Şimdi Ara

Passat siparişi veriyorum... 1.6 TDi (475 bin TL fiyat aldım) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
22.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 475.000 TL'yi bir metal parçasına yatırmak çok akıllıca helal olsun üstelik avrupa'da 50 60 bin birime satılan arabaya 475 bin vermek akıl işi değil. Bunun yerine daire dükkan almak daha mantıklı en azından getirisi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata daha iyisi yok helal olsun doğru karar

• Ötv ve kdv kısmına bakarak ülkemizin hali daha iyi yorumlanamazdı herhalde
  • Konu fake kimsenin 475 bine passat alacağına ihtimal vermiyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 475 bin tane 1 TL madeni para alın yapıştırın araba yapın daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

475 bine uyuduruk bassat almak

Ben hep diyorum bizim türk insanımızda zevk yok diye , ben olsam 200 bine full Talisman alır diğer 200 bin ile 1+1 ev alır gelen kirayla yakıt masrafını karşılardım ama malesef herkes benim gibi dusunemiyor

Yazıklar olsun sizin gibi insanada gidip hain Almanlara hala daha para kazandırıyorsunuz ya ne diyeyim!
    Almanlardan ne istiyorsunda hain oldular ? Adamlar çalışıyor türk insanı gibi tembel değiller, hak ediyorlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F9BF2C01

200bine nerede ev alıyorsun?

Alıntıları Göster
    Türkiye İstanbul'dan veya Nişantaşı'ndan ibaret değil.
    https://www.sahibinden.com/kategori/emlak-konut Şöyle bir site var tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 9 Eylül 2018; 20:22:42 >

• dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Konudaki en mantıklı cevap olmuş. Audi bile kiralanır bu paraya (12 ay)

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    Çok zeki arkadaşım düzgün bir ev ne kadardan başlıyor? boş boş konuşmayı ne çok seviyorsunuz ya

• İnanan var şaka gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F9BF2C01

Çok zeki arkadaşım düzgün bir ev ne kadardan başlıyor? boş boş konuşmayı ne çok seviyorsunuz ya
    Alıntıladığınız mesajı okuduğunuza emin misiniz?

Amaç evin içine oturmak değil alıp kiraya vermek, gereken araştırma yapılırsa ve fiyat cazip olursa kiracı bulmak zor bir şey değil. 1+1 demiş zaten geniş aile oturmayacak. Ayrıca yaşadığınız şehirde satın alınmak zorunda değil. Herhangi bir anadolu şehrinde alınıp araç masraflarına kaynak oluşturulabilir.

Konu troll muhtemelen de gerçek olduğunu düşünürsek bu ev+araba işi bile daha mantıklı bu fiyata Passat almaktan.

Bence boş boş konuşan ben değilim ama en azından 2 dk. ayırıp Google araması yapmaktan aciz olan bir başkası olabilir.

Düzgün ev tanımınızı ve yaşadığınız şehri bilmediğimden onlarca link atabileceğim halde uğraşmaya değmez. Hepsine bir kulp bulunabilir illa ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 9 Eylül 2018; 20:42:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Dağ başında "DSG ısındı" hatasıyla karşılaşmaktan iyidir.

• Allah akıl fikir versin.
  • 1.6 bas sata 475 bin tl vermek nedir yav bu millet çıldırmış passatla rolls royce falan diyor koy faize gelen parayla bile araba alınır 75k sını peşinat yap git bmw 1al taksitle 2 senede ödersin paranın faiziyle ultra bir fark da olmaz bas satla hem de 400k cebinde kalır bu para bu araca bağlanmaz

• Trollse trajik değilse daha trajik

• Kalitesiz trollllll

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler aynı arabayı almanya ve amerika'da konfügüresyon ettim birinde 45 bin Euro diğerinde 40 bin Dolar çıktı..

45 x 7.5 = 333 bin TL...

Tamı tamına 100 KÜSÜR BİN TL daha uyguna aldım yani. Yapılan yorumlara sadece gülüyorum herkeze iyi forumlar!...
    Demeye çalıştığım da şu. Etrafta çok emlak var. Doğru dürüst evler 1+1 dediğimiz bile 250binden başlıyor. Gidip şehre uzak yerden alırsan kiraya vermekte zor. Elden çıkarmakta.. bahsettiğim şey; arz çok talep az. Zarar etmek olası yani.

Onun yerine o paraya gidip adam akıllı ev alıp kiraya vermek daha mantıklı :)

Konu troll olsa da münakaşa ediyoruz zarar gelmez.

Köyden arsa alırsın anca 200bine sen neyin kafasını yaşıyon acaba?
  • Passat'a 475 bin verende ilk defa görüyorum. Arabanın motoruna baksam 1.6 değer mi ki :D
    Arteon belki olabilirdi ama illa kalite istersen 2012 -2010 model audi a8 alırsın long model üstüne parada kalır.
    Eşeğe altın semer vursalar, eşek yine eşektir. Değişen bişey olmaz. İki üç tasarım farkı için değmez.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.