Şimdi Ara

Passat siparişi veriyorum... 1.6 TDi (475 bin TL fiyat aldım) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
22.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-1F9BF2C01

Demeye çalıştığım da şu. Etrafta çok emlak var. Doğru dürüst evler 1+1 dediğimiz bile 250binden başlıyor. Gidip şehre uzak yerden alırsan kiraya vermekte zor. Elden çıkarmakta.. bahsettiğim şey; arz çok talep az. Zarar etmek olası yani.

Onun yerine o paraya gidip adam akıllı ev alıp kiraya vermek daha mantıklı :)

Konu troll olsa da münakaşa ediyoruz zarar gelmez.
    İşte demek istediğim o, yaşadığınız yeri tüm Türkiye'ye genellediğiniz için böyle düşünüyorsunuz.

Şu an baktım tekrar, yaşadığım yerde ana yol kenarında (ıssız bir yer değil her türlü iş yeri ve sosyal alan var ve buna rağmen nezih bir yer) kiralansa havada kapılacak bir ev tam olarak 200.000 TL ve burada kiralar 700-1200 lira arasında değişiyor eve göre (700-800 olan evler bakımsız ve muhtemelen beğenmeyeceğiniz evler).

Ev tahminimce net 160m2 civarı ve 3+1.

İlla link atmama gerek yok gezip gördüğünüz herhangi bir Anadolu şehrinde yaşanır dediğiniz bir mahalleye bakın benzer fiyatlar bulabilirsiniz.

Bu fiyata İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya gibi şehirlerde "adam akıllı" ev bulmanın ne kadar imkansız olduğunun farkındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 9 Eylül 2018; 21:27:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwood0

Köyden arsa alırsın anca 200bine sen neyin kafasını yaşıyon acaba?
    Passat siparişi veriyorum... 1.6 TDi (475 bin TL fiyat aldım)

Lütfen kafanızı İstanbul'un azıcık dışına çıkarın.

Lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 9 Eylül 2018; 21:29:6 >
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    İstanbul da yaşıyor olmam İstanbul dışına çıkmıyor olmam mı demek? Emin ol senin gezmediğin kadar yer gezdim ben bir kere o laf cambazlığını geçelim. Ben her sene bütün bayramları köyümde geçiren biriyim. Şimdi sen onuda İstanbula vurursun çünkü başka bir şey bildiğini sanmıyorum. Neyse Her bayram Kayserideyim ben. 60cm taş duvarlı evlerin bile artık uçup gittiğinide biliyorum. 200bine ev bulursun ama o eve gidip ailenle yaşayabilecek g.t var mı bunu sorgula diyorum. 30 yıllık binalar yada tinerci, balici semtlerinde takılırsın tabi ölmezsen
  • Vay be 400 bin tl. Küsüratı hariç. Güzel ülkem be kimisi 400 bin tl ye araç alır, kimiside açlık sınırının altında ailesini geçindirir. Fark her geçen gün açılıyor, uçurumu geçti artık. Hayırlı uğurlu olsun, rabbim kaza bela yaşatmasın inşallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aksesuarlı fiyatla toplam fiyat arasına bakıyorum sadece. bu kadar mı vergi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwood0

İstanbul da yaşıyor olmam İstanbul dışına çıkmıyor olmam mı demek? Emin ol senin gezmediğin kadar yer gezdim ben bir kere o laf cambazlığını geçelim. Ben her sene bütün bayramları köyümde geçiren biriyim. Şimdi sen onuda İstanbula vurursun çünkü başka bir şey bildiğini sanmıyorum. Neyse Her bayram Kayserideyim ben. 60cm taş duvarlı evlerin bile artık uçup gittiğinide biliyorum. 200bine ev bulursun ama o eve gidip ailenle yaşayabilecek g.t var mı bunu sorgula diyorum. 30 yıllık binalar yada tinerci, balici semtlerinde takılırsın tabi ölmezsen
    Ekseriyetle orada ve diğer büyükşehirlerde yaşayanlar böyle genellemelere vuruyorlar işi ben de atarlı yorumunuzdan bunu çıkardım 5 dk. emlak sitelerine bakmadığınız için.

Şimdi gerçi bu genellemen dolayısıyla kim bilir nasıl bir yer hayal edeceksin ama K. Maraş'ta değeri 200 binden bile düşük bir evde balici tinerci ya da içip içip çığıran serseri olmayan, birçok okul, park, devlet bürosu, market, restoran, kafe gibi mekanları kolayca bulabileceğin yerde ortalama bir evde oturuluyor.

Kayseriyi henüz ziyaret edemedim ama birkaç Kayserili arkadaşımdan duyduğum üzere çevre şehirlere göre metropol gibi kalan bir yer (Adana hariç muhtemelen). Zaten dediğim şu İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Konya, Eskişehir, Antalya vs. bu tür şehirleri geçeceksin. Ben de iddia etmiyorum buralarda 200 bin ve altına satın alıp araba parasını karşılayacak bir kira isteyebileceğin herhangi bir ev.

Bu arada neden benim gezmediğim kadar yer gezdiğinize bu kadar eminsiniz neredeyse herkesin anonim olduğu yerde bu kadar cesaret absürt değil mi? Ya da ne yarıştırmaya çalışıyoruz anlamış değilim. Her şehri gezip kamp mı atıyorsunuz, uzun yol bisikletçisi misiniz, tır şoförü müsünüz yoksa gezi programı sunucusu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 9 Eylül 2018; 22:2:18 >

• Herkes yerine herkez yazan birinin konu açması ve saçma sapan 8 sayfa(mobil için) haline gelmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşinize karışmak gibi olmasın ama bide şuna bakın o paraya bunu alınması daha mantıklı sanki

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2017-boyasiz-18.000-km-5.20xd-borusan-ekranli-anahtar-plusvakum-603564877/detay
  • çöp
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Dağ başı serin olur, dsg ısınmaz.
  • Kaç tl kaç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşsiz misin ?
  • Arabayı üretenden daha çok kazanıyor Türkiyem.. Ayakta alkışlıyorum.

• Ucuzken al tabi eur 15 olunca bütçen zorlanır

• Bende passat alacam . Hangi site bu

hocam şu araba nasıl 75 bin e var mı piyasada bunlardan harbi yavhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-s80-v8-vip-lpg-li-4x4-474976428/detay
  • Vito Scaletta1994 kullanıcısına yanıt
    Araba fena durmuyor ama ben olsam LPG 'li almazdım. Aslan besleyen yemini düşünmez misali. LPG bu aracın motoruna biraz hakaret gibi olur bence.

Valla piyasa uçmuş gitmiş. Bu sene başında baktığımda 70-80e temizlerinden alınıyordu. Hatta bir tane 300 küsür bin km'li vardı ve 60 bin lira mı neydi.

S80 güzel arabadır. Sade, şık, basit, kullanışlı ve gemi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 10 Eylül 2018; 0:43:8 >
    bu bizim para da adam olur mu bilmem ya tl değersizleştikçe bu senenin sonunda bu adama bile hak verebiliriz. öyle gözüküyor
  • Of o para bende olsa Lada Samara çiftliği kurardim rüya gibi lan of

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim nasıl yorum yapılıyor ya herkes ikinci el araba öneriyor 0 km full araba diyorum millet sahibinden ilanlar gösteriyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.