Şimdi Ara

Passat siparişi veriyorum... 1.6 TDi (475 bin TL fiyat aldım) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
22.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 475 bin lira para verceksin ve dizel araba alcaksin bana ters

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git ev al, önümüz kış. Sokakta bir tarafın donmasın.
  • Adam bildiğin trolluyor millette inanıp cevap veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Megane ile Talismanın sınıfını bilmiyorlar heralde yanlış bi kıyaslama yaptınız da arkadaşlar ona göre. Segment farkı diyorum hani...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    Şimdi senin 1000 liran var. Bir istediğin şeyin de iki modeli var. 50 kuruşluk olanı mı alırsın 1 liralık olanı mı? Öyle düşün zenginlik işte

• Kendine arteon al bari Passat siparişi veriyorum... 1.6 TDi (475 bin TL fiyat aldım)

• Hocam hayırlı olsun. İmkanınız varsa istediğiniz arabaya isterseniz 10 milyon verin. Sonuçta para sizin,kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Güle güle kullanın
  • gerçek sanmışlar
  • Inşallah trolldür

• Harbi yazık ya o paraya bmw m5 e60, m3 e92 daha neler neler alırsın. sen bu arabaya 475 bin tl ver yolda giderken millet bakmasın bile :/

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Enayi mi yok hocam passata o parayı verecek. 365 bin tl ye e92 m3 aldım. Passatla farkını sen bilirsin merkezde gaza dokunuyorum yaşlı amcalar bile durup seyrediyor bide passata bak klasik öğretmen aracı türkiyede inandıramazsın kimseye o araca 475 bin verdiğine

• 475k vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: e92v8

Enayi mi yok hocam passata o parayı verecek. 365 bin tl ye e92 m3 aldım. Passatla farkını sen bilirsin merkezde gaza dokunuyorum yaşlı amcalar bile durup seyrediyor bide passata bak klasik öğretmen aracı türkiyede inandıramazsın kimseye o araca 475 bin verdiğine
    Hocam konu troll zaten

• Tuvalet kağıdı istifle seneye dolar 15₺ya çıkınca köşe olursun.

Koskoca TC oldu WC yazıklar olsun

• e92v8 kullanıcısına yanıt
    Bana bir tane öğretmen göster b8 passatla dolaşan

• Bu çöpe bunun yarısı kadar verilmez.

• Mükemmel fiyat. Özellikle vergi kısmı beni üffff.

Amerikan 475 bine biraz daha koyup ford gt alır 505k para birimine. 121k (başlangıç) ya Corvette ZR1. Ne biliyim 100k ya Cayman S. Burada Passat'a 475k. Kimsenin de görünce kafasını çevirdiği dikkat ettiği bir araba bile değil yani.

Bir ürüne %78 vergi ödeyip sesini çıkarmayan başka bir ülke daha var mıdır acaba merak ediyorum.

Özetle, almayın ötv olan şeyleri protesto edin bir yıl ya da ne kadar gerekiyorsa ötv kalksın.
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Öğretmende var belediyede yazı işlerinde olan akrabamda var pasaat b8 ikinci el kullanıyolar 150-170 bin tl bu aracın ederi 475 bin vermek gerçek enayilik kardeşim. 150 bine b8 al bide bu adam gelsin aynı yoldan geçin millet aynı araba der hiçbiri demez diğeri arabaya 475 bin tl verdi diye. Ben diyorum ya bmw e92 m3 kullanıyorum gel yanıma a dan z ye her yanıyla bu araçtan aşırı bir şekilde üstün. 350 bin tl hem. Araç 420 beygir gücünde yoldan geçerken havası yeter passat nedir ki o parayı veresin??

• e92v8 kullanıcısına yanıt
    Millet hava için araba almıyor. Rahatlık için ailesi için alıyor. Ekonomi için alıyor. Parça ucuzluğu için alıyor. Sen hava atmaya devam et

• nacker kullanıcısına yanıt
    Bu kadar para verip dag basina gitmem abi sahin alir onla giderim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.