Bildirim
passat variant 105bg 1.6 tdi yada skoda yeti 2.0tdi 4x4 170bg
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
aslında almanız gereken yeti fakat passat öyle bir araba oldu ki durduğu yerde değerleniyor kısaca gönül yeti, mantık passat. gönlünüzün sesi dinleyin derim fakat passat türkiyede apayrı bir araba olmuş. bilmem düşüncelerimi anlatabildim mi... -
evet bende şuanda 99 passat kullanıyorum ilk sahibiyim ,aynı fikirdeyiz, yeti sanki dar ve içi küçükmü?Hiç binmedim deneme sürüşü şart. -
Yetinin tasarimini hic begenmiyorum
Passat bir nebze daha guzel. Ve daha mantikli.
Bence passat. -
Benzinlisini kullandım ki çok rahat bir sürüşü vardı yetinin.
Ne dengesizce salınıyor ne de huzursuz ediyor insanı.
İç mekan olarak gerçekten çok geniş.Yalnızca kapuçino beji ve 1inç lik jant alırsanız araç gerçekten çok güzel olup orantılar yerine geliyor. -
jant derken 17 inçmi demek istediniz. -
? -
B5 passat candır.Kaç km de acaba aracınız? -
Can ne kelime 150000km -
Sıfır araba fiyatları dövizle birlikte fırladı.2.0 4x4 140bg dsg yeti 70 den 80 çıktı.ben en iyisi b5 tdi passatima binmeye devam edeyim. -
Hocam bahsettiğin modeli hatırı sayılır derecedir kullanıyorum, mukayase etmen bile hata eğer binmek için alıyorsan kesinlikle Yeti..! Git bir test sürüşü yap ne demek istediğimi anlayacaksın..! -
quote:
Orijinalden alıntı: 1umr1
Can ne kelime 150000km
Daha yeniymiş bence binmeye devam edin. -
quote:
Orijinalden alıntı: think of idea
Hocam bahsettiğin modeli hatırı sayılır derecedir kullanıyorum, mukayase etmen bile hata eğer binmek için alıyorsan kesinlikle Yeti..! Git bir test sürüşü yap ne demek istediğimi anlayacaksın..!
Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
quote:
Can ne kelime 150000km
Daha yeniymiş bence binmeye devam edin.
Evet şimdilik yapılacak en doğru şey binmeye devam.Bu arada araştırmayada devam.Fiyatlar dövize bağlı zaten belki ilerde düşer. -
quote:
Sıfır araba fiyatları dövizle birlikte fırladı.2.0 4x4 140bg dsg yeti 70 den 80 çıktı.ben en iyisi b5 tdi passatima binmeye devam edeyim.
10.000 TL bundaki zam daha fenaymış...
Yine %11 yapıyor... -
Yeti iç mekanı dar değil, köşeli, kutu tasarımdan ve yüksek tavandan ötürü aksine boyutlarına göre çok ferah fakat uzun yolculuklar için biçilmiş kaftan değildir, özellikle arka koltuklar oturma pozisyonu uzun seyehat için ideal değil.
Bir eksi de eşya taşıma konusunda, çünkü bagajı oldukça küçük. Bizde mevcut, kullanıyoruz bazen bu araç 25 santim daha uzun olmalıydı diyorum bu yüzden.
Passat Variant da kullandığım araçlardan birisi, iç mekanı hem daha lüks, daha sessiz, daha geniş ve daha konforludur. Burada kullanım alışkanlıklarınız önemli; uzun yol, konfor için alacaksanız Passat Variant en doğru tercih. Şehir içinde, bozuk yolda çok kullanacağım, bagajım çok kalabalık olmaz diyorsanız Yeti.
-Yeti' nin 4*4 olması pratikte size pek bir fayda sağlamaz, diferansiyel kilidi olmadıktan sonra 4*4 sistemler göstermelik.
-Yeti' de 170 beygirlik motora bence gerek yok, bu tip araçlar hız yapmak için uygun değildir zaten. Daha düşük bir motor alın paranız cebinizde kalsın.
-Hangi aracı alırsanız alın ama otomatik alın derim.
-Kullandığınız araçtan memnunsanız bırakın size hizmet etmeye devam etsin, otomobil fiyatları çok arttı.
-ama 2012 modellerde indirim beklemeyin %10 zamlarla girecekler piyasaya. (Hatta fiyat listeleri yayınlanmış olsa gerek)
-
quote:
Orijinalden alıntı: can bora
Yeti iç mekanı dar değil, köşeli, kutu tasarımdan ve yüksek tavandan ötürü aksine boyutlarına göre çok ferah fakat uzun yolculuklar için biçilmiş kaftan değildir, özellikle arka koltuklar oturma pozisyonu uzun seyehat için ideal değil.
Bir eksi de eşya taşıma konusunda, çünkü bagajı oldukça küçük. Bizde mevcut, kullanıyoruz bazen bu araç 25 santim daha uzun olmalıydı diyorum bu yüzden.
Passat Variant da kullandığım araçlardan birisi, iç mekanı hem daha lüks, daha sessiz, daha geniş ve daha konforludur. Burada kullanım alışkanlıklarınız önemli; uzun yol, konfor için alacaksanız Passat Variant en doğru tercih. Şehir içinde, bozuk yolda çok kullanacağım, bagajım çok kalabalık olmaz diyorsanız Yeti.
-Yeti' nin 4*4 olması pratikte size pek bir fayda sağlamaz, diferansiyel kilidi olmadıktan sonra 4*4 sistemler göstermelik.
-Yeti' de 170 beygirlik motora bence gerek yok, bu tip araçlar hız yapmak için uygun değildir zaten. Daha düşük bir motor alın paranız cebinizde kalsın.
-Kullandığınız araçtan memnunsanız bırakın size hizmet etmeye devam etsin, otomobil fiyatları çok arttı.
-ama 2012 modellerde indirim beklemeyin %10 zamlarla girecekler piyasaya. (Hatta fiyat listeleri yayınlanmış olsa gerek)
İki aracıda kullanmış olmanız, bana verdiğiniz bilgilerin değerini gösteriyor . Daha önce değinilmemiş fikirler verdiniz. Ben zaten 99 tdi passatımdan memnunum bundan sonraki alacağım aracım için güzel fikir verdiniz.Evet yetinin 2012 listesinde 5 bin zamlı araçlar.teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: can bora
İki aracıda kullanmış olmanız, bana verdiğiniz bilgilerin değerini gösteriyor . Daha önce değinilmemiş fikirler verdiniz. Ben zaten 99 tdi passatımdan memnunum bundan sonraki alacağım aracım için güzel fikir verdiniz.Evet yetinin 2012 listesinde 5 bin zamlı araçlar.teşekkürler
?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X