Şimdi Ara

Passat neden çok eleştiriliyor ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
12.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Sınıfında lider sebebi bu. D sınıfında standartları Volkswagen Passat belirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Eleştiren kitlenin kıçında donu olduğunu bile sanmıyorum.

Çok basit bir düşünce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Çok basit bir düşünce

Gerçek olan bu kusura bakmasın kimse.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    bir VAGBot'tan inciler... sen kamuflaj desenli giyde farklı ol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

bir VAGBot'tan inciler... sen kamuflaj desenli giyde farklı ol...

• quote:

quote:

quote:

Çok basit bir düşünce

Gerçek olan bu kusura bakmasın kimse.

Gerçek felan değil Passat lüks bir araçta değil orta halli her Türk ailesi eve bir tane Passat alabilir.Alamasa ve giymeye donu bile olmasa bu onun eleştirmesine engel teşkil etmez araştırma yapmış bilgi sahibi ise pek tabi eleştirebilir.Söz konusu 300-400 bin Liralık BMW 5 veya Mercedes E değil netiecede..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben size rakamlarla konuşayım. Tüm dünyada 190 bin küsür passat satılırken ülkemizde 30 bin küsür civarı satmıştır. Yani dünyada passat satislarinin yüzde 20ye yakını ulkemizde. Sonuç mu biz arabadan anlamiyoruz. Benim 1.6 dsg dizel highline var bin pismanim vallahi billahi bin.pişmanım keske 3.20 ed alsaydim. Bunu her platformda soylecegim kimseye aldirmicam bu arabayi düşüneni vazgecirecegim. Almayin ya almayin. Her tarafı gacur gucur ses yapiyo. Bin km olmadi 2bin olmadi 5bin olmadi 10bin km de o sesleri duyacaksınız arkadaşım. Dsg ye gelince araba titreme yapacak korkcaksin hep aklinda acaba ariza vercek mi diceksin. 150 km hizda giderken arkaya ilk kez oturan arkadasin sagina soluna bakacak camlari kontrol edecek,. Sen noldu hacı diceksin, cam mı açık dicek moraliniz bozulacak çaktırmayacaksiniz. Vs. Vs. Vs. Al gör dene 3 - 4 ay sonra satacaksin. Al bu.ekran görüntüsünü. İçiniz icinizi yiyecek ama is isten gecmis olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Passat'a oldukça sert eleştiriler yapmış. Yazıyı okuyunca passat'ta bu kadar sıkıntı olmasına şaşırdım. Vw premium degil diyenler haklı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: kayzer75

Passat'a oldukça sert eleştiriler yapmış. Yazıyı okuyunca passat'ta bu kadar sıkıntı olmasına şaşırdım. Vw premium degil diyenler haklı sanırım

Zaten degil hocam, audi premium.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Passat B5, B5.5 ve B6'dan sonra bozdu. En kral Passatlar B5.5 kasa 2005 model Highline olanıdır. Konfor olarak da B5 ve B5.5larda şu anda güncel Bentleylerde kullanılan ön yürüyen sistemi vardır. 6 kollu süspansiyon sisteminden bahsediyorum.

B6'dan sonra Passat, teknik anlamda aşırı bir yenilik içermemekte görselliğe önem vermektedir. Bununla birlikte fiyatları, Insignia, 508, C5 gibi rakiplerinden daha yüksektedir. C5'i bir kenara bırakırsak 508 ve özellikle Insignia'nın yanında Passat etiketinin otomobili değil.

Evet, Passat'ta sürüş pozisyonu, rahatlığı gibi ergonomik konularda sınıf ortalamalarını tutturur ama keşke DSG'de ısrar etmeyip tam otomatik şanzıman kullansa. 2.0 CDTI Insignia aldığım paraya güç ve tork fakiri 1.6 TDI Passat alamıyorum. Çünkü fiyatları çok yüksek. O paraya 1.6 CDTI 136ps Insignia alınır taş gibi AISIN şanzımanıyla da güle oynaya kullanılır.

Opel insignia'daki aisin tam otomatik şanzıman Passat'ta olsa Passat daha fazla satar sanırım. Nedense B8 kasa Passat'ın modeli bana çok güzel geliyor

Aynen :) Aisin ya fa ZF. Önemli olan ortada fiziki kavramanın olmadığı sisteme geçmek. CVT'de de ilk kalkışta bir kavrama ünitesi var. Onun da bir ömrü vardır elbet ama çift kavramalılardan çok daha uzun olduğu kesin :)

B8 Passat estetik olarak zaten çok güzel bir araç. Hele ki Highline donanımlı ve Nar Kırmızısı olanına dönüp dönüp bakıyorum :)

Sonra Cosmo Insignia görüyorum. Fikrim değişiyor :) Kendi aracım Edition Elegance olduğu için Comfortline Passatları kendime rakip olarak görüyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Passat B5, B5.5 ve B6'dan sonra bozdu. En kral Passatlar B5.5 kasa 2005 model Highline olanıdır. Konfor olarak da B5 ve B5.5larda şu anda güncel Bentleylerde kullanılan ön yürüyen sistemi vardır. 6 kollu süspansiyon sisteminden bahsediyorum.

B6'dan sonra Passat, teknik anlamda aşırı bir yenilik içermemekte görselliğe önem vermektedir. Bununla birlikte fiyatları, Insignia, 508, C5 gibi rakiplerinden daha yüksektedir. C5'i bir kenara bırakırsak 508 ve özellikle Insignia'nın yanında Passat etiketinin otomobili değil.

Evet, Passat'ta sürüş pozisyonu, rahatlığı gibi ergonomik konularda sınıf ortalamalarını tutturur ama keşke DSG'de ısrar etmeyip tam otomatik şanzıman kullansa. 2.0 CDTI Insignia aldığım paraya güç ve tork fakiri 1.6 TDI Passat alamıyorum. Çünkü fiyatları çok yüksek. O paraya 1.6 CDTI 136ps Insignia alınır taş gibi AISIN şanzımanıyla da güle oynaya kullanılır.

2.0 CDTI Insignia ikinci elde F/P kralı hocam gerçekten çok iyi seçim yapmışsın.160-170 bin TL lik Passat'ların içinden geçer bunu tam otomatik kaya gibi şanzıman ıyla yaparsın.

Maalesef bunu gel de VW severlere anlat :)

İmzamdaki B5 Passat'ın haricinde 2007 model Jettamız var. Yaklaşık 140 bin km'dir aktif kullanıyoruz. Volkswagen'in ne kadar özensiz bir marka olduğunu MK6 Jetta, B7 Passat ve sonrasında gördüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Audi premium tamamda, Audi'nin VW'la çok fazla ortak parça içermesi, hem de kronik problemli dsg şanzıman versiyonları kullanması nedeniyle Mercedes & BMW'ye göre daha düşük kaliteli algısı oluyor bende.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Audi premium tamamda, Audi'nin VW'la çok fazla ortak parça içermesi, hem de kronik problemli dsg şanzıman versiyonları kullanması nedeniyle Mercedes & BMW'ye göre daha düşük kaliteli algısı oluyor bende.

mantıklı düşünmüşsünüz

• Koca bir balon ve severleri yaratıyor bu balonu.
    Volkswagen kullanmasak inanacağız
  • Passat denen nımıssızın dış tasarımı çok hoş bence ama trafikte görünce gözümü alamıyorum
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Hehe 1.6 motor 250 tork 2017 passat 120 bandinda geziyor 120 ye bulursan haber et de bmw den şaşayım

Bu arabanin ismi var cismi degil

• toshirope T kullanıcısına yanıt
    yani yorum bile yazmıyorum konudan bi haber olduğun belli
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Cok zaman bulamiyorum uzgunum

• quote:

Orijinalden alıntı: elensar

Passat ve golf şuan için kesinlikle parasını hakedecek bir araç değildir. Geçen seneye nazaran fiyat artışını göz önünde bulundurursak verilen paraya ikinci el mercedes alınır, Bmw alınır ama wolkswagen alınaz. DSG sorunu zaten bilinen bir gerçek. Fanatiklik yapmaya gerek yok eğri oturup doğru konuşalım.

rakiplerinden pahalı olmasına rağmen türkiye'nin ve avrupa'nın açık ara en çok satan d sınıfı aracı passat ve bu araç fiyatını haketmiyor ha? bir akıllı bu forumdaki üç-beş mazdacı opelci zevat, bütün avrupa, türkiye salak.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Fark ettiyseniz Türkiye'de yaşıyoruz ve Passat'ın Golf'ün fiyatları belli, Avrupa ile Türkiye'yi karşılaştırmak saçma. Avrupa'da satabilir doğrudur, fiyatına göre güzel araçtır fakat Türkiye'de Passat'ın satılmasının bence sebebi hype. Fiyatlar aynı olsaydı böyle bir yorum yapma gereği bile duymazdım ama maalesef bu durum böyle. Kimseyi salak yerine koyduğum yok üslubunuza dikkat edin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.