Şimdi Ara

passat mı mondeo mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volvo V40 CC olmaz dimi ? Neyse Şirketin arabası olan modeolardan kullandım araba 290 binde ok gibi fırlıyor ve agresif kullanmama rağmen 6 LT geçmedi yol bilgisayarı.
  • gofret23 G kullanıcısına yanıt
    1,6tdci titanium ses yalıtımı önceki benzinli aracımdan iyi.Performansı ilk hızlanmalarda zayıf ama sonrasında tork kendini hissettiriyor.Şimdilik alışamadığım uzunluğu şehir içi trafikte pratik değil park için falan.Bu arada Volvocu arkadaş Volvonun ne olduğunu sen tv den gördün ben sürdüm rahat ol.Elbette s60 ayrı bir boyut ama ben oparayı kalas gibi düz arabaya vermem yerine gider 3,20d alırım.
  • 508 hiç tavsiye etmem kayınbabamda var. Kendi babamdaki Focus3 den yol tutuşu, içeri aldığı ses olarak 1 gram farkı yok. Güya üst sınıf. Biraz geniş bolca da oyuncak var içinde. Üst sınıf dedin mi ben araçtan Konfor, Yol hissi ve içerideki gürültü kriterleri ararım bunlar 508 de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: gofret23

herkez volvoya kaliteli diyor ama volvo başka arabalarla çarpışan araba oyunu oynasa ezer ama mesela eurocap(yazım yanlışolabilir)da mondeonun volvodan daha güvenlikli olduğu yazıyor araba hasar alır ama vermez volvonun tipi çok güzel ama hiç yakıtlara değinmemişsiniz

ncap'in parasını verenin düdüğü çaldığı bir yer olduğundan,yıldız dağıttığından da haberiniz yok anlaşılan.
    Ncap bitti.Artık IIHS'in testleri var.
    Ve D segmentinde orada 2 araç var adam gibi not alabilen.
    honda Accord ve volvo S60.
    Ha madem ki ncapte mondeo yüksek not almış,bakın bakalım bu C serisine kaç vermişler:

Volkswagen CC yi de vermemek olmaz:

E vermişken Audi A4ü de verelim:

D sınıfının en güvenli aracı S60la bitirelim:

S60ın ortalama yakıt tüketimi de 9 litredir ekleyelim tabi.(benzin)
    dizelde ise 6 7 litre ortalamayla gezersiniz.(mondeo ve superbde de aynı bu rakamlar.)
    Bu arada size de tavsiyem mondeo s60tan sağlamdır falan demeyin bir ortamda,yaklaşık 10 dakika boyunca gülerler.
    Peki neden S60?
    Bir kere premium sınıf araç.
    1. sınıf kaliteye sahip.
    sınıfının en güvenli otomobili.
    koltukları superble mondeoyu satın alabilecek konfora sahip.
    Mondeonun yenisi geliyor,superb ise makyajlarla idare ediyor,dizayn olarak S60ın yanına bile yanaşma şansları yok.
    Başka bir arzunuz?

Abicim araçların hali içler acısı.Kaç km hız ile yapılıyor IHHS testleri ?

• 64

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgs0 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_25295568/mpage_40/key_mondeo/tm.htm burdaki 559. mesaja bakın orda canlı euroncap testi var.Forda herşey derim ama güvensiz demem.
  • Arkadaşlar S60 Mondeo karşılaştırmasını sadece Çarpışma testleri fiyat ve performans üzerinden değil aynı zamanda servis yedek parça işçilik fiyatları ile de yapmak lazım ayrıca volvo, opel, volksvagen gibi araçlar ilerleyen yıllarda birçok elektronik arıza çıkarıyor ve külfeti ağır oluyor prça olayı zor ve pahalı, ama mondeo zaten ford markası avantajı ile hemen piyasasını oluşturuyor, parça sıkıntısı yok yanlış bilmiyorsam servisi 2.0TDCİ' da 20,000km'de yapılıyor, Hemde aşırı elektronik aksam olmadığından dolayı tabiri caizse taş gibi araba 2006 focus ve mondeolara baktığınızda her zaman alıcısıda satıcısıda var çünkü marka güveni ve sert araba olması gerçeği var yoksa araç kiralama firmaları bu kadar eğilmezdi bu araca ayrıca cumhurbaşkanlığı yıllardır bu aracı kullanıyorlarsa bir bildikleri mutlaka vardır diye düşünüyorum.
  • opel insignia 2.0 edition elegance +yeni stil paketi güzel bir seçenek olabilir
  • mhcd kullanıcısına yanıt
    2.0 vergisi çok o yüzden bişey diyemem.
  • emeğiniz için teşekkürler ama o eski kasası 2012 modelleride böyle olmak zorunda değil
  • mondeo kaç model ve volvoya göre +- lerini yazarmısınız?
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    ben burada karşılaştırdım ama gülen bi tek seni gördüm hem volvoyla şahinide kıyaslarım istersem ama nasıl karşılaştracağıma bağlı ben sana seçenek sunuyorum hangisini seçersin diye gülerler diyosun bana söylermisiniz

2012 1.6 tdci selective 20.000km mondeo bide 2006 1.6 premium 100.000km volvo hangisini seçersiniz ?
  • şuan 2008 megane 100 bg en üst donanımlı olanını 42.5 almıştık 100bin km de araç ona göre mondeo nasıl (tabiki iyi ama ne kadar ve hangi bakımdan)

BU YENİ KASA mondeo ile tecrübeleri olan varsa paylaşabilir mi? mesela kaza yaptık su birinkintisinden 100 le geç tim gibi bu fazla extreme oldu galiba (tabi volvo olsa istersen 300 yap normal )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gofret23 -- 26 Eylül 2013; 19:37:52 >

• dizel istiyosun,2012 istiyosun,çiziksiz istiyosun,ondan sonra da 2006 volvodan bahsediyosun.
    Arkadaşım senin bütçen volvoya yetmiyor nokta,tartışma yok karşılaştırırırım yok falanla diye.
    evet arkasındayım lafımın gülerler adama.
  • quote:

dizel istiyosun,2012 istiyosun,çiziksiz istiyosun,ondan sonra da 2006 volvodan bahsediyosun.
    Arkadaşım senin bütçen volvoya yetmiyor nokta,tartışma yok karşılaştırırırım yok falanla diye.
    evet arkasındayım lafımın gülerler adama.

ben hiç gülen görmedim tamam 2006 olur pertli olabilir 300 bin km dahi yapmış olabilir madem bu kadar mükemmel araba volvo nie kendimi aptalca şartlandırıyım ama bi terslik olmaszsa 5yıl binmeyi düşünüyorum 2018 de 2006 araba hadi oda olsun madem mantıklı mı? hem karşılaştırırsın bal gibi volvo ile megane yi bile karşılaştırırsın istersen gülende senin gibi volvo veya bi markaya sabit kafalı adamlar olur...
  • quote:

bal gibi volvo ile megane yi bile karşılaştırırsın istersen gülende senin gibi volvo veya bi markaya sabit kafalı adamlar olur...

neyse,sana laf anlatmak için nefesimi yormayacağım,volvo alamıyorsan mondeo alırsın olay kapanır.
    Ama mondeo veya superb volvonun rakibi değildir bu gerçek değişmez.
    Ha yukarda söyledim,rakibidir diyorsan çıkarsın açarsın konusunu volvo mondeo ve superbin rakibidir dersin,cipsimizi çerezimizi alir izleriz
  • quote:

quote:

bal gibi volvo ile megane yi bile karşılaştırırsın istersen gülende senin gibi volvo veya bi markaya sabit kafalı adamlar olur...

neyse,sana laf anlatmak için nefesimi yormayacağım,volvo alamıyorsan mondeo alırsın olay kapanır.
    Ama mondeo veya superb volvonun rakibi değildir bu gerçek değişmez.
    Ha yukarda söyledim,rakibidir diyorsan çıkarsın açarsın konusunu volvo mondeo ve superbin rakibidir dersin,cipsimizi çerezimizi alir izleriz

hem laf anlatmıcam diyorsun halada laf sokmaya çalışıyorsun 70 milyara bir sürü volvo var gir bak ama eski ve çok km li bide böyle karşılaştır mondeo ile s60 ı

90 bin tlllik bahsettiğin araçla 65 binlik aracı karşılaştırıyosun ikisinide 70 binlik araçlar seviyesine çekelim birde

• quote:

senin derdin dizel arkadaşım,tabi premium araba daha pahalı olacak,kafa mı buluyosun?
  • gofret23 G kullanıcısına yanıt
    İmzamdaki arac 1,6 tdci mondeo çokemnunm.Daha önce 2007 s60 kullandım ondan donanımı fazla performansı s60 kadar iyi olmasada benim beklentilerim uçuk olmadığından karşılıyor.Aradaki fark malzeme kalitesinde bunu daha arabanın anahtarını aldığında anlıyorsun ama bu karşılaştırmada şu bir gerçekki Ford marka olarak Volvonun gerisinde kalır.Burdaki çok bilmişinde duyumlarının bazısı doğru ama araba dünyasında şu an kimin eli kimin cebinde bellide deği o öbürünün motorunu öbürü diğerinin kasasını üretiyor.Türkiye için aynı marka Hindistan'da üretim yaparken İngiltere için Almanya'da yada Japonya'da üretim yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.