arkadaşlar benim 98 modelpassat aracım çekişi düşük diye özel servise götürdüm turbo temizlenecek dediler temizlendi takıldktan sonra araç 140 dan sonra kesme yapmaya başladı.turbo basıncı yüksekti bir tane vida gibi bişi var onu cevirerek basıncını düşürdüler(2500 ten 1900 lara çektiler..normalken 1900 du) ama araç kesme yapmaya devam etti.hava akış metre,n75,bi kaç sensörü yenisiyle değiştirdik turbo hortumlarını değiştirdik ama sorun düzelmedi.daha sonra turbo değişicek dediler.aracın turbosu şu anda hiç basınc üretmiyor bilgisayara taktığımızda hiç basınc göstermiyor.turbodan ıslık sesine benzer ses geliyor ama eskiden olduğu gibi.turboda açmıyor zaten araba kağnı gibi.acaba basınc ayarında mı bi sıkıntı oldu ayarlayamadılar yoksa gerçekten turbo mu değişmesi gerekicek bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum. (birde o basıncı ayarladıkları vida nerdedir?ben değiştirebilirmiyim basınıcı o şekilde?
Sanırım turbonuz ömrünü tamalamış değiştirmeside çok maliyetli diye biliyorum size naciz tavsiyem dizel pompa ve turbo ustalarını araştırınız çünkü gerçekten maliyetli bir parça