kere premium sınıf araç.
    1. sınıf kaliteye sahip.
    sınıfının en güvenli otomobili.
    koltukları superble mondeoyu satın alabilecek konfora sahip.
    Mondeonun yenisi geliyor,superb ise makyajlarla idare ediyor,dizayn olarak S60ın yanına bile yanaşma şansları yok.
    Başka bir arzunuz?

Alıntıları Göster
    mercedes a180

• quote:

Bende hem sedan var hemde station wagon var, ben kabanla gireyim o zaman yatağa.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.