Şimdi Ara

Passat siparişi veriyorum... 1.6 TDi (475 bin TL fiyat aldım) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
22.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shockwave23

Of o para bende olsa Lada Samara çiftliği kurardim rüya gibi lan of
    Ben de arabamın her renginden alırdım. Kıyafet rengime göre araba seçerdim.
  • okuyordum mini sürüm 1 2 sayfa oldu , sonra vay amk parası demişim Kendi kendime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    Gaziantepte 200 e 2+1 ev alıyorsun. 1.200. 1.300 e kiraya çok rahat veriyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Aslanım benim. Fiyat uygun, araç şahane.

Bu arada ilgilenirsen elimde çok güzel bir köprü var, para basarsın. Özelden ulaş, sadece böyle ince zevkleri olan birine satabilirim.

• Vito Scaletta1994 kullanıcısına yanıt
    11 senelik araba. Araba eşek olmuş daha nasıl 100 bin diyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • clio 100binden başlıyor. bassad 500. hayat ne kadar da güzel ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 10 Eylül 2018; 12:41:21 >
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    İnterRail ile 2 senedir kamp yaparak geziyorum. Yaklaşık 20-25 farklı ilde sadece çadır kurmuşumdur. Cesaretle falan bir alakası yok. İmkanın varsa gezip görmeyi seviyorsan gider gezersin. Herkesin kendi düşüncesi çok derine indirmeye gerek yok. Dediğin gibi ben emlah sitelerine bakmayan cahil olayım konu kapansın
  • 1.6 tdi passat ve 475 bin tl peki :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Bayide ki arkadaşlarda ciddiye almamış ki siteye yönlendirmişler
    Burdaki arkadaşlarda ciddiye almışlar ki ha bire yorum yazmışlar :))))

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    pardon özür dileri ya hocam iyi misiniz ben satmıyorum arabayı alıcıyım denebilir sadece. İlanı gördüm sahibinden de nasıl diye arkadasa sormak için attım. Tepkinizden anladıgım kadarı ile çok yüksek fiyat çekmişler arabaya
  • Passat alıcagına git AUDİ al kral gibi bin VW değmez.
  • Vito Scaletta1994 kullanıcısına yanıt
    Satıcısın diye demedim zaten yanlış anlamayın. 100 bine alınır mı demek istedim. Şahsen ben yakınımın ya da bir dostumun almasını istemem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten mi ya 500 bin tl ye artık orta sınıf bir araba mı alınabiliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwood0

İnterRail ile 2 senedir kamp yaparak geziyorum. Yaklaşık 20-25 farklı ilde sadece çadır kurmuşumdur. Cesaretle falan bir alakası yok. İmkanın varsa gezip görmeyi seviyorsan gider gezersin. Herkesin kendi düşüncesi çok derine indirmeye gerek yok. Dediğin gibi ben emlah sitelerine bakmayan cahil olayım konu kapansın
    Bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Gaziantepte 200 e 2+1 ev alıyorsun. 1.200. 1.300 e kiraya çok rahat veriyorsun
    Bilgi için teşekkürler. En sık gittiğim şehirlerden biri ve o fiyatlara internette ev buldum ama nezih yerleri nereler tam olarak bilmediğim için örnek vermedim.
  • Bu yaz arkadaşım çoluk çocuk yaz tatilllerini yaparken DSG den gelen CAAAAAART sesiyle tatilleri yarıda kaldı, bilmedikleri etmedikleri antalyada mahsur kaldılar resmen, 70 bindeki arabaya 18 bin TL cik masraf çıkardı vw... aman diyim DSG için iyi düşünün.
  • Yil olmus 2018 hala 1.6 Dizel arabaya para baglayan var. Turkiye de yasayan adamin 1.6 ile isi olur mu hic?
    2.0 alin, Benzinli alin, eletkrikli alin ama 1.6 hele hele dizel kesinlikle almayin. Kendinizi dusunmuyorsunuz bari dogayi, cevreyi ve geleceginizi hatta cocuklarinizi dusunun. Onlara kirli bir dunya birakmak istemezsiniz !...

:)
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • aynı fiyata çok daha kaliteli bir mercedes alabilirdin.
    veya taş gibi volvo'un iyi bir modelini.
    dünyanın en zengin bile olsam hiç bir arabaya o kadar para vermem ayrıca...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.