Bir otoparkta yanyana duran Jetta ve Passatları gorunce, almayı düşünen bir yakınım için kıyaslama fotografları çektim. Buyrun sizler de yararlanın, işe yarasın... Araçlar Gri Passat / Siyah Passat / Gri Jetta sıralamasıyla park etmişti.
SIYAH PASSAT / GRI JETTA
BOYLARINI KIYASLAMAK ISTEYENLER ICIN; Passat uzunluk :4769 mm Jetta uzunluk:4554 mm
ÖNDEN HEMEN HEMEN AYNI HİZADALAR:
ILGINCTIR, ARKADAN DA HEMEN HEMEN AYNI HIZADALAR.
BU DA DIGER YONDEN:
öNDEN BAKALIM: Passat genişlik :1820 mm Jetta genişlik:1781 mm Bu fotograflarla genişlik kıyaslanmaz ancak tasarım yakınlığıyla ilgili bir fikir vereblir.
SIYAH PASSAT
GRI JETTA
GRI PASSAT
JETTA ARKA GORUNUM
PASSAT ARKA GORUNUM
Passat alınmaz şimdi kasa atlıyor araba. Ayrıca yıllarca vw kullanan ve jetta bekleyen biri olarak passatın parasını haketmediği düşüncesindeyim.
Edit: passat kullanmadım ancak model açısından söylüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Passatla jetta kıyaslanmaz. Passat her bakımdan ezer geçer. Sınıf farkı var. Passat ancak kendi segmentindeki mondeo, insignia vb. araçlarla kıyaslanabilir. Passat kullandıktan sonra jetta bana fason üretim bir araçmış gibi geliyor.
Kayınpederimde gümüş gri jetta, bende uranüs gri passat var. 2 si de yeni kasa. Yan yana konulduğunda boyları arasındaki fark belli belirsiz. Ama içine oturuncaki fark bariz. İçine binince sanki passat çok daha büyükmüş gibi geliyor.