Şimdi Ara

Passat neden çok eleştiriliyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
12.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Passat B5, B5.5 ve B6'dan sonra bozdu. En kral Passatlar B5.5 kasa 2005 model Highline olanıdır. Konfor olarak da B5 ve B5.5larda şu anda güncel Bentleylerde kullanılan ön yürüyen sistemi vardır. 6 kollu süspansiyon sisteminden bahsediyorum.

B6'dan sonra Passat, teknik anlamda aşırı bir yenilik içermemekte görselliğe önem vermektedir. Bununla birlikte fiyatları, Insignia, 508, C5 gibi rakiplerinden daha yüksektedir. C5'i bir kenara bırakırsak 508 ve özellikle Insignia'nın yanında Passat etiketinin otomobili değil.

Evet, Passat'ta sürüş pozisyonu, rahatlığı gibi ergonomik konularda sınıf ortalamalarını tutturur ama keşke DSG'de ısrar etmeyip tam otomatik şanzıman kullansa. 2.0 CDTI Insignia aldığım paraya güç ve tork fakiri 1.6 TDI Passat alamıyorum. Çünkü fiyatları çok yüksek. O paraya 1.6 CDTI 136ps Insignia alınır taş gibi AISIN şanzımanıyla da güle oynaya kullanılır.

Opel insignia'daki aisin tam otomatik şanzıman Passat'ta olsa Passat daha fazla satar sanırım. Nedense B8 kasa Passat'ın modeli bana çok güzel geliyor

• En iyi sensen daima eleştirenler olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artıları : Piyasası iyi, al satı kolay, dsg yakıt ve kullanım açısından güzel, sınıfına göre nispeten daha iyi malzemeler

Eksileri: Yürüyen ve süspansiyon kalitesi yerlerde, yol sesi izolasyonu vasat, Dsg bombası, referans araç kabul edildiği ve otomobil dünyasına cahil olanli alıcılar açısından şişirilen piyasası dolayısı ile şişkin fiyat

Makyajlı insignia şanzıman hariç Passattan çok daha iyi araç, Mazda 6 ya girmiyorum bile

• 2005 e kadarki modelleri gerçekten güzeldi ama 2006 da bi fsi çıkardı işi bozdu 2010 da tsi çıktı tamam dedik bu seferde DSG çıktı 2005 ten sonrasını sevmiyorum

• Bana göre passat en sonunda en/boy oranini güncel kasada yaklayabildi. Önceki kasalara bakın boyuna göre dar orantisizdi. Gözü linea gibi tirmalamiyor ve normalde genis ama boyuna göre dardi. Ama guncel kasanın oranı çok iyi.

• Çok kötü bir araba çünkü başlı başına üretim hatası. Bende kullandikca anlayip daha sonra dayanamayip satmıştım. Sebeplerini merak eden varsa sıralarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Çok kötü bir araba çünkü başlı başına üretim hatası. Bende kullandikca anlayip daha sonra dayanamayip satmıştım. Sebeplerini merak eden varsa sıralarım..

Üstad ben merak ettim nedir hatalar?

• Bende merak ettim neymiş bu üretim hataları, eğer aracın sağından dolundan ses geliyordu, rüzgar sesi, kullanım hissi gibi subjektif problemler yaşamışdanız bunlar bu aracı hatalı araç yapmaz, genel sorunu varsa bu sorunu binlerce kişinşn yaşamış olması, bu konuda bir kamuoyu oluşması ( yaşadığınız problemi arkadaşınızın, kuzeninizin vs yaşaması kamuoyu değikdir) gerekiyor, B8 passatan biri 2.0 tdi olmak üzere ailede 3 tane var, birisi ilk çıkan seri ve şu an 120 bin km yi geçti ve oldukça hunharca kullanıldı, benim B8 10 bini geçti, diperi tsi olan acemi sürücü elinde bu araçların hiç birinde kusur yok, herhangi bir problem için servise gitmediler, ayrıca passat forum web sitesinide yıllardır takip ederim oradada ufak tefek tıkırtı,vb gibi her araçta olabilecek problemler hariç bir problem genel olarak yaşanmadı

• 1.6 tdi dsg comfort(bos sayilur) 160.000 yerine 120-125 olsa elestirilmezde 160 bine bos araba olmamali

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Sevilmeyen eleştrilen Doğuş ve DSG dir..Passat iyi araç neden sevilmesin ki?

sizinle aynı fikirdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Passat B5, B5.5 ve B6'dan sonra bozdu. En kral Passatlar B5.5 kasa 2005 model Highline olanıdır. Konfor olarak da B5 ve B5.5larda şu anda güncel Bentleylerde kullanılan ön yürüyen sistemi vardır. 6 kollu süspansiyon sisteminden bahsediyorum.

B6'dan sonra Passat, teknik anlamda aşırı bir yenilik içermemekte görselliğe önem vermektedir. Bununla birlikte fiyatları, Insignia, 508, C5 gibi rakiplerinden daha yüksektedir. C5'i bir kenara bırakırsak 508 ve özellikle Insignia'nın yanında Passat etiketinin otomobili değil.

Evet, Passat'ta sürüş pozisyonu, rahatlığı gibi ergonomik konularda sınıf ortalamalarını tutturur ama keşke DSG'de ısrar etmeyip tam otomatik şanzıman kullansa. 2.0 CDTI Insignia aldığım paraya güç ve tork fakiri 1.6 TDI Passat alamıyorum. Çünkü fiyatları çok yüksek. O paraya 1.6 CDTI 136ps Insignia alınır taş gibi AISIN şanzımanıyla da güle oynaya kullanılır.

2.0 CDTI Insignia ikinci elde F/P kralı hocam gerçekten çok iyi seçim yapmışsın.160-170 bin TL lik Passat'ların içinden geçer bunu tam otomatik kaya gibi şanzıman ıyla yaparsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Passat kronik sorunları fazlaca olan fakat genel toplamda hele ki Türkiye'deki algısı düşünülürse alınası bir otomobil. D segmenti araç bakıyor olsam büyük ihtimalle ben de Passat alırım şu an.

Bu araçla ilgili asıl sevilmeyen şey şakşakçıları. Adam bir eleştiri görünce çıldırıyor ya, gözü dönmüş şekilde saldırıya geçiyor. Bu kadar mı karakter kıtlığı var bu insanların anlamıyorum ki. Sen müşterisin arkadaş, her zaman haklısın, velinimetsin. Neden yani üretici sana ne verirse lütuf gözüyle bakıyorsun? Korkma lan sen de eleştir bişey olmaz valla. Sen de eleştirirsen yeni kasada daha iyi bi otomobile binecek olan sensin.

Ama yok, bunlar gider sadece diğer markaları "çöp, leş, ıyy, alsan evlat olur" şeklinde eleştirir, dağarcık bu kadar çünkü. Kendi markasına eleştiri gelince de "saygı duymak zorundasın :(((" derler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sahiplerınden çok abartılıyor olması ,
    eleştırilmesi için yeterlı bir nedendir
  • daha ucuza talisman var ve sen bile aradaki farka hayret edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayzer75

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Çok kötü bir araba çünkü başlı başına üretim hatası. Bende kullandikca anlayip daha sonra dayanamayip satmıştım. Sebeplerini merak eden varsa sıralarım..

Üstad ben merak ettim nedir hatalar?

burada

http://www.passatturkiye.com/uye-resimleri/15142-b8-passattan-f10-520i-ye-gecis-surecim.html

• Eleştiren kitlenin kıçında donu olduğunu bile sanmıyorum.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Birilerini ve/veya birşeyleri eleştirebilmek için illa ki zengin olmak mı gerekir? Ya da en basitinden bir örnek verirsek, Clio ya binen bir arkadaş Passat'ı eleştiremez mi? Bal gibi de eleştirir elbette..Ancak,''benim Clio ,Passat tan üstün yahu'' gibi bir fikir açıklarsa komik olur..Ayrıca Passat da çok zengin arabası filan değil abartmamak gerekir..Hiç arabası olmayan birinin de her türlü araba hakkında bilgi ve fikir edinme ve bunlara dayanarak görüş ifade etme özgürlüğü vardır
  • Passat neden çok eleştiriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Birilerini ve/veya birşeyleri eleştirebilmek için illa ki zengin olmak mı gerekir? Ya da en basitinden bir örnek verirsek, Clio ya binen bir arkadaş Passat'ı eleştiremez mi? Bal gibi de eleştirir elbette..Ancak,''benim Clio ,Passat tan üstün yahu'' gibi bir fikir açıklarsa komik olur..Ayrıca Passat da çok zengin arabası filan değil abartmamak gerekir..Hiç arabası olmayan birinin de her türlü araba hakkında bilgi ve fikir edinme ve bunlara dayanarak görüş ifade etme özgürlüğü vardır

Eleştirmek başka, laf olsun diye abuk subuk yorum yazmak başka. İlk grup için lafım yok lakin ikinci grubu kimse ciddiye almıyor.
  • passagami etkisinden dolayı eleştiriliyordur... Passat neden çok eleştiriliyor ? Passat neden çok eleştiriliyor ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.